avatar
5 хвилин читати

Як зайти в гемблу — і до чого тут Swanker

огляд платформи

Як зайти в гемблу — і до чого тут Swanker

Якщо розібратись, всі ми любимо гемблу. У цій вертикалі і партнерки добре платять, і аудиторію зібрати вдається швидко. Але гембла, як крипта чи нутра, має свої плюси та мінуси. Дуже поширеною помилкою більшості новачків і топів ринку (які працюють з іншими вертикалями) є те, що вони думають, що гемблінг — це просто, легко і нічого читати не треба. 

Перевагою гембли є те, що можна знайти щось нестандартне — екзотичні пропозиції, нешаблонні підходи, мега круті креоси. Завжди є кейсик, який ти пропустив, або мега-план як вивести здавалося б слабкий оффер на нормальні гроші. 

Щоб не бігати туди-сюди по спайках і не грати в “кине — не кине” з партнерками, Swanker створив окрему платформу, яка ду-у-уже поліпшить життя вебмайстра, що хоче працювати з гемблою. 

З хорошого:

Все що треба для профітних угод: матеріали, трастові партнери, мітмаркет та тулзи. Ось ПРЯМ ВСЕ, реально. 

Що ще є на Swanker:

• Meetmarket із прямими оголошеннями від брокерів, нетворків та аффів; 

• Корисні статті; 

• Інструменти (готові креативи, платіжні рішення, підрядники)

Але давайте по порядку. 

Про всяк випадок: це стаття-огляд платформи. Ми не розказуєм як зайти в гемблу — для цього вже написано і переписано купа гайдів. Тут ми розкажемо, що робити далі: де брати оффери, де партнеритись (щоб надійно!) і як не переплатити платформам-посередникам. 

Аффілейт-платформа та гембла: як цим користуватись?

Спершу прояснимо: Swanker — це платформа для покупки/продажу трафіку, в вертикалях крипто чи гемблінг. Ми працюємо саме з гемблою, тому нам підходить. Заходимо на сайт, дивимось що є.

Swanker працює як для соло аффілейтів, так і для брендів і нетворків. І для тих, і для тих є свій функціонал. 

Є підписка, вона платна. За підписку отримуєш весь доступ до ВСІХ ресурсів, не лише кейсів та івентів, і галочку верифікації для спокою душі. 

Новини, кейси та івенти доступні без рєєстрації. Є англійська та українська версії як сайту, так і для всіх опублікованих матеріалів. Кому як зручніше. 

Якщо хочеш виставляти оффери на платформі або спілкуватись з партнерками, треба рєєструватись. 

Після рєєстрації, твій аккаунт (тип обираєш сам: нетворк, адверт, аффілейт) зв’являються у загальному лістингу платформи. В профілі зможеш змінити спец пропозиції, гео та бонуси. Бачиш себе в списку — значить, і інші тебе бачать. 

Є порівняльна таблиця з гео, які відпрацювали найкраще по вертикалі. Оновлюється раз на місяць. 

Наступна крута фіча це мітмаркет. 

Маєш доступ до маркетплейсу, значить, можеш писати всім бажаючим аффілейтам/брендам/нетворкам. Без посередників, доп оплати і всякої лабуди. Є можливість розміщення до 5 угод на тиждень👀

Доступ до лістингу автоматично дає можливість спілкуватися з усіма користувачами платформи напряму через контакти Telegram чи Skype. Побачив, написав, заробив. 

Якщо з кейсами на івентами все більш-менш знайомо — статті, кейси, івенти онлайн та офлайн — з тузлами цікавіше. Це фіча, яка врятує заклопотаних аффів від годин в спайках. 

Команда Swanker зібрала креоси, баннери, платіжні рішення та підрядників в одному місці. Наприклад, якщо шукаєте копірайтера з хінді (ну мало що!) чи дизайнера, можна писати одним з контактів, які вже надані платформою. Їм не треба буде пояснювати як робити роботу чи кидати тонни рефів — вони вже знають що робити. Деталі за вами. 

Як зареєстрований користувач*, ти можеш розміщувати рекламу (для пушу пропозицій, бенефітів та підвищення лояльності)

Місця на головній достатньо, банери великі, перегляди є. 

 * — сама реклама оплачується додатково

Також є система верифікації:

Робота лежить повністю на адмінах платформи: користувачі надають контактів менеджерів або команд (не менше 3), з якими була активна співпраця. Якщо компанія не відома на ринку або відгуки сумнівні, модератор може запросити скріншоти з трекеру або інші контакти для перевірки.

Після підтвердження якості проливу та відгуків про співпрацю, юзер отримує галочку верифікації, яка активна протягом трьох місяців. Після закінчення трьох місяців, модерація верифікації проводиться повторно.

Фіча насправді корисна бо по суті модери роблять всю работу за вас. Чим це добре, описано в правилах платформи:

Питати чому користуватись Swanker краще, ніж збирати все самому, це теж саме, що питати чому їздити на лєксусі краще, ніж впрягати коня. Тому що це зручно, швидко і все в одному місці. 

Якщо тільки почав працювати з гемблою чи давно лл’єш, але готовий спробувати щось новеньке, рєєструйся на платформі: https://swanker.club/uk/auth/sign-up/ Успіхів!🤟

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

0 Коментар