avatar
1 хвилину читати

4 методи навчання які використовують провідні компанії України та світу


Існує 4 популярні методи навчання працівників, кожен з них дає хороші результати підготовки спеціалістів, тому всі провідні компанії використовують їх.

Шедоуінг: це метод навчання або тренування, коли одна особа (навчальний або тренерський партнер) стежить або "тіньові" за іншою особою (наставником або досвідченою людиною) під час виконання роботи або виконання конкретних завдань.

Баддінг: як метод навчання може використовуватися у різних контекстах, але зазвичай це відноситься до процесу навчання, де менш досвідчена особа або учень працює під керівництвом більш досвідченої особи або наставника.

Наставництво: метод навчання наставництва, також відомий як менторство, це процес передачі знань, досвіду та практичних навичок від досвідченої особи (наставника) менш досвідченому або новому члену команди (учневі).

Коучинг: метод навчання та розвитку, який спрямований на досягнення конкретних цілей, покращення результатів та розвиток потенціалу учасника, шляхом активного спілкування та практичних вправ з професійним коучем.

Більше корисного знайдете у телеграм-каналі: Management по українськи

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар