avatar
2 хвилин читати

Datting traffic:Довгострок чи фаст мані?

Datting traffic:Довгострок чи фаст мані?

В нашій сфері завжди є суперечки як краще і куди лити трафік.Зливати трафік з дейтингу можно або в довгострок ,або ж на одноразову виплату.То як ж краще це робити? Насправді кожен вибирає собі сам і думає про в першу чергу про себе,ми опросили людей які заливають адалт трафік на партнерки(Adverten,iMonetizeIt,Losspollos) та людей які льють на вебкам пп і Onlyfans,Fansly,Patreon.

AFFILIFY

Структура статті:

-Переваги і недоліки кожного метода;

-Стабільність джерел трафіку;

-Особисті поради від арбітранів.

Переваги і недоліки кожного метода:

З любої точки зору перше й набільш відрізняюче риса це швидкість отримання перших грошей.Ми не розглядатимемо час, який арбітр витрачає на отримання трафіку, але врахуватимемо час виплати в партнерській програмі (деякі програми можуть робити виплати частіше, ніж один раз на тиждень). Що стосується прямого заливу, все досить просто і зрозуміло, але заливати трафік на вебкам або OnlyFans займе значно більше часу (з людей, яких ми опитували, найменший час для отримання грошей становив 15 днів, найбільший - перші виплати з OnlyFans через 2.5 місяці після заливу). Чому така велика різниця? Тому що якість трафіку і готовність користувачів до покупки контенту моделі дуже різні, а також ряд помилок сильно затягнув налагодження стабільного навіть малого заробітку. Звичайно, по об'єму роботи треба вкласти багато більше часу в OnlyFans, ніж просто провести людину через реєстрацію SOI або DOI (як мінімум, якщо ти працюєш сам, то виконуєш не тільки функцію арбітражника, а ще й обробку, оскільки без цього можна забути про прибуток з анкети). Час є одним з найважливіших показників, на які завжди опираються арбітражники. Навіть якщо ти не заливаєш за свої гроші і вкладаєш убт трафік, нікому не в наснагу працювати і не бачити результат своєї роботи.

Якість трафіку.Один з головних показників для вибору, куди направляти трафік (умовно, коли ви направляєте просто дорослий трафік на партнерку, іноді вам надходять сейли (коли людина купує підписку, преміум або товар на сайті)). Для себе ми обрали приблизну арифметику по трафіку. Onlyfans дасть вам у середньому х10 сейлів від вашого трафіку, тому якщо ви готові, ви можете почати направляти частину трафіку на Onlyfans, але знайте, що він займе більшу частину вашого вільного часу. Однак, це лише приблизні розрахунки, і можливо, що ваш трафік буде дуже ефективним саме на Onlyfans або, навпаки, не даст вам абсолютно нічого, і ви будете приваблювати бомжиків у надії, що вони куплять набір нюдсів.

Окупність трафіку. Органічний траф завжди дає одні із топових показників в проливі на Онліфанс так як люди хочуть переходити на ту чи іншу модель нативно ,а значить в них вже є деяка симпатія(приклад переходу трафіку з Реддіту,Тіктоку ,або Інстаграмму)Тобто базовий рівень довіри до моделі і бажання взглянути їй за “ширму” вже є ,а значить така людина навіть якщо не хоче платити гроші вже бажає побачити “заборонений плід”.Щодо заливу на партнерки треба мати окупність трафіку щоб не різали виплати ,та не блокували баланс(зачасту менеджери допомагають уникнути цих питань навіть якщо у вас багато “трешу або підлітків”)Плюс ви маєте виплату раз в тиждень і можливо коли зрозуміють що треба різати вам баланс це буде саме після виплати тому ви не відчуєте цю проблему ,або відчуєте не так сильно.

Скам. Нарватись на погані партнерки майже не можливо якщо заливати трафік вже перевіреним і тим ,хто має кредит довіри,за останні пару років не бачили великих скамів партнерок ,крім пару випадків,окреме дякую Datify яка забрала всі виплати у “орків” і всі їх баланси були заблоковані. Щодо заливу на вебкам або онліфанс. Можу сказати що ви тут взагалі ніяк не застраховані від скаму від людини яка покупає у вас пак ню або донанить на стрімі ,так як банки мають функії возврату грошей в період до трьох або семи днім ,дуже часто можно зустріти таке що гроші повертаються і ви залишаєтесь в мінусі.Хоч цей мінус майже завжди моральний але ваша модель знімає якийсь приватний контент або відеозвінок і хоче отримати за це гроші ,а не повернення.

**Технічна частина.**Якщо використання трекерів,статистик ,привязка і покупка доменів,використання прокладок це стандарт праці в убт трафіку ,то автоматизація більш притаманна адалт трафіку на партнерки ніж праці з онліфансом,так як топ джерел для онліфансу це зазвичай або автоматизація яка потребую доволі складних навичок так як праця йде з велики джерелами або фізичними девайсами як наприклад рілси інстаграму або тікто постинг відео.

Стабільність джерел трафіку

Насправді мало хто каже про стабільність отримання трафіку.Ця проблема залежить тільки від вашої роботи і підходів ,але серед джерел які панують для заливу на онліфанс зазвичай набагато більше “місячних” “штормів” теневих банів,і підвоних каменів.Лити на онліфанс набагато важче ніж заливати трафік на пп так як об”єм праці з трафіком дуже великий плюс є сама обробка трафіку на онліфансі яку виварювати одній людині майже нереально(праця по 15 годин мало кого довго протримає в тонусі хоча б 2 місяца до першої нормальної виплати і результатів).Також в цьому випадку майже нема автоматизації,є деякі софти для онліфансу які облегчують роботу але вони не розгрузять вас і на 20% від того об”єму ,а також праця с більшістю джерел які не можуть бути автоматизовані,тільки для невеликого полегшення праці. Стабільно отримувати трафік на онліфанс доволі важка задача,і часто можно зустрітись з штормами коли ви не можете залити трафік,тоді вас рятує обробка вже залитого трафіку або добування внутрішнього трафіку через взаємний постинг анкет між моделями.

Особисті поради від арбітранів

Привіт, ми нещодавно почали заливати трафік на OnlyFans і вже маємо певні досягнення. Заливали трохи більше півтора місяці, і ось які поради можемо дати початківцям або соло арбітражникам:

  • Краще спочатку отримати досвід роботи з трафіком на адалт партнерках. Ми працювали з Adverten і можемо з радістю сказати, що там є хороші менеджери. Після того, як у вас буде достатньо грошей для життя і забезпечення проживання на декілька місяців без грошей, ви можете спробувати заливати трафік на OnlyFans. Починайте з малого, сплітуйте трафік на OnlyFans після пошуку моделі. Не починайте самостійно, знайдіть мотивовану людину, яка також хоче працювати на OnlyFans. Таким чином, ви зможете розподілити вашу роботу, але обидва мають мати досвід обробки трафіку і заливу, щоб мати однаковий досвід роботи в команді.
  • Вибирайте модель тільки на процент для початку роботи і одразу скажіть, що ваш досвід невеликий, тому в перший місяць вам обом доведеться доволі сильно попрацювати.
  • Не думайте, що після того, як вам почнуть писати, ви вже досягли успіху і гроші потечуть рікою. Робота тільки починається, зосередьтеся на обробці трафіку.
  • Не захоплюйтеся відразу нюдсами для всіх своїх сімпів, дозуйте дозволений контент, щоб ваш донатер хотів повертатися до вашої моделі кожен раз, коли думає про те, як подрочити.

Щодо заливу на партнерки, я б радив одразу йти у великі соц мережі і намагатись знайти способи добування трафіку. Я вважаю, що ера веб-додатків вже минула і знайти гарний сайт, з якого можна буде довго зливати трафік, важче, ніж знайти незайману в 2024 році. Але є люди, які зі мною не згодні, і я це ціную. Спробуйте відразу пробитися в хороші партнерки, адже від них залежить ваш дохід.Втратити за місяць навіть 100 доларів - це вже неприємно. Не заливайте на партнерки заради досвіду, ви маєте шанс втратити бажання працювати через те, що намагаєтесь покращити конверт, а в результаті просто буде поганий оффер.Наразі я завершу давати поради, адже сам не маю достатньо великого досвіду в заливанні трафіку. Сподіваюсь, що з’явлюсь ще не раз в вашому медіа і зможу показати дійсно класні скріни, де ми закриємо модель на кілька тисяч доларів.

В цій статті ми трохи поділились своїм баченням, який шлях вибрати. Чесно кажучи, ми завжди були за те, щоб заливати трафік в довгострок і отримувати потім стабільний дохід, та тримати трафік на одному рівні, адже самі пережили не одне помираюче джерело трафіку після якого не змогли вернутись на попередні показники. Чи отримали б ми більше грошей, заливаючи трафік на вебкам? Не думаю. Чи отримали б більше грошей на OnlyFans? Так, адже там є більше інструментів для регулювання та впливу на трафік і його обробку.

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар