avatar
3 хвилин читати

Детальний підхід до створення вашої зв'язки

Детальний підхід до створення вашої зв'язки

Ресерч перед вибором гео та категорії заливу

Найперший етап - це визначитися з гео та тематикою.

Це можна зробити досить легко. Наприклад, звернувшись до вашого менеджера з ПП та запитати інформацію про найпопулярніші гео та оффери на данний момент. Або дивитися в спай сервісах що там зараз ллється та на яких гео.

Припустимо ми визначились з гео та категорією - наприклад гео Мексика, категорія суглоби. Тому далі йде наступний етап який розглянемо нижче. 

Вивчення проблематики по даній категорії та пошук релевалентних сайтів/форумів/історій/новин для створення нашого ленду/прокли.

Тут можна пошукати тематичні підбірки по конкретному гео, або ж попрацювати з такими сервісами як Similarweb (платний), раніше ми користувалися Alexa Rank (але закрився ще 2 роки тому). Або ж найдоступнішим способом - купити проксі потрібного гео та погуглити ). Таким чином, ми зможемо зібрати найбільше інформацію про тематичні ресурси, форуми, побачити актуальні новини по цій тематиці та вибрати тематику для нашого майбутнього ленду/прокли.

Ось приклад пошуку актуальної інфи гуглом
Ось приклад пошуку актуальної інфи гуглом

Ок, ми знайшли донора та тепер викачуємо сайт будь яким доступним методом -  наприклад saveweb2zip.com або розширення для браузера WebScrapBook та робимо потрібні нам правки, додаємо форму замовлення для нашого офферу і т.д.

Ось, наприклад в нашому випадку ми взяли сайт відомої для цього гео клініки та просто додали потрібний нам контент ) Але тут дуже важливий момент - добре проаналізуйте та оцініть що ви можете використовувати, а що буде заборонено! Тому краще проконсультуйтесь додатково ще з вашим менеджером та отримайте дозвіл на використання такого промо/ленду...

Приклад готового промо
Приклад готового промо

Де брати ідеї та контент для вашого промо?

Найперше ми б рекомендували добре вивчити місцеві ЗМІ та новини. Наприклад якщо в нашому випадку суглоби, тоді краще пошукати новини спортивної тематики. Та вже цей інфпривід використати в заголовках, текстах для вашого промо. Але ще раз повторюємо - краще ці моменти обговорити з вашим менеджером ПП!

Також як би це не парадоксально звучало, але все хороше - це забуте старе ) Тому спробуйте звернути увагу на старі ленди/прокли, доступні в пп на сторінках офферів цієї категорії. Ці ленди одразу можна використовувати як основу для створення власного унікального промо-контенту.

Ще один варіант - дивимося, що зараз у тренді на ринку. Простіше кажучи, шукаємо та вивчаємо поточні рекламні кампанії через спай.

Підготовка готового тексту для вашого промо.

Припустимо, ідея нашого промо — «Інтервью відомого лікаря про інноваційний метод лікування за допомогою крему на основі стародавніх рецептів».

1. Спочатку визначаємося з персонажами. Скільки їх та хто вони.

У нашому випадку персонажі — це як мінімум відомий лікар та журналіст. Додамо, також сюди декілька людей з їх історією лікування.

2. Далі ми визначаємо формат. У нашому випадку це буде інтерв'ю журналіста з лікарем та окремо історії окремих людей яким допоміг наш продукт.

3. Найвідповідальніше - заголовок та підзаголовок. Це обличчя вашого промоматеріалу. Як то кажуть, як назвеш корабель, то він і попливе. Заголовок має пробудити інтерес читача до вашого промо.

4. Послідовність подій. Формуємо основні тези інтерв'ю журналіста та лікаря.

Нейронки, за допомогою який ми робимо наш контент

В роботі ми завжди використовуємо різні нейронки - це дозволяє дуже прискорити процес створення промо.

Тепер розберемо які саме нейронки ми використовуємо в роботі:

ChatGPT - генеруємо заголовки, тексти, промти для створення крео і т.д.

Midjourney (або Stable Diffusion - якщо хочете безкоштовний варіант) - генерація статичних крео та фото для крео.

D-ID - робимо з фото вашого лікаря відео контент.

ElevenLabs - платна нейромережа, яка може копіювати голос людини.

Ось це головні етапи створення промо та вашої робочої зв'язки. Тому експериментуйте, тестуйте та працюйте з вашими промо )

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар