avatar
1 хвилину читати

Кейс на 1.5 млн по Essay напрямку

Фух, давно не писав нічого. Вирішив залетіти з кейсом по зовсім не популярному напрямку, є все, нутра, гембла, крипта, а от освітніх офферів немає)

Тому я вирішив розказати про свій кейси, доречі перший в цій вертикалі. 

Загалом я думаю зрозуміло, що оффер заключається в написанні наукових робіт, в моєму випадку було написання саме дисертацій та подібних робіт на замовлення. 

Розкажу тут доволі коротенько, повний кейс кину посилання на беханс, але там лонгрід)) Коротше, мене зацікавило дві основні речі, сам оффер, бо ніколи раніше не працював, і маржа, тобто середній чек починається від 4х к баксів, думаю собі сідаєш на % і жизнь малина.

Протестили різні підходи і квізи і і мессенджери, але звісно найкраще себе показав лендос. На оптимізованих звʼязках вийшло доволі непогана ціна, в розрізі по 26 баксів за лід. Я думаю можна буде знизити і зайти через ще довшу воронку. 

Але.. завжди є це сране але)) цикл закриття дуже довгий. 30% закривається протягом місяця-двох, ще 30-40% протягом двох місяців - пів року, 30-40 протягом року) Основні складнощі під час перших запусків, велика кількість некваліфікованих лідів. Та ни

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар