avatar
3 хвилин читати

Простий спосіб клоакінгу для УБТ

швидко, просто, безкоштовно

Простий спосіб клоакінгу для УБТ

Більшість арбітражників які добувають УБТ не переймаються налаштуванням трекера, постбеків, аналізом і оптимізацією трафіку. Якщо ви просто заливаєте shorts, reels, tiktok, snapchat на smartlink через beacons, linktree та подібні сервіси то цей метод клоакінгу вам підходить. 

Для всіх інших, хто заливає платний трафік або не проти підзаєбатись на хард режимі, читайте мої попередні статті

Суть цього методу полягає в тому, щоб боти які сканують ваш лінктрі чи бекон, коли переходять по посиланням які там вказані, бачили white сторінку, а не цицьки та шось там про секс дейтинг.

Реєструємось в трекері, прикріпляємо домен, бажано прокинути його через клауд.

В розділі rotators створюємо rotator

По дефолту ставим url вашої смартлінки

Добавляємо новий conditions(фільтри/правила) для ботів, модераторів. Можна вказувати країни, пристрої, будь-які фільтри які вважаєте за потрібне

В destination цього потоку вказуємо «white» url для тих, від кого приховуємо смартлінку (на вікіпедію, ютуб, гугл чи просто навіть назад на сервіс коротких посилань).

Зберігаємо, отримуємо лінку, вказуємо її на ваших прелендах beacons, linktree.

Напряму в сорсі не рекомендую вказувати цю лінку, переливайте через всякі бекони, інакше ваш домен швидко відлетить в бан на сорсі.

Ось так, безкоштовно, без всяких постбеків, без хостингів і vps, за 10 хвилин можна налаштувати фільтри від ботів/модераторів і шо там ще вас банить.

Звісно, таким чином аналітика обмежена, оптимізації немає, підтягування доходів з ПП немає. Якщо на вашому beacons, linktree буде заборонений контент, то це не врятує від банів, тому використовуйте різні шрифти які боти не можуть прочитати, натяки в тексті, зображення еротичного характеру, а не порнографічногою.

Ви також можете добавити додаткові правила/destination для різних країн і пристроїв, таким чином ви заюзаєте трекер на мінімалках і зможете окрім клоакінгу розкидувати трафік на різні пп.

Задавайте ваші запитання в коментарях

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
2 Коментарі
avatar
wshurik
2 months ago

Дякую. Прикольне швидке рішення. За нагоди треба спробувати.
Лише розділ в rotators по посиланню потрапив, а в самому трекері не знайшов -(

avatar
Alex Follow
2 months ago Author

зверху є випадаюче меню «UTM Tracking» оце в ньому цей розділ