avatar
1 хвилину читати

Пошук ідеальної команди в афіліат-маркетингу: Поради від Affilify

Пошук ідеальної команди в афіліат-маркетингу: Поради від Affilify

Пошук ідеальної команди в афіліат-маркетингу: Поради від Afillify

Привіт, друзі! Сьогодні ми хочемо поділитись з вами нашим досвідом у світі Affiliate-маркетингу  та надати поради щодо вибору ідеальної команди для початку роботи. У світі Affiliate-маркетингу не всі можуть власноруч досягти вражаючих результатів, тому багато людей шукають команду для спільної роботи. Ми розкажемо про наш досвід, навчимо вас уникати факапів та шахрайства, і допоможемо зрозуміти, як правильно позиціонувати себе та вибирати найкращу команду для співпраці.

Перш ніж перейти до порад, давайте розглянемо реальні цифри, а не обіцянки реклами. В Affiliate-маркетингу існують різні посади для новачків без досвіду: фармери, секстери,обраби та інші але ми розберемо саме ці . Заробіток у кожної з них відрізняється:

  • Фармер: зазвичай отримує від 300 до 500 франклінів за  місяць.Робота сама по собі дуже рутина і відрізняється тільки оплатою за аккаунти або години праці(наш фармер працює від аккаунтів).
  • Секстер (чаттер): заробіток сильно варіюється залежно від якості трафіку, топ-анкет і робочих годин(нічна зміна завжди більш прибуткова ніж денна тому розумійте ,що ваш графік буде дещо змінений) . В середньому це може бути від 150 до 700 доларів на місяць(ми не будемо розповідати про 1500 долларів секстеру ,але це теж реально,все залежить від факторів вище написаних.
  • Обраб: зарплата теж залежить від кількості оброблених депів, але в середньому може становити близько теж 600-700 долларів.Кількість депів залежить від ваших навичок,креативності,і "задроченності" ца якої вам женуть на аккаунт баєри(умовно гемблінг на Індію більш задрочений ніж біномо)

Звісно, ці цифри можуть варіюватися в залежності від конкретної ситуації, але ми пропонуємо реальний погляд на ситуацію.

Тепер, коли ми зрозуміли, які посади і скільки можна заробити, давайте перейдемо до порад щодо пошуку ідеальної команди:

  1. Знайти чати або секстерів, які вже працюють, і попросити їх про можливість приєднатися до їхньої команди. Це зменшить ймовірність натрапити на шахраїв.
  2. Запитуйте реальні суми і середні значення заробітку. Уникайте важливих обіцянок та неявних висловлення типу "топові менеджери роблять n-і суми".Ви поки що не топовий тому рівнятись на них немає сенсу.
  3. Питайте про критерії найняття та можливості просування в команді. Це покаже, наскільки команда зацікавлена у вашому успіху і зацікавлена чи вона далі просувати людей які виконують більше норми.Намагайтесь виділитись серед команди в гарному ключі,щоб тімліди розуміли яку людину можно буде апнути.
  4. Перевірте команду в базах даних шахраїв, щоб уникнути потрапляння на обман.(попитайте в чатах щодо hr або назви тіми)також в деяких чатах є окремі гілки scam)
  5. Домовляйтеся про регулярні виплати і перші виплати. Це дозволить вам перевірити, чи є команда надійною(нормальні команди першу виплату роблять через неділю-півтори після початку праці)(питайте чи оплачується стажування секстером наприклад)
  6. Розгляньте можливість почати працювати в обох ролях (секстер та обраб). Це дозволить вам порівняти різні варіанти та зрозуміти, де вам зручніше та вигідніше працювати(але не помирайте від графіку)(можно працювати обрабом в двух командах спокійно ,адже с компа можно працювати в вебі)
  7. Перевірте атмосферу в команді. Важливо, щоб ви відчували себе комфортно та в самій тімі панувала дружня атмосфера,бажано щоб були міти в команді.
  8. Не терпіть негативних стосунків у команді. Якщо ви помітили негатив, краще шукати іншу команду.
    Завжди робіть статистику вашої праці(зазвичай дають доступ до трекеру якщо ви обраб) на онліфансі є окремі застосунки і розширення щоб бачити де чий деп з чаттерів.

Незважаючи на всі поради, пам'ятайте, що в Affilate-маркетингу є певний ризик, і навіть обізнаним фахівцям можуть потрапити на скам. Однак з нашими порадами ви зможете зменшити цей ризик та знайти найкращу команду для співпраці.

Бажаємо всім успіху у пошуку свого місця в нашій сфері як в соло так і в тімі.
З пошаною до вас від новостворенного медіа Affilify 

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар