avatar
2 хвилин читати

Проходим чек на селфі в Facebook

Проходим чек на селфі в Facebook

Це моя перша стаття на тему фб, я багато чого не знаю і багато чого не вмію, можливо є краще рішення, або я взагалі неправильно все зробив, тож якщо так, то чекаю в коментарях 🙂

Купив я авторег, завів його в антидетект і мене кинуло на чек по селфі. Фотки я не маю, по іконці видно, що вона згенерована.

В тг каналах пишуть, що з верстки можна витягнути зображення великого розміру, але я напевно пропустив цей етап, тож у версті була тільки аватарка 100 на 100 пікселів. Якщо ви також як і я затупили, то ця стаття для вас.

Права кнопка мишки на іконці аватарки, «перевірити», відкриється інспектор коду і ви побачите посилання на іконку аватарки, зберігаєте її.

Далі шукаєм фото жінки з хоча б мінімально схожими рисами:

Далі ідем на сайт https://clipdrop.co/swap реєструємся і завантажуєм те фото яке зберегли в пошуку гугла. Внизу добавляєм обличчя яке потрібно вставити і перетягуєм на фото з гугла, щоб створилась магія нейромереж. 

Тиснем три крапки в верхньому меню, «upscale», збільшуєм зображення в два рази. Потім знову тиснем «Edit» → «Cleanup imperfections» щоб прибрати копірайт.

Потім просто робим скрін або тиснем «Download»

Ось приклад який пройшов чек на селфі:

Процес насправді доволі простий і по часу це швидше ніж прочитати цю статтю.

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

2 Коментарі

avatar
Mark
3 months ago

Дуже корисно, дякую. Класно якби хтось ще статистику надав скільки вийшло таким методом і скільки завантаженим рандомним селфі

avatar
Alex Follow
3 months ago Author

мені більш досвідчені люди відповіли, що цей спосіб просто для педантів 😅