avatar
8 хвилин читати

Reddit та його основи

Reddit та його основи

Привіт всім! З вами AFFILIFY.

Маємо кілька новин з нашого ком'юніті:

  • Ми раді повідомити, що отримали підтримку від наших друзів з ADSEMPIRE. Це одна з найкращих партнерських програм для дейтингу, яка пропонує можливість вибору не лише смартлінків але й прямого доступу до офферів.

  • У нашому чаті тепер є саппорт, який відповість на всі ваші питання щодо дейтингу. Не соромтеся звертатися за допомогою, якщо вам потрібно дізнатися  як почати або налаштувати смартлінки.Ви можете знайти цю інформацію в гілці "УБТ трафік".
  • У серпні ми запускаємо марафон для початківців, де розповімо, як почати роботу з УБТ трафіком та досягти перших профітів. Слідкуйте за анонсами, щоб не пропустити важливу інформацію!
    Слідкуйте за оновленнями та приєднуйтесь до обговорень!

Приєднатись до топової ПП ADSEMPIRE (CLICK ON BRO) 
Долучитися до ком'юніті можна ТУТ.

Ми також підготували для вас топове джерело трафіку для дейтингу, а саме його підвертикалі: OnlyFans та E-whoring (видавання себе за дівчину з метою отримання грошей).

На початку розглянемо статистику Reddit:

  • Це одне з найбільших джерел трафіку з  2 мільярди відвідувань на місяць.
  • Reddit є одним із найбільших сайтів, який поєднує в собі форум та новинний сайт.
Топ гео : Сша та Британія,але є дуже багато і інших країн в міксі 
Топ гео : Сша та Британія,але є дуже багато і інших країн в міксі 
Також реддіт це один із найбільших адалт сайтів,де зібрались від фетишистів до віруючих дрочерів
Також реддіт це один із найбільших адалт сайтів,де зібрались від фетишистів до віруючих дрочерів

Цільова аудиторія: платоспроможні користувачі з США, які заходять на платформу від 2 до 5 разів на день обмінюються жартами, фактами з життя, новинами та активно купують одне в одного.

Reddit став популярним місцем для обміну інформацією, обговорення різних тем і участі в численних спільнотах, званих сабреддитами. У цій статті ми розглянемо основи роботи з Reddit і як ефективно використовувати його можливості.

Завдяки Reddit можна залучити трафік на:

  • Свій сайт: 
     Важливо створювати цінний і цікавий контент, що приверне увагу користувачів.
  • OnlyFans (та інші аналогічні сайти)
  • Telegram-канал
  • Крипто-проекти: Якщо ви займаєтеся криптовалютами або блокчейн-проектами, Reddit може стати чудовою платформою для обговорення і просування вашого проекту. Важливо знайти відповідні сабреддіти, де обговорюють криптовалюту і активно брати участь у дискусіях.
  • Магазини дропшипінгу: Reddit може допомогти в просуванні вашого магазину дропшипінгу. Пошукайте сабреддіти, які обговорюють шопінг або електронну комерцію  і поділіться інформацією про ваші продукти(Amazon займає топ 1 серед дроп в реддіті)
Інтерфейс Reddit
Інтерфейс Reddit

Основні елементи Reddit

1. Сабреддити

Сабреддити - це окремі спільноти присвячені певним темам. Вони позначаються префіксом "r/", наприклад, r/technology, r/movies, r/worldnews. Ви можете знайти сабреддити за допомогою пошукової функції або переглядаючи рекомендації.
Звичайно нас цікавить контент куди більш краще.В медіа я закину повний список сабредіттів для адалту

https://www.reddit.com/r/thick/ - Verification

https://www.reddit.com/r/ThickThighs/

https://www.reddit.com/r/sluts/

https://www.reddit.com/r/BornToBeFucked/

https://www.reddit.com/r/Nude_Selfie/ 

https://www.reddit.com/r/BreedingMaterial/  

2. Пости і коментарі

Користувачі можуть створювати пости в сабреддитах які вони підписали. Пости можуть містити текст, зображення, відео або посилання. Інші користувачі можуть коментувати ці пости підтримуючи дискусії.

3. Карма

Карма - це показник репутації користувача на Reddit. Вона ділиться на пост-карму та комент-карму. Карму можна отримати, коли інші користувачі голосують за ваші пости або коментарі.

4. Голосування

Reddit використовує систему голосування "upvote" та "downvote". Пости та коментарі з великою кількістю upvote піднімаються вгору в рейтингу, а з великою кількістю downvote - опускаються вниз.

Правила та етикет

1. Читання правил сабреддиту(ОБОВ'ЯЗКОВО)

Кожен сабреддит має свої власні правила  з якими потрібно ознайомитися перед публікацією. Це допоможе уникнути видалення постів та блокування облікового запису.Це основа постингу на реддіті 

2. Повага до інших користувачів

Reddit - це спільнота, де важливо поважати думки інших і підтримувати цивілізовані обговорення. Образи, спам і тролінг заборонені. Не вступайте в якісь перепалки тим паче коли заливаєте нюд контент 

Створення контенту та участь у спільнотах

Важливо робити контент під ваш сабреддіт щоб набирати багато коментів та позитивних реакцій на ваші пости плюс якщо не фоловити правила можно залетіти в бан на сабреддіті.
Reddit має потужну пошукову функцію, яка дозволяє знаходити пости та сабреддити за ключовими словами. Це корисно для знаходження інформації та приєднання до нових спільнот.

Використання Reddit Enhancement Suite (RES)

RES - це розширення для браузера, яке додає безліч корисних функцій до Reddit, таких як налаштування інтерфейсу, додаткові інструменти для модерації та інші покращення.

Також треба розуміти що платформа реддіту тісно пов'язана з REDGIFS

Майже всі перекидують пости з редгіфс до реддісу для збільшення обсягу контенту і людей ,які його побачать 
Майже всі перекидують пости з редгіфс до реддісу для збільшення обсягу контенту і людей ,які його побачать 

Що таке NSFW-контент?

NSFW (Not Safe For Work) — це позначка, яка використовується для контенту, що може бути неприйнятним для перегляду в робочій обстановці або в громадських місцях. Це може бути контент сексуального характеру, насильницькі сцени, оголеність або інший матеріал, який вважається недоречним для загального перегляду.

Робота з NSFW-контентом

Позначення NSFW-контенту:

  • Якщо ваш пост або коментар містить NSFW-контент, обов'язково позначте його відповідним чином. Це робиться через галочку "NSFW" під час створення поста або редагування коментаря.(Обов'язково)
Приклад оформлення NSFW контенту 
Приклад оформлення NSFW контенту 

Зауважимо що багато моделей вивозять гарні гроші на SFW content(без оголення) зазвичай це косплей моделі

Технічна складова роботи з Reddit:

  • Потрібні старі акаунти  чим старіші тим краще,але не все так просто 
    5-6 «прокачаних» акаунтів віком від одного року, кармою від однієї тисячі та кармою коментарів від сотні.(постійно змінюються мінімальні показники)
  • Використовувати тільки платні хороші проксі
  • В кожному сабреддиті враховувати час найбільшого онлайну(заради отримання максимально профіту від посту).
  • Накрутка може бути корисною, але може призвести до бана, якщо не вміти працювати(більшість софтів максимально приватні тому й робочі але і тут треба розуміти що за софт в деякий част може бути чистка аккаунтів+аккаунти коштують не мало)
  • звісно мати антидетект браузер для управління більшою кількістю аккаунтів)
  • дотримувати лімітів на постинг та коменти

Тіньовий бан

Цікаво, що модератори не повідомляють про те, що акаунт потрапив під тіньовий бан. Щоб дізнатися про таке блокування, потрібно час від часу перевіряти свої акаунти в режимі інкогніто або з інших акаунтів
Цікаво, що модератори не повідомляють про те, що акаунт потрапив під тіньовий бан. Щоб дізнатися про таке блокування, потрібно час від часу перевіряти свої акаунти в режимі інкогніто або з інших акаунтів

Тіньовий бан може бути застосований як автоматично (на основі алгоритмів модерації), так і вручну модераторами, які можуть вирішити приховати активність користувача без його знання.
В іншому випадку, навіть якщо ви додаватимете багато контенту, ніхто не побачить ваші пости чи коментарі.

Postpone що це  

https://www.postpone.app/ це сайт для відкладенного постингу на реддіт та твіттер(+ зараз ще добавилось декілька сайтів як тредс або ютуб)

інтерфейс максимально простий і розбереться даже дитина ,але використовуйте з розумом
інтерфейс максимально простий і розбереться даже дитина ,але використовуйте з розумом

Поки що ми познайомились з основою Reddit ,але в наступній частині ми розберемо повністю від того як створити аккаунт до заливу постів,накрутки і якщо буде реакція то відкриємо завісу деяких сервісів для накрутки ,а також де купувати аккаунти.

Задавайте питання в наше медіа та читайте інші статті.Чекаємо вас в
  AFFILIFY а також ADSEMPRIRE 

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар