avatar
10 хвилин читати

Схемний трафік: що це таке і чи можна купити на неї порш?

Схемний трафік: що це таке і чи можна купити на неї порш?

В світі інтернет-маркетингу та арбітражу трафіку одним із ключових понять є "схемний трафік". Цей термін відноситься до специфічних методів залучення веб-трафіку, які базуються на використанні різноманітних схем або тактик (покрокових інструкцій) для здійснення переадресації користувачів на певні веб-ресурси. Тобто вам потрібно провести юзера від першого кроку реакції на ваш профіль до депу і відділу ретенш.

Наше медіа – AFFILIFY

Сама суть полягає забайтити юзера написати вам повідомлення, з метою провести його по скрипту і заманити на деп незалежно куди наливаєте трафік.

Це можуть бути бінарки, гемблінг платформи, бетінг (ставки), ігрові сервіси (рулетки кс, доти та інших ігор). Звичайно є важкіші напрями це фінанси, але для них треба мати досвід вибудовування воронок і тіму з досвідом.

 Що ж  нам потрібно для старту ?

  1. Вибір гео для заливу (Зазвичай ми беремо тір3 гео так як запустити на них об'єм доволі легко і ціна низька) до прикладу можемо назвати Індію, Бразилію, Пакистан, Аргентину, Чілі (краще вибирайте в ціх країнах завжди великі міста де є хоч якісь гроші)
  2. Антидетект браузер (Наприклад зараз є Aqum від Negro) радимо викорстовувати його або інший антидетект, нам потрібно до 10 профілів не більше.
  3. Звичайно ж підготовлений аккаунт під "річ  лайфстайл". Це може бути і телеграм канал, але краще використовувати інсту, плюс треба мати ще пару аккаунтів для роблення фейк відгуків.
  4. Аккаунти (фарм + агентський кабінет) для запуска реклами на ваш профіль.
  5. Крео (наразі найти крео доволі легко) можно просто спиздити або зробити його самому(звичайно ми тільки за те щоб зробити самому :)
  6. Оффер (вибір офферу залежить від того, куди ви плануєте зливати трафік, а також треба розуміти чітку вимогу офферу (зазвичай це деп мінімалку)
  7. Скрипт спілкування (одна й з найпростіших справ це зробити скрипт спілкування з юзером і добавити його в швидкі відповіді).

Що ж почнемо з самого простішого це вибір гео та офферу

Звичайно ви можете знайти пп які працюють з офферами по типу binomo.

Можно заливати трафік на дві типи оплати це Revshare (процент від програшу людиною свого депу,зазвичай це 30%) або ж CPA (одноразова виплата за депозит).

Вибір залежить тільки від вас, адже тір3 гео любить пройобувати і тисячі, але для більш стабільного розуміння ми радимо починати з CPA оплати, адже виплата в 20-40 долларів завжди приємніша ніж очікування програє він більше або не дай бог виграє і вам мінусне баланс.

Щодо офферу все набагато складніше ,завжди питайте про KPI адже деякі умови і топ тіми не зможуть виконати на об'ємі ,тому краще знайти гарного менеджера який не буде скривати доп умови, а також буде готовий прийняти схемний трафік.

Ми не будемо показувати як саме заливати і запускати кабінет ,тому що інфи і відеоуроків по цій темі безліч(можете подивитись в нашому чаті "Склад кейсів" дропну туди пару відео по цій темі).Раджу тільки завжди робити окремі крео щоб ціна не була захмарною.

Після запуску реклами до вас почнуть писати тір3 юзери і їх потрібно буде обробляти(запитів буде дуже багато ,зазвичай з 1к переглядів буде писати 50 людей приблизно з яких може 1-2 будуть депати ,але обробити треба всіх і зрозуміти яка людина буде депати а яка просто просить гроші і нічого з неї не світить.

Підготовка Instagram

По-перше ніколи не майте 1 аккаунт (За день може вибити і 2 і 3 аккаунти на чек,документи,селфі або номер). Майже всі обмеження можно обійти ,але в середньому це займає 1-2 години.

Зараз можно не купувати аккаунти, а зробити їх самому і прогріти 4-5 днів постингом контенту після чого накрутити 1-4 к підписників і починати працювати з ними 

Постіть контент по 2-3 пости в день, зробіть хайлайти з історій, з 2 дня починайте постити відгуки, оформлюйте гарно профіль (в допомогу використовувайте chatgpt). 
Постіть контент по 2-3 пости в день, зробіть хайлайти з історій, з 2 дня починайте постити відгуки, оформлюйте гарно профіль (в допомогу використовувайте chatgpt). 
Приклад відгуків з "іншого фейк аккаунту" (Завжди змінюйте аватарку на аккаунті для відгуків). Якщо у вас не працює креатив використовувайте Chat gpt
Приклад відгуків з "іншого фейк аккаунту" (Завжди змінюйте аватарку на аккаунті для відгуків). Якщо у вас не працює креатив використовувайте Chat gpt
Трошки підправляєте під себе і відписуєте на свій аккаунт відгук.
Трошки підправляєте під себе і відписуєте на свій аккаунт відгук.

Вибирайте завжи донора без галочки ,щоб не отримати бан за пости з ним. Плюс завжди привязуйте двухетапку та номер (обовʼязково мати доступ до всіх пошт, номерів).

Також треба обо'язково налаштувати швидкі відповіді, щоб не пропускати трафік коли він йде, та добавити скрипт спілкування в швидкі відповіді.

Завжди налаштовуйте собі швидкі відповіді зі скрипта
Завжди налаштовуйте собі швидкі відповіді зі скрипта

Крео

Які використовувати крео? Зазвичай все зводиться до понтування грошима, машинами і іншим. Ми радимо викорстовувати відео креатив де буде видно одну із популярних платіжок і надходження на неї грошей.

Не треба показувати купу машин, прикрас так як це вже все приїлось, гарно заходить естетика old money style. Звичайно трафік буде йти з реклами, але і органіка теж дає якийсь процент, тому ведення сторіс і профілю обовʼязкове для кожного 

В відгуках давіть на те, що не може собі позволити звичайний тір 3 юзер, гроші, девайси, відпочинок та інше.
В відгуках давіть на те, що не може собі позволити звичайний тір 3 юзер, гроші, девайси, відпочинок та інше.

Всі мріють про стиль життя, де не потрібно рахувати гроші, а особливо падкі на них люди з бідних країн.

Скрипт спілкування

Перші дні спілкування з юзерами ви будете здобувати досвід і досліджувати коли саме треба влучно дожимати на деп або реєстрацію.

Будь ласка не спамте тільки скриптом, спілкування з людиною повинно бути в лайф форматі, запитайте в неї про її життя, ціль, навіщо їй це, що вона хоче купити першим (так це важко тому що вам потрібно обробляти з півсотні чатів, але від цього залежить буде у вас деп чи ні).

Хоч і початок у вас буде завжди один і той самий, але після знайомства наприклад:
HI IM @USER ACC NAME@ AND IM A PROFY CRYPTO TRAIDER AND INVESTOR,DO YOU WANNA WORK WITH MY TEAM AND MAKE A 2X OF YOUR DEPOSIT? 

Після відповіді не починайте кидати лінки де треба зареєструватись. Запитайте:
How old are you? what is your name and work? 

Так ви зрозумієте чи є в нього гроші і повнолітній чи він (адже треба завжди мати якість трафіку належною).

Завжди називайте його по імені, щоб він почав вам довіряти.

не пропускайте і не забувайте відповідати юзерам, бо втратите потенційний деп
не пропускайте і не забувайте відповідати юзерам, бо втратите потенційний деп

Не забудьте на оффері взяти промокод (у юзера може не відкриватись ваша лінка або не прогружатись оффер тоді пускай реєструється через браузер).

Завжди допомагайте йому та підсказуйте кожен крок, нехай кидає скріни після реєстрації і депу.

Також, якщо ви не маєте креатив можно використовувати chat gpt або спиздити скрипт у інших обрабів, просто написавши на аккаунт схожий на ваш (таких безліч якщо гарно пошукати).

Звичайно, що після першого депа можно не закінчувати роботу з юзером і переводити його на ретенш відділу, де можно витягнути з нього ще пару депів, треба мати окремий скрипт спілкування для ретеншину (ми його взяли у інших обрабів, але для цього депнули їм гроші)

Приклади
Приклади
Відповідаємо на кожне питання не ігноруємо його
Відповідаємо на кожне питання не ігноруємо його

Текстовий варіант скрипту

HI MY NAME IS ..... IM PROFESSION AVIATOR PLAYER. MY TEAM MAKE A SPECIAL BOT WHICH CAN MAKE A 9800RS PER DAY, BUT YOU SENT TO MEE 15%, CAN I TRUST YOU-YES

– Okay can you tell your name and how old are you?
– Hindi 23

– Im .... like said in first message, nice to meet you. What work you have ?
(Відповідь де ви трохи зближуєте його до себе)

– Okay fistly i wanna to show how our bot work (send video and screen) Do you have question about our work? 
– No lets start 

Кидаєте йому умови та лінку на реєстрацію,пізніше просите скрін та пітверждення що використали ваш промокод ,потім треба прогріти його ще скрінами відгуків і розвести на деп(звичайно робочі скрипти набагато більше ,але це приклад який ви можете зрозуміти як починається спілкування.Якщо після депу він дійсно виграє можно розводити його через ретенш відділ далі на повторні депи

Технічні питання

Робота з антіками, залив реклами можно подивитись і поскролити або в нашій группі або в інеті, серед того що можу добавити це зробити прокладку щоб інста не банила аккаунт за ссилку, плюс це виглядало як невеликий прогрів, так раджу вести і канал телеграму і пару аккаунтів інсти ,тому в прокладці мати ссилки і на оффер і на телеграм.

Звичайно якщо ви заливаєте через партнерку, файно буде зробити бота з відстукуванням реєстрацій або лідів (в цьому вам допоможуть менеджери якщо ви не знаєте як це робити самому) Аналогічно як вязати постбек до партнерок.

Скільки людей потрібно в команді

Навіть не пробуйте вивезти це в соло). Вам потрібен як мінімум обраб трафіку.

Для початку праці треба мати 2-3 людей в команді, щоб хтось фіксив проблеми (виводив аккаунти з бану, допомогав депати гроші, фіксити проблеми юзерів, аналізувати рекламу та робити корективи) та заливав трафік, інша людина може бути просто sales manager як це зараз модно казати, він буде оброблювати той шалений темп поступання повідомлень в ваше п.п

Бажано брати людину з досвідом, але саме люди без досвіду майже завжди показують топ результати, тому що хочуть пробитись далі по кар"єрним сходинкам.

Звичайно обʼєм праці в цьому напрямку дуже великий, так як залити рекламу це тільки пів біди, вам потрібно постійно контролювати якість трафіку, його обробку, вести соц мережі, контролювати постинг креативів, та аналізувати сам трафік (діти, не знаючі англійську, бідні які не мають грошей на деп).

В ідеалі звісно мати ретенш відділ (відділ який повертає гравця знову на платформу) щоб підвищувати якість трафіку перед рекламодавцев,отримувати доп виплати

Зарплати

Зазвичай якщо ви тім лід то платите від депів обрабам (не ображайте обрабів і завжди кажіть правду будь ласка про середню кількість депів в день)

Середьної зарплати дійсно немає так як це може бути і 200 долларів в місяць так і 900+ долларів в залежності від навичок обраба, якістю трафіка, його обʼєму, стабільності, банів аккаунтів.

Перед тим як наймати обрабу будь ласка підготовте йому все для роботи ,не треба морити ще неділю обраба і заставляти гріти його аккаунти, це ваша робота і ви відповідаєте за надання матеріалу для роботи.

Статистика  

Звісно reg to dep не завжди має гарні показники і середні показники залежать від офферу, якості обробки трафіку, правильного заливу реклами на профіль (приблизно на 20% переходить в депозит від рєєстрацій).

У гео також є часи коли вони максимально активні і в цей момент треба дожимати депи або пушити повідомлення 
У гео також є часи коли вони максимально активні і в цей момент треба дожимати депи або пушити повідомлення 

Приблизний Roi який можна досягнути це і 150% і 300%, не втрачайте можливості покращити показники перебираючи можливі варіанти (більш краще скрипт, креативи, гео, вибирайте великі міста)

Плюс запускайте обʼєми коли ваше гео максимально активне щоб отримати максимальний відгук і кількість відписавших з 1к показів.

Висновок та поради 

Звичайно ми не розказали все що можно і в нас ще є козирі які ми відкриємо в нашому чаті, але базу для початку праці ми розписали.

– Завжди домовляйтесь на гарні умови,не шукайте максимально високі виплати,розмовляйте з менеджером щодо підсказок(гео,креативи,який спосіб вибрати заливу,середні показники на рег ту деп)намагайтесь покращити якість трафіку і тоді ви отрмуєте від менеджере найкращі умови.

– Не працюйте з одним аккаунтом,як тільки отримуєте рекстрикт на аккаунт перекидуйте трафік на інший і працюйте далі(саме із-за цього раджу мати ще й телеграм канал).

– Не спамьте скриптом,робіть вигляд живого спілкування,щоб юзер довірився вам, постійно покращуйте скрипт спілкування.

– Не починайте лити в соло,знайдіть або людину яка буде працювати з вами 50 на 50, або хоча б обраба трафіку за умовою оплати за депи.

– Для початку роботи вам треба мати хоча б базові 200 долларів так як виплати йдуть раз в 15 днів в найкращому випадку, а можуть досягати і місяца холду.

Щасти вам в роботі, завжди чекаємо вас в нашому медіа AFFILIFY

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
5 Коментарі
avatar
Стас
5 months ago

Супер стаття!

avatar
AFFILIFY
4 months ago Author

дякую

avatar
Alla Ivankiv
6 months ago

Дуже детально і офігенно написано

avatar
AFFILIFY
6 months ago Author

дуже вдячний за фідбек

avatar
AFFILIFY
7 months ago Author

Будемо раді отримати фідбек по статті від вас