Таргетинг та SMM
Написано в Таргетинг та SMM
avatar
2 хвилин читати

Шикарний результат таргетованої реклами для косметолога!

Кейс з Ін'єкційної Косметології (Латвія)

Шикарний результат таргетованої реклами для косметолога!

   Звернулась до мене дівчина, яка працює косметологом в Латвії для налаштування реклами. Вона надає послуги тільки ін'єкціонної косметології, тобто ніяких чисток, пілінгів, доглядової косметики немає, тільки уколи краси. В Ризі працює на постійній основі, але раз в місяць робить один день в Вільнюсі.

   Для початку провела аналіз конкурентів та виявила, що її прайс вище ніж в більшості конкурентів. Але... роботи в неї шикарні, що не скажеш за конкурентів + якісний контент. А це 50% успіху, адже ніякий таргет вам не поможе, якщо ваші роботи какашка та контент аля 2015 рік!

   Також зробила аналіз її профілю, виявила роботи, які найбільш залайкані та закоментовані і взяла ці фото\відео для рекламних макетів. Так як Фейсбук не любить фото До\Після там, де стосується здоров'я та зовнішнього вигляду, я зробила все у форматі відео. Так буде менше блокувань.

   Доречі, багато косметологів не знають, що в рекламу НЕ можна пускати макети, там де видно уколи, шприці, краплі крові, синячки\рани. В результаті Фб таке відхиляє і навіть блокує рекламні кабінети.

   Запустили перші кампанії з різними макетами як на широку аудиторію, так і на інтереси.В результаті тестів я зрозуміла, що на широку кращі та дешевші результати. Місто не дуже велике, тому обмежувати інтересами не варто. Також виділили лідерів серед макетів, і це губи!  Це найпопулярніша процедура, тому на макети з губами реагували найкраще. Також гарні результати показували До\Після  Full Face, процедура яка особливо популярна в жінок 35+.

Тепер по цифрах:

- Витрати на рекламу 762$

- Дохід 8583$

- Кліки по рекламним макетам 1756

- Охоплення 31668

- Кількість заявок в дірект 37

- Закриті заявки 26 (майже всі цільові)

- ROI 1026, 38%

- Ціна заявки 20$

- Ціна клієнта 29$

По правилах ЄС в рекламу кабінеті не відображаються повідомлення, тому орієнтувались на дірект.  

Висновок: 

Це результати тільки одного місяця, але з цим клієнтом ми співпрацюємо вже 10! місяців… За цей період багато пацієнтів стали вже постійними, що дуже важливо для LTV клієнта!

Більше кейсів тут: instagram.com/anastasyaff_target/

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
2 Коментарі
avatar
Анж
3 months ago

Клас! Топ результат!

avatar
Anastasia Fostiuc
3 months ago Author

Дякую!