avatar
1 хвилину читати

Скільки відео публікувати в ТікТок для просування бізнесу?

Скільки відео публікувати в ТікТок для просування бізнесу?

Одне з найпоширеніших питань. І відповідь залежить від багатьох фактів від ваших цілей до бюджетів та ресурсів. 

Але питання це зазвичай задають, бо думають, що алгоритм якось по особливому відноситься до вас, якщо ви публікуєте по 3 відео в день і починає показувати вас в рекомендаціях. 

❌ Насправді - ні! У відкритих, офіційних джерелах сам ТікТок пише, що кількість відео ніяк не впливає на перегляди. ТікТок оцінює кожне окреме відео. 

👉 Якщо ви тільки починаєте просування в ТікТок і до цього не робили відео, то чим більше відео ви зробите, тим скоріше зрозумієте, що працює, а що ні і «наб’єте руку».

👉 Якщо у вас дешевий, не унікальний товар, немає бренду або ви не хочете запарюватись над сценаріями, зйомкою, стратегіями - для вас також підійде варінт створювати по 10-20 аби-яких відео в день. Тоді вирогідність, що якесь них залетить звісно вище. 

☝️ У всіх інших випадках краще сфокусуватись на якості. Під «якістю» я маю на увазі продуману стратегію, правильні сценарії, різні формати, гарний звук та картинка, щоб все в сукупності відображало ідентичність вашого бренду.

Ми (ТікТок агенція для бізнесу WeSher) для клієнтів, зазвичай, створюємо 16 відео на місяць. Це оптимальна кількість, щоб задіяти різні формати та рубрики і досягти цілей. 

Якщо хочеться швидше досягти результатів, то можна збільшувати кількість, але тільки при умові збереження якості.

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
3 Коментарі
avatar
Treem
8 months ago

Знайомі обличчя😄

avatar
Admin
8 months ago

Слідкуємо за Вами в TikTok 🤝
Вітаємо на платформі BAN 🫶🏼

avatar
Kate Sher
8 months ago Author

🤩 вау, дякую)
Рада доєднатися 🤝