avatar
2 хвилин читати

Стаття для криптанів, або людей, хто пов'язаний з трафіком на крипту (якщо тут такі є), ну або для загального розвитку, щоб разочок почитати.

Як продумати свою авторську воронку, яка буде конвертувати максимально жоска і давати ROI over9000.

Тут не буде мемів бо мені впадлу їх шукати, читайте текст і думойте

Я розумію, що арбітражник - це сутність дуже ледача і іноді взагалі не хоче думати (якщо впізнав себе, став пальчик догори), а лити ті ж самі воронки, які лили рік тому, або навіть кілька років, як наприклад, теслер або там мета. І рано чи пізно приходить момент, коли всі воронки, які дають, помирають, і тут настає момент, коли потрібно переходити на інші старі воронки, які будуть шикарно (ні) конвертувати і давати шикарні (ще раз ні) рої, АБО О БОГИ, придумати щось своє, що буде справді ТРАСТОВЕ І УНІКАЛЬНЕ???? Та ну, маячня якась.

Гаразд, ближче до справи. Ось так відразу сісти і придумати воронку не вийде, можете не мріяти, що це робота суто п'ятихвилинка, або "годинку витрачу замість голови Ілона Маска вставлю якусь місцеву зірку, наприклад Серьожу Унітаз і все", варіант "і так зійде" тут не спрацює.

Я буду розповідати на прикладі того, як ми в команді (я) робили авторську некриптову воронку, яка дала ліда в 5 разів нижче, ніж середня ціна ліда у цьому гео, і конверт був майже в 2 рази вищим, ніж конверт по цьому ж гео у цей період времені дня і ночі

Усе настільки просто, аж тяжко.

По-перше, потрібно сісти проаналізувати, чим у країні, по якій ви працюєте, пишаються найбільше або ж є великим виробником у своїй країні, наприклад: Італія та її вино/оливкова олія. Або ж піти моніторити гугл трендс і дивитися що там у тренді, як наприклад був Baltic Pipe у Польщі та Німеччині, або ж якісь там політичні приколи, аля, ці потоваришували з тими, тож ваша країна заробить з цього те-те й те-те. Найголовніше пам'ятати, що ваша ця аудиторія не челі 20-30 років, тож усілякі іграшки, нфт, ня кавай пропускаємо й не розглядаємо.

Після того як маємо приблизний вектор розвитку, візьмемо для прикладу Італію з її вином, йдемо у ваші ці інтернети шукати, чи робив хтось щось таке до нас на іншому гео. Поки я це писав, я погуглив усе, що пов'язано з інвестиціями у вино і суміжні теми англійською, російською (боронь Боже). Знайшов кілька скамів у СНГ із далекого 2017 року.

Після того як пошукали якісь референси, вичитали ленди, якщо таке є, сідаємо робити свої начерки.

Загалом пункти нижче підійдуть і при розробці будь-якого ленда, і криптового, і ні.

Обов'язково тримаємо в умі, що першим на ленді буде відео, хвилинок на 5, а краще на всі 10.

Багато хто каже, що навіщо той відео, і так зійде, і взагалі хто ці відео дивиться, але повірте мені, їх дивляться, ще й як, і півгодинне відео дивитимуться, і годинне.

Оскільки я взяв тему вина, то намагаємося тиснути на патріотичну складову, аля "Мамма мія, Інвестуй у місцевого виробника і май постійний дохід", або ж "Інвестуй і, окрім постійних дивідендів, май якийсь одноразовий подарунок". Хай це буде пляшка вина в нашому випадку (її, звісно, не буде)

Далі сідаємо писати тіло ленда. Тут я вас не вчитиму, як писати тексти, що продають.

Найголовніше, щоб це все звучало правдоподібно і нормальною, максимально професійною мовою. ЖОДНИХ СУКА ТУПИХ ПОМИЛОК у словах.

Додаємо графу про СЕО(це який директор, а не SEО) проєкту, беремо якогось солідного невідомого мужичка з сайту з безкоштовними футажами.

Розповідаємо як він любить свою країну і людей які в ніж живуть шо аж вирішив усім роздавати трошки грошей.

Зараз подумав шо вам буде впадлу читати цей лонгрід, я його розділю на 2 частини і другу скину тілкьи після 100 просмотрів, або 10 лайків на цій статті.

Так, я розповідав половинну статі про те що арбітражники ліниві і зараз ще байчу на лайки, і шо ви мені зробите я в іншому місті за мат вибамчте

ту бі контінуєд.........

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
5 Коментарі
avatar
Анж
7 months ago

Нарешті зрозуміла стаття про арбітраж

avatar
Alex Follow
7 months ago

охуєнний стиль подачі 👏🏻 лайк

"крипта" хуйня звісно, але ж можна і під інші вертикалі адаптувати

avatar
Pooh
7 months ago Author

це як нутра і доктор комаровський якого заливають вже 5 років і розповідають шо "блін роя шось ваще не радують"

avatar
Pooh
7 months ago Author

давайте нападайте, я з пістолетом

я працівник поліції