Таргетинг та SMM
Написано в Таргетинг та SMM
avatar
2 хвилин читати

Телеграм бот зі штучним інтелектом, який шукає клієнтів | inFLOW

Телеграм бот зі штучним інтелектом, який шукає клієнтів | inFLOW

Хто пише цю статтю?

Моє імʼя Єгор, мені 22, я маркетолог, підприємець та засновник бренду inFLOW і телеграм бота, який шукає вакансії та клієнтів.

Я почав працювати на фрілансі у 14 років. З 14 до 16 я шукав себе, пробував всі сфери (від дизайну, смм, таргету до розробки чат-ботів та маркетингу в світових холдингах), в 16 заснував СММ-агенцію, а в 17 зробив ребрендинг до digital-агенції та керував командою з 20 людей. Все це було шляхом до чогось більшого.

У 18 я заснував один із самих гучних продуктів в digital-сфері "лавка з лідами" — екосистема для фрілансерів с аудиторією 100к+ людей. Проект закрився в той же день, як почалась війна.

У 19 я став гривневим мільйонером. За період мого студентського життя в КНУ я заробив 100.000 дол., вибравши шлях роботи над своїм проектом і делегування університетських справ асистентці (дистанційка — то любов).

Що таке inFLOW?

inFLOW — це телеграм бот, який слідкує за всіма можливими чатами та каналами в телеграм, парсить digital-вакансії та заявки від потенційних клієнтів, які шукають агентства та digital-спеціалістів, а також сортує їх по сферах за допомогою ШІ.

3500+ digital-вакансій збирає inFLOW щомісяця.
3500+ digital-вакансій збирає inFLOW щомісяця.

У майбутньому це не просто бот, а і велика екосистема для digital-cпеціалістів, яка буде закривати будь-яке питання на будь-якому рівні будь-якого фрілансера та digital'a: від адаптування у цій сфері, освіти, навчання до пошуку клієнтів, стилю життя та пошуку нових знайомств.

Я сам знайшов своє кохання та створив сімʼю після одного з 2-денних івентів. Уявляю, як може змінитися доля кожного, хто зайде в майбутню екосистему inFLOW.

Звідки зʼявилася ідея створити цей продукт?

Коли я був фрілансером — у мене була проблема з клієнтами. З одного боку, купа способів пошуку, а з іншого нічого не працює. Вже потім я зрозумів, що успіх приходить до тих, хто не шукає клієнтів, а робить так, щоб вони пасивно приходили.

Коли я був власником агенцій — у мене була проблема з лідогенерацією.

Короче, проблема з клієнтами була роками. Це при тому, що я якось знаходив їх і закривав на різні послуги на чеки від 500 до 3000 доларів.

Сумно те, що проблеми з клієнтами мають десятки тисяч фрілансерів, які місяцями (а іноді і роками) стоять на місці. В той же час, навколо купа можливостей. Але все якось складно...

Особистий бренд? Не один рік треба розвивати, перші пів-року взагалі нічого не очікуючи. Фріланс-біржі? Розвинути профіль, набрати відгуків, все гарно оформити — теж потрібна купа часу. Розсилки? Багато часу — низька конверсія. Сарафанка? Роки...Чати? Треба приділяти багато часу та якось слідкувати за всіма (а їх навіть не десятки).

Але! Будь-який процес можна полегшити, автоматизувати та довести до того, що навіть коли ти відпочиваєш — ти не втрачаєш можливостей.

Я вирішив автоматизувати пошук клієнтів в телеграм. Український ринок вакансій в телеграм за 2 роки набув великих масштабів і з кожним днем зростає. Нетворкінг, чати, спільноти всередині телеграму почали активно зростати ще в період COVID. Масштаб можливостей в телеграмі дійшов до того рівня, коли за всім не услідкуєш.

Так і зʼявився inFLOW. Інструмент, за який я би віддав все у свої 14. Відпочиваєш — а тобі падають вакансії та заявки від клієнтів з усього телеграму, сидиш в туалеті — заявки продовжують сипатися. Навіть коли сексом займаєшся — повідомлення від бота сипляться настільки активно, що хочеш зупинитися та піти закривати клієнтів.

У другій статті я розповім які результати отримують користувачі inFLOW, як забути про відсутність клієнтів та почати НОРМАЛЬНО заробляти. Може навіть знижку якусь дам для тих, хто прочитає статтю)

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

4 Коментарі

Крута стаття і не не тільки стаття а й засновник і його інструмент😉🔥🔥🔥🔥

avatar
Єгор
3 months ago Author

як мило, дякую 🤩

avatar
Анж
3 months ago

Клас, прочитала на одному диханні, крутий сторітеллінг🔥

avatar
Єгор
3 months ago Author

прочитав комент на другому диханні 🥰