avatar
4 хвилин читати

Тікток помер. Хай живе Tiktok

Тікток помер. Хай живе Tiktok

Як тільки в одній із соціальних мереж починають душити арбітражників, все виходить у маси,чати та інше. Що ж сталося з TikTok за останній час? Десь біля нового року почали сильно душити дейт і більшість способів зливу просто стали недійсними абсолютно. За призиви  почали сходу банити, постійний відльот "мамок" (акаунтів, на які зливаєш з іншого) почали душити лінки в профілі, не приймали документи і таке інше.

Але це все було нормально, поки був живий перелив на Telegram, і більшість дейтерів перейшла лити треш та новини, еротичний контент на Telegram за 3-5 грн за підписника.Можно було лити далі дейтинг,стріми,товарку ,паралельно вирішуючи проблеми з лінками ,документами та банами.

Підписуйтесь заради якісного контенту - Наше медіа AFFILIFY

Зміни  в тіктоку

Десь менше ніж 2-3 тижні назад TikTok попаяло, і він почав нулити новореги, з заливу кругами (залив 6 відео, видалення відео, знову залив і так далі) з можливості ведення водночас на одному телефоні 6 аккаунтів понизилось до 2-3 аккаунтів, подальші попадали в тінь. Спам-метод майже повністю помер, і ніхто не знає, чому це сталося — чи це обнова TikTok, чи просто хвиля штормів

Чи можна зараз лити з TikTok? Так, але ми радимо змінювати свій режим зливу трафіка на довгострок, відходячи від методів чистого спаму на розкачування аккаунтів і злив з них. Це триваліше, проблематичніше і завжди можна отримати бан. Не думайте, що TikTok буде вічно працювати в одному руслі,тим паче зараз тікток багатьох ліквіднув.

Блокування тікток.

Конгрес США переконливою більшістю проголосував закон, яким компанія Bytedance буде зобов'язана продати соціальну мережу TikTok протягом двох місяців або зіткнутися з блокуванням на території США.

Менш імовірно така ж швидка течія подій у Сенаті. Тим більше, що CEO TikTok планував відвідати будівлю на Капітолійському пагорбі для зустрічей із сенаторами.  Президент США вже заявив, що підпише закон, якщо його ухвалять обидві палати. Його радник національної безпеки Джейк Салліван прокоментував, що метою цих рухів є не заборона соціальної мережі, а зміна власника, яким зараз є китайська компанія, що досить щільно взаємодіє з держорганами та компартією Китаю. 

В будь-якому випадку, я вважаю, що TikTok прогнеться під тиском з боку США, оскільки значна частина трафіку TikTok походить саме з цієї країни. Це вже не перша спроба блокування, тому у нас немає ніякого страху втратити це гео.

Що зараз може допомогти перестати ловити нулі?

Ще раз повторю, що у всіх свій варіант, і те, що допомогло нам, не означає, що врятує вас:

  • Роздача через ПК або ноутбук. Скачайте програму типу Connectify.me або Mypublicwify. Таким чином, ви можете роздавати ваш трафік зразу через VPN або проксі (наразі тестували, що VPN та проксі, різниці не побачили). Забув додати, що вам треба мати Wi-Fi модуль для роздачі Wi-Fi точки.
Як це виглядає.В нашому випадку ми роздаємо впн на телефони,які зразу мають початкове підключення до впн трафіку.
Як це виглядає.В нашому випадку ми роздаємо впн на телефони,які зразу мають початкове підключення до впн трафіку.
Вибираємо під'єднання наш впн (не всі впн мають протоколи які підходять для роздачі).
Вибираємо під'єднання наш впн (не всі впн мають протоколи які підходять для роздачі).
  • Купівля авторегів або фармів. Вчора ми перевірили з учасником комьюніті пару аккаунтів у нього, і хоча деякі відео були в тіні і набрали по пару переглядів, але вже є результат, що автореги вивели його із нулів. Головне, не заливайте зразу після авторизації.
  • Ви можете потестувати проксі, але нам це не допомогло.
  • Перейти на iPhone. З робочих дроїдів у нас залишилось тільки 2 трубки, які живуть і далі працюють.
  • Звісно, можна ще обнулити повністю Wi-Fi, мережеві карти ПК і т. д., але це на ваш розсуд. Ми пересвідчились, що це все до одного місця.

Якщо щось з цього вам допоможе, будемо раді отримати фідбек.

Як зараз зливати трафік і куди.

Звичайно, я, як і раніше, ставлю на довгострок, щоб і надалі мати стабільний дохід, навіть у випадку штормів TikTok. Наприклад, зараз попри проблеми  з постійним об'ємом трафіку, я можу отримувати певний дохід. 

Трафік не йде вже тиждень але заробіток хоч  і малий але є
Трафік не йде вже тиждень але заробіток хоч  і малий але є
Об'єм впав на 50% але прибуток тримається на тому ж рівні що і до штормів.
Об'єм впав на 50% але прибуток тримається на тому ж рівні що і до штормів.

Звичайно, не онліфансом єдиним випробовується довгострок, є ще умовні вебками, залив на AI моделі, власні проекти та інше.

Що можу сказати зараз щодо дейтингу. Ми перестали заливати його ще до штормів, і все, що я бачу - це деякі невеликі аккаунти, які беруть об'ємом. У середньому, спілкуючись з людьми, я запитав, скільки дає аккаунт (1 долар з аккаунту у кращому випадку). Або у вас є софт, або готуйтесь працювати весь день, підтримуючи ручним способом на 3 телефона.

Щодо заливу на Telegram, про який я писав раніше: Звісно, зараз раджу змінити залив на роботу в довгострок з аккаунтами, їх розкачкою, і потім вже зливати трафік. Гемблінг і стріми. Хоча це і не довгострок, але через швидкі гроші ви встигнете нафармити копійку. Про стріми розповіла інша команда. Ви можете ознайомитись з інформацією тут.

Спам методи ріп???

Особисто я вважаю, що TikTok буде робити все можливе, щоб запобігти спам-трафіку і заливу об'ємом, і це може призвести до того, що такі методи стануть неефективними раз і назавжди. Буде більше блокувань, більше фільтрів для телефонів і т. д. Рекомендую подумати про те, як можна побудувати стійкий спосіб зливу трафіку з TikTok на довгостроковій основі. Це може включати стріми з геймінгу, анкети на платформі онліфанс, акаунти ai моделей, залив на власні проекти. Деякі арбітражники навіть створюють агенства для стрімерів, що аналогічно сквадам на Twitch. Тема стрімерів по геймінгу та лудінгу завжди буде актуальною і лише розвиватиметься в TikTok. Також можна спробувати перенести аудиторію на Twitch або інші платформи.

Зараз буде складніше, тому не чекайте, коли TikTok відновиться або знову стане активним. Шукайте способи адаптуватися до нових реалій заливу трафіку. Не сидіть і не чекайте, що через декілька тижнів все повернеться до норми, і ви зможете продовжити працювати, як раніше. Завжди краще мати кілька джерел доходу, які забезпечують стабільність у випадку, якщо одне з них припинить свою роботу.

Звісно, TikTok перетворився на нестабільний шар, який катається по арбітражникам так, як йому завгодно і коли завгодно. Однак це не означає, що працювати з ним більше неможливо. Люди, які вміють пристосовуватися до змін, залишаються на плаву, тоді як ті, хто не можуть цього зробити, виходять з гри. Тому ми рекомендуємо змінити свої плани щодо роботи з цим джерелом.

Ми всіх обіймаємо і будемо раді бачити вас в нашому чаті. Тут ви також зможете знайти більше інформації, як про платний, так і про убт трафік, кейси, софти та інше

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
2 Коментарі
avatar
Yurii
1 month ago

Привіт, цікавлюсь зара УБТ на Гемблу.

Використовую Tik Tok Live Студію, ловлю 0 переглядів на трансляцію.

Хтось може дати пораду як правильно прогрівати аккаунти (Купляю вже готові в шопі)

дякую.

avatar
AFFILIFY
1 month ago Author

зайти на акк с проксі або норм впну
полистати ленту
можно шось запостити нейтральне
дати полежати аккаунту пару годин і робити запуск