avatar
2 хвилин читати

Види Facebook акаунтів та їх застосування

Види Facebook акаунтів та їх застосування

У нашій попередній статті ми максимально детально розповіли про те, як подолати бани за допомогою роботи з креативами. Тепер настав час розкрити тему акаунтів, адже саме вони є фундаментом вашого успіху в афілійт-маркетингу. Let’s go! 🏎

Зважаючи на те, що Facebook був, є і ще довго буде найпопулярнішим джерелом, знавці з різних куточків світу створили безліч акаунтів, які можна точно підібрати під вашу конкретну мету. Ми все одно будемо класифікувати їх за ціною, хоча хтось каже, що гроші в житті не головне 🤔

Лоупрайс  

Вартість до $30.

- Автореги. Ціна до $0,5. Акаунти без будь-якого фарму, за допомогою яких 5 років тому можна було відливати мільйони без жодного бана 🥲. Однак часи змінилися, і зараз їх неможливо використовувати для заливу. Ми не рекомендуємо навіть пробувати заливати з них. Підійдуть для прив'язки до фарму або накрутки коментарів та інших точкових технічних завдань.

- Логи. Ціна $0,5-2. «Позичені» акаунти у їх власників, які мають великий вік та активність, що додає трасту. Хороша альтернатива авторегам, але є ризик, що власнику акаунту не сподобається примусове запозичення його рекламних кампаній 😂. Підійдуть для прив'язки до фармів.

- Фарми. Ціна $2-15. Є як найпростіші автофарми за $2, які не сильно відрізняються від авторегів, так і за $15 з чудовою активністю в 30 діб, великою кількістю інтересів, зовнішньою активністю тощо. Ідеально підійдуть для новачків, які тільки починають свій шлях в арбітражі і працюють у вертикалях, де не потрібен великий бюджет (нутра та гемблінг на країни Tier-3). Крім того, на цих акаунтах можна резервно зберігати Fan Page, рекламні кампанії та BM.

- ПЗРД фарми. Ціна $15-30. Чим більш трастове гео фарму, тим дорожчі акаунти. Це ті ж фарми, але вже з пройденим ЗРД, що значно знижує ймовірність повторного ЗРД і додає трасту акаунту. Підходять для новачків, які працюють з нутрою та гемблою на Tier-3 і вже зрозуміли, що економити на акаунтах – це погана ідея.

- Оренда. Ціна в середньому $15 на тиждень. Акаунти, які беруть в оренду у реальних людей з їхньої згоди. Зручні тим, що мають траст логів, але немає ризику втрати контролю над рекламними кампаніями. Плюс власник акаунту допоможе пройти будь-які перевірки та ЗРД. Є хорошою альтернативою фармам, підходять для тих же завдань.

Загалом саме з лоупрайс-акаунтів починається веселе життя арбітражника, коли він розуміє, що легких грошей тут немає, і хто по життю Марк Цукерберг 😂

Преміум  

Вартість – від $30 і без обмежень.

- Базові високолімітні рекламні кампанії 250-1500. Ціна $30-100. Ці кабінети привабливі тим, що це найдешевші рекламні кампанії з високим лімітом, але проблема в тому, що у більшості випадків ваш ліміт знизиться до $50 після публікації першої кампанії. Такі кабінети можна брати лише якщо продавець дає заміну у разі зниження ліміту. Хороший спосіб познайомитися з високолімітними акаунтами. Підходять для роботи по всіх вертикалях на Tier 1-2.

- Спендові логи. Ціна $100-250. Мають більший траст, адже вже мають вік та історію спенду. Дуже великий ризик, що власник акаунту заважатиме вам працювати або з вашої картки витратить інший баєр, якому ваш акаунт перепродали повторно. Підходять для роботи по всіх вертикалях на Tier 1-2.

Агентства  

Високолімітні акаунти від сторонніх постачальників за відсоток від спенду. У середньому комісія 10-15%. Завжди потрібно поповнити баланс як мінімум на $1000 і щодня робити великий спенд. Хороша альтернатива преміум-акаунтам, якщо ви готові значно переплатити, але хочете заощадити час на підготовку сетапу. Надаються людьми, які працюють з великою кількістю рекламних кампаній, тому вони з меншою ймовірністю отримають бан, ніж ваш власний сетап. Слід бути дуже обережним при виборі агентства, оскільки є багато скаму. Підходять для роботи по всіх вертикалях на Tier 1-2.

Bonus: Fan Page  

І, звісно, щоб поставити крапку в нашому огляді акаунтів, розберемо Fan Page!

- Звичайні. Дефолтні Fan Page, які створюються вручну або спочатку створені на фармах. За бажанням, можна заповнити нейтрально або під потрібну вам тематику. Чудово підходять для роботи на невеликих обсягах.

- Fan Page з підписниками та віком. Fan Page, зняті з «позичених» акаунтів. Мають більший траст, ніж звичайні Fan Page. На практиці підходять лише для роботи на невеликих обсягах.

- ПЗРД Fan Page. Сторінки, які вже пройшли ЗРД з малою ймовірністю повторного бану. Тому вони чудово підходять для стабільної роботи на будь-якому обсязі.

- Blue Badge Fan Page. Верифіковані сторінки з синьою галочкою. Є дуже дорогими і мають максимальний траст. Їх можна купити повністю або взяти в оренду. Є ризикованими, тому що дуже легко можна втратити доступ і одномоментно позбутися всіх своїх схвалених оголошень. Підходять для роботи на будь-яких обсягах.

Ну от і все! Дід ю лайк іт? Став реакцію та пиши коментар! А ми підемо далі готувати тонни дійсно корисного контенту 😎

CHANNEL | CHAT | VACANCY

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар