avatar
5 хвилин читати

Як спростити собі життя будучи арбітражником.

Як спростити собі життя будучи арбітражником.



Всім файних робочих днів з вами AFFILIFY

Наше медіа :
Приєднатись 

Звичайно, ми з радістю поговоримо про сервіси штучного інтелекту, які допомагають арбітражникам спростити їхню роботу.

 Особисто ми використовуємо штучний інтелект практично у всьому - від створення креативів, постів, фотографій до налаштування ТДС, створення прокладок та багато іншого, включаючи текстові заклики та інші завдання.

Звичайно, серед усіх сервісів та ботів лідирує ChatGPT, оскільки він об'єднує практично всі функції, які можуть допомогти арбітражникам, зокрема:

Аналіз даних

GPT може аналізувати великі обсяги даних щодо ефективності рекламних кампаній, трафіку, конверсій і т. д., Щоб арбітражники могли приймати кращі рішення в оптимізації свого трафіку.

Створення контенту

Чат GPT може допомогти генерувати креативні заголовки, описи продуктів, рекламні оголошення та інший контент, що залучає увагу аудиторії.Зазвичай коли в нас закінчуються креативні думки ми просимо чат гпт зробити крео під пуш своєї цільової аудиторії.

Приклад для "марафону" на гео Пакистан.
Приклад для "марафону" на гео Пакистан.
Креатив для мейнстрім дейтингу(завжди були проблеми придумати щось для дейтингу).
Креатив для мейнстрім дейтингу(завжди були проблеми придумати щось для дейтингу).

Підтримка прийняття рішень

GPT може надати аналізи та поради щодо стратегій арбітражу трафіку, вибору платформ для реклами, оптимізації бюджетів та інших аспектів рекламних кампаній.

Створення інструментів:

Чат GPT може допомогти створювати інструменти та програми для автоматизації деяких процесів управління рекламними кампаніями.
Допомога в написанні софтів,редактування коду для сайтів прокладок та інше.

Приклад генерації коду для прокладки( не завжди все вірно ,але це краще ніж робити все самому)
Приклад генерації коду для прокладки( не завжди все вірно ,але це краще ніж робити все самому)

Підтримка користувачів

GPT може відповідати на запитання арбітражників та надавати консультації з використання різних рекламних платформ і стратегій. Зазвичай, він не має актуальних даних, але може надати деякі загальні статистичні відомості.

Проте, не лише GPT може бути корисним для арбітражників. Існують спеціалізовані сервіси, які спрощують рутинні завдання і допомагають у вузьконаправлених областях.

 Dupdub-Сервіс, який дозволяє перетворити текст на мовлення. Він пропонує понад 300 голосів на вибір та підтримку понад 30 мов з різноманітними акцентами. Голосові набори розділені на різні категорії, такі як маркетинг, реклама, контент для YouTube та TikTok, служба підтримки і розваги. Також ще є llElevenLabs

Dupdub і його функціонал
Dupdub і його функціонал


Daydrm.ai Цей сервіс - не лише ще один інструмент на основі нейромережі. Він дозволяє створювати сюжети для відео на YouTube, створювати персоналізовані кампанії в Instagram і формулювати заголовки для соціальних мереж, оголошень та веб-сайтів.

Clevr.ai

Засіб набору інструментів:

  • Аналітика партнерських мереж, які привернуть найбільший трафік до вашого продукту.
  • Аналіз цільової аудиторії для вашого товару.
  • Пошук сучасних тенденцій для розвитку продукту.
  • Допомога в оптимізації, збільшенні трафіку та продажу.
  • Створення SEO-оптимізованих текстів та статей у блозі.
  • Програма надсилає звіт за кожним завданням.
Для людей які ведуть трафік на блоги дуже корисна річ
Для людей які ведуть трафік на блоги дуже корисна річ

https://photoeditor.ai/ Звичайний і зручний фоторедактор (допомагає робити аватарки та фото для проходження селфі)

Pornpen- найкращий сервіс для генерування 18+ контенту ,дуже зручний,безкоштовний ,можно використовувати безліч фільтрів і підганяти під свої креативи і бажання.

Sitekick- Конструктор лендінгів. Максимально зручний і легкий для створення ленду. Має навчальні матеріали та відео, тому створення сайту стає простим завданням


Wisecut  —Ця нейронка є інноваційним інструментом, призначеним для нарізки тривалих відеороликів з метою оптимізації трафіку з ТікТок та інших платформ. Вона відома як одна з найкращих у своєму роді і відзначається своєю ефективністю у роботі з відео.

  У підсумку можна зробити висновок, що ChatGPT - це не єдиний інструмент, який може значно спростити ваше життя та рутинні завдання у сфері арбітражу трафіку. Використання нейромереж та чат-ботів може допомогти економити час та підвищувати ефективність вашої роботи.

Отже, рекомендую вам особисто спробувати використати бота https://t.me/Olexandr_ai_bot в сфері арбітражу трафіку.  

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

2 Коментарі

Топчик

avatar
AFFILIFY
1 month ago Author

дякую дяку