Таргетинг та SMM
Написано в Таргетинг та SMM
avatar
3 хвилин читати

Як запуститись в Telegram ADS з мінімальним бюджетом?

Telegram ADS або як я злив бюджет

Як запуститись в Telegram ADS з мінімальним бюджетом?

Всі вже давно бачили інформацію про запуск офіційної реклами в Telegram, але питання як її запустити та й взагалі чи воно вам потрібно?

Тут я розкажу свою історію та буду з часом доповнювати в наступних частинах.І так почав я шукати інформацію як можна запуститись і звичайно як не звертатись до агенції та не платити їм комісію. В мене давно зібрались клієнти з постійним запитом на налив аудиторії.

Звичайно я як і всі я використовував дуже стандартні методи: таргет, перелив з ТТ та реклама в інших каналах.І з цим відносно все стабільно - різні тематики, різні джерела, плейсменти та креативи й відповідно різна ціна за підписника.

В принципі цю історію я завжди маю змогу продовжити, але мені цікаво для власної розваги спробувати щось нове.

В один прекрасний день я почав вивчати можливості в TG ADS, а коли відключив на преміумі приховування реклами побачив наскільки її реально багато і в різних тематиках.  

БАЗА

1. Два методи поповнення кабінету

• поповнення через агенції на суму від 1500 Євро + 10% комісії або від 750 Євро + 25% комісії (% залежить від суми та агенції, у вас є опція працювати самому або під ключ)

поповнення через крипту (TON), мінімальний депозит 20 Ton (+- 140$)

2. Рекламуватись на внутрішню аудиторію можна тільки через агенції (мова йде про читачів які перебувають в Україні), через крипту можна рекламуватись на аудиторію яка не в Україні, але може бути українською.

3. Можна рекламувати - канал, бот, власний профіль, посилання, публікацію

4. Максимальний розмір креативу 160 знаків, за різні класні емоджі прийдеться доплачувати (наприклад емоджі в стилі неонових літер)

Обмеження кількості символів
Обмеження кількості символів
Попередній перегляд публікації
Попередній перегляд публікації

Я не часто пишу та й мені дуже ліньки тому я себе заставляю кожний раз це робити. Сьогодні я купив трішки крипти та поповнив баланс. Для тесту запустив 3 кампанії, дві на один з проєктів і один на мій канал в TG (назву його страшно експертним). 

Тому якщо вам цікаво дізнатись на скільки грошей я попав і як я злив рекламний бюджет то тапайте пальчиками й діліться лайками.

Можете написати ще запитання, насправді там обмежень більше чим і по тексту і по контенту в каналах, тому розповідати є багато що.

Результати кампаній буду закидати у свій канал - https://t.me/blablatelega, а коли назбирається більше інфи закину результати в окрему публікацію. 

❤️❤️❤️ Всіх обняв і всім дякую за ваш час! Мені дуже приємно ❤️❤️❤️ 

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
3 Коментарі

Бля, з клавіатури зняв)

сорян)))))))))))

avatar
Alex Follow
3 months ago

Тапнув like, чекаю кейси