avatar
3 хвилин читати

Як збільшити ROI вдвічі без смс і реєстрації?

Як збільшити ROI вдвічі без смс і реєстрації?

У світі, де дані буквально керують усім, вміння правильно їх збирати і використовувати стає ключем до успіху будь-якого проєкту, а в нашій сфері так тим більше. Статистика — це не просто цифри, це ваш інструмент для того, щоб краще зрозуміти, що працює, а що ні. Але навіть найкрутіша статка нічого не варта без правильного аналізу та оптимізації. У цій статті ми покажемо, як аналіз даних і їхня оптимізація можуть допомогти вам досягти крутих результатів і вивести ваші РК на новий рівень, магічно ✨ збільшивши roi ВДВІЧІ 🤑🤑🤑

STEP 1

Чекаємо стату й бачимо начебто непоганий результат:

Але, робимо розбивку по регіонам й бачимо дуже неочікувані речі:

Виявляється, що деякі регіони просто забирают наш профіт, у той час як інші - йдуть гарно.

З цього випливає, що прибравши регіони Berlin, Rheinland-Pfalz, Brandenburg, Schleswig-Holstein, Sachsen-Anhalt та Thuringen ми заробимо навіть більше. Але i це ще не кінець.

STEP 2

Таким самим чином робимо розбивку по містам:

Бачимо ще більше сюрпризів. Виявляється, що деякі міста з’їдають величезну кількість профіту. Спойлер: це через мігрантів.

З цього випливає, що нам потрібно прибрати міста Dusseldorf та Bonn. Berlin ми вже прибрали як регіон, тому пропускаємо його.

Після таких легких маніпуляцій в нас виходить такий результат:

Завдяки таким простим, але ефективним рішенням ми залишили профіт на тому ж рівні але збільшили roi більше ніж у ДВА РАЗИ! А просто величезну кількість бюджету, яку ми раніше використовували безрезультатно, ми спрямували на тестування нових промо.

Хочеш навчитись так само? Підписуйся на наш блог та слідкуй 😎

P.S. Ми збільшили наш ROI з 50% до 115%. А уяви, що твоя нульова зв’язка може бути не такою ж і нульовою 😉

CHANNEL | CHAT | VACANCY

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар