avatar
2 хвилин читати

А що ж там на росії?

Дисклеймер  -  в даній статті всі персонажі вигадані,співпадіння випадкові,а весь досвід - це переказ слів Онліфанщиць на яких автор лив трафік,які працювали до цього в ескорті і це їм розказали їх п'яні клієнти-баєри

З початком більш активної фази російсько-української війни безліч рекламодавців і так само баєрів пішли з ринку тимчасово існуючої російської федерації . Але ринок залишився і досить обширний. І тут свої тенета розтягнули скамери які бувають більш порядні і віддають дохід з руснявих мамонтів на допомогу ЗСУ, або ж і ті які чисто кладуть все собі в кишеню. 

Але що по трафіку? Аудиторія то залишилась. І хто б що не говорив бабла в них і далі багато. І якщо ви мої маленькі любителі полити щось цікаве прийшли сюди, то я вам сьогодні розкажу, А що ж там на росії?

Досвід роботи по гео ру почався з повномасштабним вторгенням, тоді багато однодумців і бажаючих допомогти різними методами что чим міг старався завдати хоч якоїсь шкоди окупанту + допомогти вільному народу вільної країни. 

Але що далі?🤔

А далі саме цікаве. Конкретика)

Почнемо з сорсів на які можна заливатись. Виділити можу Yandex, Vk, Bigo. Ще є купа інших сорсів і так само нативні сітки. але онліфанщиці під час розмови виділили саме ці три. Зі слів прекрасних жриць кохання я для себе виділив вертикалі з якими зручніше працювати на кожному із сорсів , а також я поділюся деякими схемами які вони мені розповіли, що можуть стати і вам у нагоді , якщо ви захочете потестити цей вид гівнотраффіку.

Почнемо знизу по якості і по простоті запуску. Думаю багато хто чув про трафік на Bigo, особливо актуальним він був рік тому від написання цієї статті і дуже гарно з нього заливались криптооффери на ру. Брокери тоді скупали цей трафік як пиріжки і можна було добре нафармити монет. Але ж що зараз. А зараз з мінусів можу виділити дуже низьку якість трафіку , велику кількість неваліду та сміттє-трафіку. Причиною для цього є відсутність можливості налаштування настроєк таргету і хоча б якої неякої оптимізації цього джерела. З плюсів виділю простоту запуску, легкість проходу креативів та відносну дешевизну. Для запуску вам потрібно знайти агенцію і просто запустити. Кабінет сам схожий на ТікТок курця, але простий та зрозумілий. Якщо ви лиєте крипту і у вас є брокер-авантюрист що готовий купити цей трафік то можу вам порекомендувати спробувати, або ж якщо у вас є пріла на ру то також можете полити гемблінг та підзаробити на руснявих лудіках.

Але блять якщо ви лиєте траф на ру то обов’язково частину прибутку давайте на допомогу , як на мене це стосується усіх заливів, не тільки на ру, БУДЬТЕ ПАІНЬКАМИ, МАМА ВАС ГАРНО Ж ВИХОВАЛА ПРАВДА😇.

Так переходимо до найсмачнішої частини моїх мемуарів від онліфанщиць та омовимо сорси та вертикалі, які якщо трошки напрягти свою головушку, то можна в принципі непогано так нафармити монет і купити мамі подарунок , а хлопцям FPV.

VK - колись дуже популярна соцмережа, про яку ми всі забули, але я вам нагадаю)

Що можу сказати з цього приводу. 43 мільйони юзерів, досить непоганий простір для вашого довгого товстого трафіку який може туди проникнути. Каби Адс чисто копіпаст ФБ, але дизайн приємний та зрозумілий . Зі слів однієї онліфанщиці, потрібно знайти агенцію по типу тих що є  в Тг , або ж старі русняві типу Сlickru. І тут починається саме веселе. По вертикалях можу виділити, що можна в принципі лити: товарку, нутру , крипту. Але найкраще заходить скам товарки, хто знає той знає. Настройки таргету обширні , дуже багато інтересів і прочих плюшок, так що знайти вашу мамонтську ца буде не проблема взагалі.

Але є одне але. Воно завжди є- це модерація. Вона там ручна і вони на будь який оффер вимагають купу документів , які ви успішно можете відмалювати( я не рекомендую підробляти будь які документи, це незаконно та аморально, але це мені так розповіли онліфанщиці) документи вам може відмалювати будь який тіп який це вміє робити, а зразки є в інтернеті , після цього проблем бути немає. Заливати з клоакою блудливі дівчата не радили тому що її швидко палять і банять вам ак і ви опиняєтесь в дні сурка де знову і знову перезаливаєте. Найкраще спробувати пропихувати якби все в білу по стандарту , але далі по воронці вже обробляти клієнта)

Ну і переможець серед думок селлерш сексу та задоволення - це Yandex. Навіть знаючи що це ру сорс, але вони його зробили чудово. Нічого не лагає, все зрозуміло , а головне трафік там серед усіх джерел що є на ру самий якісний і гарний( прям як ті онліфанщиці- скажу вам по секрету то дівчата дуже заряжені, гарні як сакура по весні), але меньше з тим. 

З Яндексом працювати найважче тому що в нього дуже прискіплива модерка і якщо ти навіть не порушив правил але їм щось не сподобалось то лови пункт 15 і іди туди де не світить сонце💩. Але з ним працювати можна і потрібно якщо ви хочете витиснути чим побільше якісного трафу ру. Найкраще зі слів прекрасних дів працював пошук. Ключі ви можете взяти де завгодно, в принципі шукати не буде проблемою. 

Але Петро, що туди зливати і головне як запитаєте ви?😮

А я постараюсь вам відповісти. Ну по перше якуйсь мутну хуйню по типу трейдингу або криптообмінників в тг, туди заходить як діти в школу, взагалі якщо у вас є якийсь проект в тг, то ви можете напряму зробити інтеграцію з Яндексом і зливати трафік. Але як завжди є але. На ленд трафік виходить в рази дешевше і конверт краще.

Які оффери запитаєте ви.😲

Ну я зі слів прекрасних дам пам'ятаю , що вони виділяли всяку хуйню по типу езотерики, але найбільше це крипта і всякий скам на товарні оффери, була ще нутра але з нею стільки мороки, що поки ви її запустите ваша ца вже помре мільйоном різних способів які є на росії. Найпростіше це всякі товарні оффери, але якщо у вас в воронці немає гарного обраба лідів то ви не зможете гарно заробити,це база , гарна обробітка + красивий продаючий ленд і все проблем з запуском бути не має.

Щодо крипти тут вже треба поєбатись трохи , жаль що не з онліфанщицями , але що є то є🍆.

Тут вони мені радили по досвіду тих баєрів, старатись взагалі не використовувати клоакінг тому що Яндекс його палить швидше ніж ви би закінчили ваш статевий акт з співавторками цієї статті і ви витратите час та гроші на прогрів. Краще використати схему яку я описав в абзаці про VK  та намалювати доки та подати їх модерові і стартись пропихнути все. Якщо у вас виде то ви отримаєте ліди по 4 бакси при депі в 400 , ну так було в них , але весь час потрібно міняти офери та ленди , бо рано чи пізно вас забанять і потім скільки нових кабів ви не юзайте, доменів та  хостів  не міняйте, цей оффер буде мертвий і ви його не запустите, так що треба тут з розумом і обачністю.

Але Петро ти не розповів які аккаунти краще юзати🤬

Так мої маленькі читачі, перепрошую. Є 3 варіанти які можуть бути доцільні, але більш практичних лише 2

  • Купити фарм зі спендом , старий, скажімо 2018 року і лити з нього, але знову є але🙈, вам треба буде мати русняві платіжки

Іі що робити невже все пропало і як тепер бути?🐷

  • Тут вам допоможуть старі добрі агенції , або ж ті що є на просторах телеграму , але це варіант більш дорогий для тесту , тому що там щоб перевірити працює чи не працює треба поповнити,але поповнення USDT TRC20
  • І самий бюджетний і швидкий варінт це агенції на який ви самі можете створювати собі каби Яндексу подавати їх на модерку і після апруву вже поповнювати, робити ви так можете разів хоч мільйон і стіки ж кабінетів. Де їх взяти це питання я залишу відкритим , адже моя стаття це переказ слів дівчат і як в кожній дівчині має бути загадка так і тут😈

Якщо ви дочитали і вам сподобалось, то я радий був старатись, а якщо ні то нашо ви читали😂

Донатьте на ЗСУ, оберігайте близьких та будьте гарними людьми, всіх обняв і дякую за ваш час❤️

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
3 Коментарі

Петро, я захоплена вашим стилем подання інформації, відірватись - неможливо

avatar
AFFILIFY
7 months ago

файна стаття

avatar
Alex Follow
7 months ago

я кайфую від стилю подачі і ригаю від русні