avatar
2 хвилин читати

Через які помилки ти досі без профіту?

Через які помилки ти досі без профіту?

Ми розуміємо, як сильно хочеться відразу отримати результат, тому команда

Lead Panda Media зібрала для тебе основні моменти, на які треба звернути увагу.

Ознайомлюйся та підписуйся на наші медіа ресурси:

сайт - https://leadpanda.media

Inst - https://www.instagram.com/lead__panda

тг -  https://t.me/lead_panda_channel

Команда Lead Panda Media зібрала для тебе ключові помилки на старті та поділилась порадами для їх вирішення.

1. Відсутність стратегії

Без чіткого плану ти ризикуєш витрачати час і ресурси на стратегії, які можуть бути неефективними. Розроби конкретний план дій для досягнення своїх цілей. Тут важливо врахувати час на вивчення різних напрямків та кейсів, ознайомлення з каналами діючих баєрів, прорахунок витрат та робити перші заливи тільки після кави з корицею в четвер (це до грошей). 

2. Невдалий вибір ніші та партнерської програми

Перед вибором ніші або партнерки обов’язково проводь аналіз. Розуміння попиту і прибутковості є важливим етапом для успішного арбітражу. Не треба обирати одночасно декілька вертикалей чи ПП для тестування. Обирай те, що відповідає твоєму здобутому досвіду в процесі навчання і почни з одного напрямку. Звісно, в процесі тестування ти можеш змінити купу ПП, бо важко знайти “любов на все життя”, але дуже сподіваємось, що ти не вибереш аб’юзивні стосунки і твій профіт буде лише набувати масштабу. 

3. Недостатнє дослідження ринку

Занадто легковажний підхід до аналізу ринку може стати перешкодою в зростанні рекламних кампаній. Глибоке дослідження та розуміння цільової аудиторії допомагають уникнути непередбачених труднощів. Вивчай все, всюди і завжди. Гарний баєр – ніколи не перестає вчитись і завжди в пошуках ком'юніті і профітних зв'язок. А ще не забувай задавати питання – хто шукає, той знаходить.

4. Відсутність тестування кампаній

Пропущення етапу тестування може призвести до втрати можливостей для визначення оптимальних стратегій. Тестування дозволяє адаптувати та оптимізувати рекламні кампанії для досягнення найкращих результатів. 7 разів тестуй – 1 масштабуй. Не страшно тестувати – страшно сидіти без профіту.

5. Невизначений бюджет

Без чіткого бюджету ти ризикуєш втратити контроль над витратами. Встановлення конкретного бюджету допомагає ефективніше управляти ресурсами та робити розумні інвестиції. Обов'язково тобі треба вести таблицю всіх витрат по розхідникам, а не тільки очікувати виплат по депозитам. Ти точно маєш відслідковувати по всім витратам, чи ти в плюсі, чи все ж в мінусі (да, таке буває… ламби не купуються з перших заливів, і ланоси також). 

А також дізнавайся більше корисного у нашому блозіі. Lead Panda Media – це твій бест баді у світі арбітражу з 8 років досвіду на ринку, 80+ командою експертів та 2 власними партнерськими програмами. 

А за підписку на нас в Інстаграмі отримуй мануал "Покрокового заливу трафіку". Тож починай свій шлях з правильних кроків! 🚀

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
6 Коментарі
avatar
AFFILIFY
7 months ago

8.Не помолився перед запуском

7. Не купив антік

avatar
Alla Ivankiv
8 months ago

6. Руки із жопи 😁

avatar
Alex Follow
8 months ago

🤣 💯

avatar
Аlla Panchenko
8 months ago Author

хахаха)

🔥🔥🔥