Таргетинг та SMM
Написано в Таргетинг та SMM
avatar
2 хвилин читати

Боріться і поборете… Дізнайся як запускати рекламу без реджектів

Боріться і поборете… Дізнайся як запускати рекламу без реджектів

Вітаю тебе читачу, якщо ти тут ти вже розумніше більшості арбітражників, бо вмієш читати і маєш трохи концентрації. Я Борис, працюю з сірим трафіком і навчився на безлічі спроб та помилок боротися з відхиленням рекламних оголошень.

Дискле́ймер: все що написано є уявою автора, все може видатися не таким як є, будь-яка маніпуляція над МЕТА карається судом божим.

Насправді я вважаю, що ФБ все зчитує, палить, вичисляє і його ти фіг обдуриш. Бо там мільйони грошей + штучний інтелект + антіхакери + всі лайфхаки зливають в інтернет, як я зараз. Але чомусь все одно маніпуляції про які я розповім працюють, погнали.

Реджектити може за посилання, зображення, текст. Щоб зрозуміти за що, треба всі 3 змінні спробувати вибілити. Наприклад завантажити м’яку іграшку в якості крео та запустити з тим самим текстом на ту саму лінку. Так само з іншими 2 змінними.

Буває що реджектить по приколу, як зараз і тут трохи фантазії та інформації з цієї статті.

1. З’ясували, що реджектить за креатив.

Розбираємо, що може ФБ тригеріть: текст на зображенні має стоп-слова, на зображені є елемент який заборонений ФБ або треба просто проунікалізувати крео, як я зробив годину тому і все пропустило.
- Якщо це текст, ми можемо використовувати синоніми, аналогії. Наприклад — зароби більше можна написати як: Підвищ свій дохід, Збільш свої прибутки, Отримай вищу винагороду, Покращ своє фінансове становище, Збагатись. До речі, синоніми я попросив написати ШІ, бо без нього сьогодні я як без рук і вам раджу;
- Якщо текст нам обов’язково треба залишити той самий, то ми можемо написати букви символами, написати слова з помилкою, закреслити слово, букву, зменшити прозорість, накласти згори на слово зображення або використати шрифт, який наше слово зробить погано читаємим для ФБ;
- З зображенням на креативі такий самий прикол: прибираємо його якщо це не псує суть крео, робимо меншим за розміром на креативі, додаємо прозорість, накладаємо шум, додаємо розмивання, перекриваємо якимись об'єктами.

Зображення взяти як приклад у відкритих доступах, з автором не як не пов'язані
Зображення взяти як приклад у відкритих доступах, з автором не як не пов'язані

2. Виявили, що реджектить за текст в оголошені:
- Так само пробуємо писати символами, помилками, але ще є варіант заміняти літери іноземними буквами, наприклад р на англійську р(п);
- Так само синоніми слів, значень, речень, сленгові слова;
- Використати Unicode тексту;
- Відмовитись від тексту.

https://lingojam.com/FancyTextGenerator
https://lingojam.com/FancyTextGenerator

3. Якщо банить за посилання. Тут 2 варіанта або за контент на сайті, який можна підправити або ФБ не хоче з таким працювати зовсім.
- В першому випадку пояснювати не буду;
- В другому є варіанти що з таким робити:
Залити через прокладку, взяти сайт на якому буде від 1 кнопки перейти на ваш “чорний сайт” до якогось повноцінного міні преледнінгу, де людина може ще підігрітися до подальшої комунікації з вами.
Є варіант заклоачити посилання, в цій темі я маю небагато розуміння, але в спрощеному варіанті це виглядає так: беремо інструмент який буде розділяти трафік у вигляді модераторів ФБ і Користувачів. Модераторів цей інструмент буде направляти на сторінку, яку ми заздалегідь підготуємо та вона ніяк не буде тригерити ФБ, а наших потенційних клієнтів інструмент буде перенаправляти на нашу посадкову сторінку.

І ось ви на фінішній прямій. Ви озброєні знаннями, які відкривають двері до світу безмежних можливостей у сфері реклами. Пам'ятайте, що кожен ваш крок вперед - це крок назустріч майбутньому, де ви - майстер своєї справи, а ваші оголошення не знають перешкод. Тож вперед, до нових вершин успіху!

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар