avatar
3 хвилин читати

В яку сторону гуглити арбітражнику?

Ця нотатка пояснює в яку сторону гуглити майбутньому арбітражнику

В яку сторону гуглити арбітражнику?

Якщо ви тут – то вже чули щось про арбітраж трафіку і напевно плануєте, або задумуєтесь опанувати цей метод онлайн збагачення.

Розумію, важко відмовитись від того, що вам обіцяють інфоцигани в інстаграмі, але запевняю вас – це все повна хуйня.

Арбітраж трафіку – це складний вид діяльності, який потребує: технічних навиків, soft скілів, креативності, вміння аналізувати, стресостійкості, терпіння, багато фінансів, наполегливості, знань по маркетингу, вміння гуглити та добувати інформацію і ще багато чого.

Жоден арбітражник не хизується в біо своїми доходами.
невідомий геній

Все те, що вам обіцяють в інстаграмі – це повна маячня.

Якщо ви бачите інстаграм профіль про успішний успіх, красиві фоточки, якісь цифри в біо – з вірогідністю 100% це звичайний інфоциган який до арбітражу практичного відношення не має.

Якщо попередній текст не переконав вас відмовитись від ідеї стати арбітражником, то ось короткий план в яку сторону гуглити щоб розібратись в цьому лайні.

Найголовніше, що вам потрібно знати це те, що навчитись арбітражити пройшовши курс, який ви побачили в рекламі в інсті і забути про навчання – неможливо!

Дійсно хороші курси по арбітражу якщо і існують, то платної реклами вони не потребують. Жоден курс не дасть гарантій профіту або працевлаштування.

Змушений вас розчарувати, навіть перегляду відосиків на ютубі під час вечері, про те як круто арбітражники тусять в Дубайську, недостатньо щоб почати заробляти в арбітражі трафіку.

Навчатись і тестувати потрібно постійно.
всі норм арбітражники

Обирайте один напрямок і розвивайтесь в ньому:

→ Гуглите які є вертикалі в арбітражі трафіку (gambling, nutra, dating, betting, sweepstake, товарка, e-commerce, mVAS, інше) і читаєте про ці вертикалі все, що знайдете.

→ Гуглите які є джерела трафіку (сорси, source, рекламні мережі, рекламні формати) в арбітражі трафіку (facebook ads, tiktok ads, uac, УБТ, УБТ в tiktok, push, native, stream, teaser, spam, ASO) читаєте про ці сорси та формати все, що знайдете.

→ Кожне незрозуміле слово гуглите, запитуєте в ChatGPT або якщо не можете нагуглити – запитуєте в чаті/чатах. Навіть деякі слова в цій статті, якщо не розумієте значення, просто погугліть.

→ Після того як вибрали вертикаль і джерело трафіку до неї, гуглите партнерські програми які мають оффери з цієї вертикалі. Наприклад «партнерська програма дейтинг вертикаль», або запитуйте рекомендацій в чатах.

→ Відповідно до того який сорс вибрали гуглите які потрібні інструменти для роботи з ним (трекер, спай сервіс, карти/платіжки, проксі, акки, антидетект браузер) та опановуєте ці інструменти методом наукового тицяння і читання документації.

→ В партнерських програмах і в рекламному нетворку читаєте FAQ, блог і правила. Часто це дуже нудно, але там зазвичай багато цікавої і корисної інформації.

Декілька порад:

– Арбітражити потрібно по фану, якщо ви прийшли сюди швидко підняти грошей і відкрити суші бар чи кальянну – то це не працююча історія. Ви або маєте ціль стати арбітражником, або ніхуя не вийде 🤷‍♂️

– Арбітражити потрібно не переступаючи заради цього свої моральні принципи, інакше воно буде вас мучити і тоді яким чином з цього вийде фанова робота?

– Якщо близька тема схуднення і розумієте цільову аудиторію – то обирайте нутру, якщо любите спорт то betting, якщо немає грошей то ідіть в TikTok УБТ. Якщо ввважаєте, що казино це погано то і обирати gambling вертикаль не потрібно.

Інформації по арбітражу зараз дуже багато і нажаль не завжди вона від тих людей які дійсно розуміються в темі. З часом, зможете навчитись розрізняти де кейс це просто рекламний вкид, а де дійсно корисна інфа.

Швидкий план:

Берете пачку доларів, купуєте акки фб, заводите в антидетект браузер, тицяєте всі кнопки в адс менеджері і намагаєтесь запуститись.

Якщо вдалось, зливаєте трафік в будь яку рандомну ПП. Вітаю, у вас зʼявився досвід. Cміливо перебираєте вакансії і влаштовуєтесь баєром, або джуном в якусь команду.

З часом вас підвищать до тімліда, у вас уже буде реальний досвід, тому забираєте баєрів з собою і робите власну команду, на цьому етапі вже можна прицінюватись до панамери або ламборгіні.. 😂

Все вище написане – це просто моя субʼєктивна думка і звісно я, як і всі, можу помилятись. Існують винятки із правил, можливо комусь просто пощастить, всі люди різні і шлях становлення успішним арбітражником у всіх також різний.

Багато читайте, вчіться, тестуйте і все у вас вийде 🙂 або ні. Подякувати автору за заряд мотивації можна в коментарях 👇

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

19 Коментарі

avatar
Стас
4 hours ago

Alex, привіт. 3 роки тому був в темі, щось пробував, дуже подобалось, але тоді злив гроші на пушах і повернувся в товарку (яка приносила дохід), проте моя душа так і залишилась в кейтаро, ппшках і у всіх інших цікавих штуках. (до речі з тобою якось спілкувались в тг, я тобі скидував варіанти апок для убт).
Зараз в товарці так і сижу, заробляю 1-2к$ але нудно. Хочу знову повернутись в арбітраж, відновити всі доступи на пп і тд. Проте, я людина яка завжди працювала сама на себе, не люблю працювати в команді і тд. Зараз всі з усіх сторін кричать, що в соло - не витягнеш. Яка твоя думка з цього питання?

avatar
Alex Follow
4 hours ago Author

Розумію тебе

Три роки назад також уже всі волали що соло ріп і йдіть в команди, але заходиш на STM і бачиш як кидають статку на 20к дейлі за кінець 2021 і якось воно все не бʼється одне на одне))

Овнерам команд вигідно просувати цю тезу що соло ріп, бо ж їм потрібні баєри які будуть заливати і приносити профіт, до того ж овнери команд мають всі необхідні ресурси для цього: медійність і гроші.

Ти вже в соло робиш 1-2 к, що рівнозначно якомусь посередньому баєру в тімі який нікому не цікавий, але приносить команді трішки профіту.

Якщо маєш вільні кошти і тим паче тебя тяне до цього, а не розглядаєш як швидку і легку "тємку" то чому ні? Навіть якщо соло арбітраж ріп то завжди є виключення, тож тестуй і бажаю успіху 🙂

avatar
Стас
4 hours ago

дякую за розгорнуту і швидку відповідь! STM це форум?

avatar
Alex Follow
4 hours ago Author

Так, форум, платний, але не можу сказати що він вартий уваги за 100 дол в місяць, хіба що плануєш попси лити

або якщо ти фанатик арбітражу і дуже-дуже цікаво почитати шо там в англомовному ринку відбувається, але не очікуй якогось палива

avatar
Стас
4 hours ago

дякую знову, раз ти тут і так швидко відповідаєш, може є якась підбірка вартих уваги)

avatar
Alex Follow
4 hours ago Author

бан медіа 🌚 😁

зроблю потім якусь статтю на основі цих коментарів і підбірку тоже

avatar
Стас
4 hours ago

дякую. Ще коли я працював я був у приватному чаті (Арбитраж трафика), там було буквально 100-150 людей. Ти не міг би відповісти в телеграмі? Буквально одна хвилина

avatar
Alex Follow
4 hours ago Author

Пиши

avatar
Діма
4 months ago

Дякую Алексу за статтю,так як я багато досвіду в арбітражі не маю для мене ця стаття виявилась досить корисною,правильно гуглити це не в носі колупатись теж треба вміти!

avatar
greedisgood
5 months ago

"Якщо вдалось, зливаєте трафік в будь яку рандомну ПП. Вітаю, у вас зʼявився досвід. Cміливо перебираєте вакансії і влаштовуєтесь баєром, або джуном в якусь команду."
а як же робота в соло чи своя невеличка команда?

avatar
Alex Follow
5 months ago Author

так про роботу соло це перша частина статті)

Дякую Алексу за те що так розгорнуто пояснив різницю між інфоциганами і звичайними арбітражникам. Після цієї статті я став гуглити в два рази продуктівніше, розвиваю свою компанію і вже завтра їду знімати другий офіс, а ще за цей тиждень я заробив більше 100к$, якщо хочете так само - пишіть в особисті.

avatar
Alex Follow
5 months ago Author

тут нема особистих 😐

avatar
Анж
5 months ago

є, то ти просто не знаєш)

avatar
Oleh
5 months ago

Анжела, прівєт

avatar
Alex Follow
5 months ago Author

це вам тіндер чи шо блять

avatar
Oleh
5 months ago

просто спілкуюсь, тебе їбе?

avatar
Alex Follow
5 months ago Author

Слухай ти блять

avatar
Анж
5 months ago

Олег, привіт. Так приємно, що ти написав, я навіть не сподівалась