Таргетинг та SMM
Написано в Таргетинг та SMM
avatar
2 хвилин читати

Основні помилки сммника та таргетолога при просуванні своїх послуг.

Друзі, всім неймовірного вечора ! 🥂

Сьогодні поговоримо про основні помилки, що їх роблять молоді (а іноді - й досвідчені) фахівці при просуванні своїх послуг. 
З безмежною повагою до вас та вашої професійної роботи, від Ірини Руденко!

📍Відсутність Особистого бренду! 

Часто бачу прекрасні роботи у портфоліо та вишуканий дизайн посадкових сторінок, та я не бачу вас! 

Але ви - то не ваші коти! 

Ви - це те, чим ви живете!

📍Відсутність додаткових майданчиків продажу та каналів залучення клієнтської уваги (свій сайт; ТГ-канал, ТГ-чат; сторінка Fb).

Якщо ви пропонуєте послугу - обов’язково раджу ТГ-канал або чат, це - найлегший спосіб бути ближче до аудиторії та зрозуміти клієнтський біль.

📍Відсутність продуктової лінійки або суміжних послуг (наприклад, послуга з монтажу відео + курс з монтажу + індивідуальні уроки з монтажу). Або монтаж+створення візуалу 🎥. 

Тільки не забувайте брати оплату за кожну послугу окремо!

📍Відсутність розуміння клієнтського запиту.

Клієнту потрібно продавати через Його емоцію, цінності, підхід… та через те, чим ваш продукт буде корисним саме для нього! 🧑‍💼

📄 Тут доведеться шукати баланс: запит клієнта + ваш унікальний почерк.

📍 Відсутність конкретних кейсів-пропозицій для замовників у різних нішах.

Зрозумілі пропозиції з ціною (!), референсами та очікуваним результатом/прорахованим бюджетом значно збільшують шанси зацікавити клієнта. 

📍 Відсутність  відчуття аудиторії. 

Нещодавно, наша студентка, що займається handmade, запитала, чого вона хоче продавати метеликів, а у неї весь час купують гриби )). 

Ось моя відповідь:  

«Гриби 🍄 - це, як раз, нормально. Аудиторія проявляє лояльність до продукту, який частіше бачить; гриби, порівняно з крилами, як кока-кола, порівняно з кокосовом лимонадом! 🥤

Гриби - це зрозуміло, доступно і близько, щось таке з дитинства, з теплих спогадів!»

Крім того, на майданчиках, де вона представляє свої продукти, наявна аудиторія, що сприймає саме прості, звичні та розповсюджені вироби!

Щоб продати метеликів 🦋 - треба просто шукати іншу аудиторію, що прагне ексклюзиву! (Звичайно ж, є способи розкрутити метеликів, де завгодно, та чи потрібно це нам?)

Краще не продавайте метеликів тим, хто хоче гриби 🍄!

Більше детальної інформації та цікаве обговорення - у нашому чаті; копіюйте посилання або натискайте на фото з QR-кодом та долучайтесь до нас: ⬇️

https://t.me/RudenkoSMM

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар