avatar
2 хвилин читати

Про BANи в BAN MEDIA

Про BANи в BAN MEDIA

Лайно, залупа, пеніс, хуй, блядіна... Або топ 5 банів в GOOGLE ADS

Саме такі думки у мене виникають при  бані. Ви запитаєте чому.  Запитайте чому?)

Тому що ти сидиш вилизуєш вайт пейдж, щоб ось взагалі приєбатись не було до чого. Потім настраюєш домени, вяжеш їх на різні хости, купляєш клоаку за кількасот баксів, займаєшься ніжним сексом з креативами щоб все було вилощено але на тематику.

А все для того щоб...

Правильно.)

Все для того щоб тебе жостко трахнув GOOGLE ADS.

Моя стаття будпе стосуватись банів в гугл адс, найбільш бісячих банів , найбільш зайобістих я би сказав ну і по стандарту зробимо вікторину ТОП 5 .

Джерело для аналізу це мій приватний досвід , а також консультації з командами по гуглу, так що почнімо цю цікаву( не дуже) , але дуже дупозапальну пригоду в світ сексу з таким файним хлопцем як GOOGLE.

І П'ЯТЕ призове місце займає , по моїй скромній суб’єктивній думці це ПП(підозрілі платежі). Бан цей найчастіше виникає на мало трастових аках з мінімальним спендом або взагалі без, також може бути коли ви перепривязуєте платьогу. Цей вид сексу з гугл АДС не жосткий і якщо податись то найчастіше бан легко проходиться тому ваша дупка буде в порядку і за кілька годин або діб ви можете працювати з аккаунтом.

ЧЕТВЕРТЕ місце в мому приватному рейтингу займає Шкідливе ПО. Не завжди гугл банить одразу сам каб, а часто відхиляє кампанію і якщо Бог вас любить, то ви можете поміняти домен і спробувати переапрувити, хоча часто після цього ви разом з вашим кабом ідете вслід за російським кораблем). Але особливого підвищення температур в області ануса в мене не виникає коли я бачу такі статуси в свому кабінеті гугла.

Ну що ж переходимо до фіналістів , якщо ви дочитали до цього моменту то це вже добре і значить ви розумієте мою біль , або хочаб готужтесь її розуміти)

ТРЕТЄ місце нашого топу займають бізенс моделі. О яке гарне словосполучення- ‘’БІЗНЕС МОДЕЛІ”

У вас не виникає аналогії з ескортом?

У мене так. Ну тому що так і є. Бо це максимально шлюшний бан. По іронії він у мене вилітає найчастіше коли я лию траф на Онліфанс на пряму ланку. ЛОЛ правда)

Цей бан можна проходити скажімо 40/60 якщо зірки зійдуться і якщо вас любила в дитинстві мама і у вас немає комплексів. Хоча вони у всіх є тому скоріш за все ви його не пройдете). Але спробувати завжди варто. По моїм скромним оцінкам бан цей дає гугл за ваш вайт або за домен якщо йому щось не сподобалось в наповненні або він вважає що ви прикриваєтесь якимось брендом. Хоча це все хуйня . Ви ловите цей бан бо ви не достатньо професійні щоб його не ловити, ось і все. Хоча я сам такий так що не переймайтесь.

ДРУГЕ призове місце яке завдає болю моїй п’ятій точці – це обхід системи. Цей бан я би назвав -Королем Банів. Я би сказав що якщо проводити аналогію з Біблією то він Сатана. Ну або фінальний бос в грі. Пройти його дуже складно, майже нереально. Шансів у вас приблизно як у русні в останньому наступі на Вугледар. Розумієте на що я натякаю. Так все вірно. Після того як пачка ваших аків впаде на обхід ваша дупця перетвориться на вугольки прямо як хто – вірно ‘’хороші рускі’’. Дається він найчастіше якщо гугл зрозуміє що ви його стараєтесь наєбати. Наприклад якщо пробило вашу клоаку( не ту на якій ви сидите ) хоча це також можна віднести до цієї ситуації, або коли ви юзаєте тригерні ключі , якщо ми говоримо за серч, або ж за креативи якщо ми говоримо за Ютуб або КМС, ну або за пріли якщо ви почетний член абьюзерів ЮАКУ(дай вам Бог терпіння в пошуку гарної пріли).

Ну і ПЕРШЕ місце нашого супер топу по моїй ‘’професійній’’ думці займає не зовсім бан , але в мене від нього найбільше горить і ця падлюка особливо зараз часто вилітає.

Цього парнішу називають Фріз і це таке створіння яке не летить в бан і ви розумієте що вже все фініто ля комедія. Ні він буде абьюзити вашу нервову систему довго і нудно, так як ваша кампанія в гуглі пройде модерку але руху там буде хуй да ніхуя. І оце воно буде так стояти , стояти і стояти і ще стояти. Може стояти тиждень, А МОЖЛИВО якщо вам фартане то ак улетить в бан на бізнес моделі і ви можете наважиттись їх пройти, ну або фріз викличе Кракена і ви зловете обхід і підете жалітись мамі . Буває отака хуйня якщо ви поставите зависокі бюджети або на мало трастових аках залиєте таку +- по тригерності для алгоритмів кампанію. Ну і перетворитесь в ‘’ЖДУНА’’ після цього. Ви можете спробувати запустити нову або перезапустити кампанію і можливо Боги Олімпу дадуть вам благословення і все запуститься, але так як ми не в книжці про грецьку міфологію то ви будете чекати. Але не розстраюйтесь. Адже чим більше пройобів ви зробите на свому шляху, ну якщо ви не ідіот, то ці помилки зроблять вас краще як спеціаліста.

Тому тестуйте ловіть бани , старайтесь проходити їй, адже це все шлях Шинобі Арбітражу. І кожен з нас хоче стати Хокаге. І якщо в Наруто вийшло то і у вас вийде.

Всім Салам , бережіть себе і не здавайтесь. Слава Україні

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
6 Коментарі
avatar
lightofray
10 months ago

прикольная статья, за исключением сравнений наступления русаков на Угледар и прочей мишуры.)

Стаття кайф! Наче за столом в барі поговорили😏
Додавай трохи повітря в статті - хай дихають!

Топ стаття!
Обхід систем і підозрілі платежі — йдіть лісом, суки їбучі.

avatar
Alex Follow
10 months ago

стиль подачі інформації просто охуєнний

Ця стаття так пахне сексом, що хочеться перечитувати ще раз, і ще раз