avatar
7 хвилин читати

Огляд трекерів для арбітражу трафіка

Огляд трекерів для арбітражу трафіка

Тривалий час я користувався, за рахунок рефських, популярним на ринку трекером, але прийшов час покінчити з цим лайном та рухатись далі.

В цій статті я зробив список чи огляд, хз називайте як хочете, про 5 хмарних трекерів на які думав переходити.

Трекер – це місце де побудовані звʼязки.

В трекер надходять всі дані з рекламних мереж і партнерських програм, в трекері ви аналізуєте свої рекламні кампанії, тестуєте оффери і ленди. 

Як неправильні фільтри трекера можуть нашкодити монетизації вашого трафіку, читайте в цій статті:  ban.media/story/7000-na-botah

Трекер може виконувати функції клоакінгу, але не є клоакою за призначенням, в першу чергу це інструмент для аналітики і розподілення потоків трафіку.

Завдяки трекеру і тестуванню офферів, можна підняти ваші показники навіть в органічному безкоштовному трафіку на 20-50%, я це багато років повторюю і буду повторювати.

Типи трекерів

  • Cloud-based трекери
  • Self-hosted трекери

Self-hosted трекери

Основна особливість в тому, що ви тримаєте трекер у себе на сервері.

Самостійно, або за допомогою технічної підтримки, ставите собі на VPS через SSH, тому процес запуску не моментальний, на відміну від хмарних трекерів.

В цьому є свої переваги та недоліки.

Недоліки: ваш сервер може прилягти, не витримати раптове навантаження, неправильно налаштуєте щось, потрібно додатково платити за оренду VPS.

Серед переваг self-hosted трекерів можу виділити тільки одну: робота з лендінгами відразу в трекері. Так як self-hosted трекери хостяться на ваших серверах то і завантажувати туди можна, що завгодно, тобто оті ваші адалти і нутри.

Дивно, враховуючи, що розробникам self-hosted трекерів не потрібно підтримувати інфраструкуру серверів для обслуговування трафіку користувачів, ціни на ці трекери не поступаються хмарним трекерам.

Друга, але дуже важлива особливість, полягає в тому, що на ринку всього два таких трекери. На жаль, вони дуже популярні, але так чи інакше, вони повʼязані з русньою, навіть попри естонську реєстрацію. 

Тому тут не буде руснявих трекерів. 

Ця стаття, та наступні в цій серії, задумувалась з метою показати вам альтернативу.

Cloud, тобто хмарні трекери

Якщо коротко: це зручно і швико 🙂

В хмарних трекерах ціноутворення відбувається відповідно до кількості events в місяць. Events – це всі події: кліки, уніки, конверсії.

Всі хмарні трекери дуже сильно схожі між собою, тож якщо ви навчились працювати з одним, то перейти на інший буде дуже просто.

На жаль, хмарні трекери не дозволяють хостити всередині себе ваші адалти і нутра преленди. Потрібно окремо мати хостинг чи сервер під лендінги і інтегрувати їх з вашим хмарним трекером, але в цьому немає нічого технічно складного.

RedTrack

Чудовий професійний трекер. Купа інтеграцій з різними сорсами. Знаю досвідчених арбітражників які з ним працювали чи працюють.

Ціни доволі високі порівняно з іншими трекерами. Є тріалка на місяць.

ClickFlare

Особливості:

  • Facebook Conversion API з коробки;
  • Цікавий Tag Manager з великим функціоналом;

14 днів тріал щоб спробувати

Plat.com

Нещодавно підказали в одному із арбітражних чатів. Вперше про нього чую, але виглядає дуже схоже на всі інші хмарні трекери.

Реєстрація швидка і проста, карту для free тарифу не вимагає. Можна потицяти)

20k events безкоштовно
20k events безкоштовно

Skro.eu

Хоча я і не люблю темні теми, тут я отримую збудження від дизайну та кольорової схеми.

250 тисяч events на безкоштовному тарифі наче достатньо має бути, але із мінусів це 20 кампаній/офферів/сорсів.

Комусь можливо і вистачить безкоштовного тарифа, а якщо ні то 39 євро платний тариф якого точно має вистачити для соло арбітражника.

MaxConv

Дашборд звісно виглядає так собі, але основна магія не там.

Є можливість створювати кастомні метрики, кастомні конверсії, інтеграція з фб/тікток/гугл, Conversion API, глобальні правила блокування і ще купа всього.

Безкоштовного тарифу цілком достатньо для звичайного соло арбітражника, якщо ви звісно не заливаєте попси пуши і оце все що давно ріп 🙂

***

Я користуюсь трекером із цього списку. А поки я пишу детальну статтю про це, можете спробувати вгадати в коментарях який саме трекер я вибрав

Якщо вгадаєте – молодець, якщо не вгадаєте – то ваш коментар підніме мій профіль на BAN.media в рейтингу 🙂

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

20 Коментарі

avatar
Alex Follow
1 month ago Author

нешановні власники російських продуків з європейською реєстрацією: якщо ви не хочете бути і асоціюватись з російськими продуктами – виходьте з російського ринку, виїзжайте з цієї помилки історії, вивозьте співробітників, донатьте на ЗСУ і тоді приходьте в коментарі розказуйте які ви молодці, а поки ви залишаєтесь терористами, тож не зайобуйте мене

avatar
Іван
1 month ago

Можна я запитаю, чому ти досі не видалив свій паблік у телеграмі? Це 100% російська компанія від самого початку, яка в основному і контролюється нею. Не складно зрозуміти, після того як телеграм зрештою був розблокований на ру регіоні (у спробах вимог передачі ключів шифрування).

TON криптовалюта всередині телеграма також активно була підтримана рос інвесторами. Просувалася через Моргенштерна.
Також ось новина 2х денної давності:
"Російський фонд прямих інвестицій придбав міноритарний пакет в інвестиціях Mubadala Investment Company на суму близько $2 млн (це про Telegram)."

Але все це не заважає тобі продовжувати вести там діяльність. Водночас незрозуміло, за якими критеріями ти називаєш трекер Keitaro винятково россійським і закликаєш із ним не працювати з цієї причини.

Подвійні стандарти -чи це вони?

avatar
Alex Follow
1 month ago Author

Що там далі по списку буде? російський газ?

1. я попросив не згадувати трекер якого немає в списку в коментарях до моєї статті, хочете уваги – створіть власний огляд

2. я не сказав винятково російський, дослівно цитую: «так чи інакше повязаний з русньою»

у мене немає морального ресурсу продовжувати демагогію, тож запевняю вас, більше в своїх статтях я не буду згадувати ваш трекер.

avatar
Іван
1 month ago

«так чи інакше повязаний з русньою» - так можно сказати будь до чого по суті.

Також ваша цитата:
"я не сказав винятково російський, дослівно цитую: «так чи інакше повязаний з русньою»"

и ще ваша цитата годину тому:
"те, що в компанії, можливо, є фахівці з України, не суперечить тому факту, що ваш трекер російський і навіть реєстрація не змінить цей факт. "

так казав чи ні? :)

Загалом я думаю проблема все таки в особистій твоїй образі, тож наша пропозиція в силі, з радістю вислухаємо фідбек по трекеру (так, він не ідеальний), але компанія намагається робити продукт кращим, щоб усі розсудливі користувачі з усього світу (як це сказано у твоєму пості про позицію CPAmatica та інших) могли поліпшити свої кампанії і налити в плюс. Із задоволенням тобі надамо безкоштовну ліцензію, як досвідченому лідеру думок, щоб ти міг краще розібратися в продукті і зробити про нього матеріал.

І до речі в гео базі Keitaro Крим звичайно український, так само як і Донецьк. (Не плутати з село Донецьк у Ростовській обл). Тож не поливай компанію брудом, не розібравшись до кінця, будь ласка. На все добре ✌️

avatar
Іван
1 month ago

До речі цей коммент "у мене лягала при звітах більше мільйона уніків." - також шляпа, тому що при при переході на Clickhouse звіти на мільйон кліків будуються за кілька секунд і нічого не лягає. Вочевидь, що ти не працював на Кеітаро давно і не володієш актуальною інформацією. Може тобі безкоштовну ліцензію дати потестити? дай знати

avatar
Alex Follow
1 month ago Author

Я ж видалив цей абзац після вашого попереднього повідомлення, але чудово, що ви самі його продублювали в коментарі.

Тільки не розумію, навіщо дублювати і повторювати ті ж самі тези, просто іншими словами? Там було написано в минулому часі, уважніше, будь ласка.

avatar
Іван
1 month ago

Забавно читати, як автор уже в котрій своїй статті всірається, аби образити Кеітаро, мабуть в нього щось особисте до цього трекера. Або може йому хтось платить за це? В компанії купа фахівців з України та інших країн колишнього СНД, а також з Європи та Азії. З початку війни, було додано український інтерфейс і з укр юзерами спілкування українською мовою через, наприклад розсилку. Компанія з самого початку європейська, також є філія в штатах. Стосовно твого списку, ти додав компанії, у яких є співробітники з РФ, і вони, кажучи твоїми словами, виходять теж "повʼязані з русньою", попри європейської реєстрації? Тож якщо тебе особисто чимось образили - відпиши в підтримку, давай все обговоримо. Розкажи про свій біль.

avatar
Alex Follow
1 month ago Author

Пфф))) та без проблем, видалив в цій статті згадки про ваш трекер

Скажіть в яких трекерів із списку є співробітники з росії і їх також приберу, без проблем, тільки не пишіть цю помилку історії великими літерами.

«В компанії купа фахівців з України..» – те, що в компанії, можливо, є фахівці з України, не суперечить тому факту, що ваш трекер російський і навіть реєстрація не змінить цей факт.

«...та інших країн колишнього СНД» – що це взагалі таке лол СНД, це так зараз модно приховувати російське походження?))

«Розкажи про свій біль» – мій біль це русня яка лізе на український ринок як ті окупанти терористи, що запускали сьогодні вранці купу ракет по україні, русня яка вважає, що європейська реєстрація та українська локалізація змінить ставлення до них.

avatar
Іван
1 month ago


Воу) тут така маячня в голові :)
добре, давай за списком

-СНД - згадуючи цю організацію, мається на увазі, що у нас купа співробітників з країн, які раніше були включені до її складу. не важко погуглити перелік тих стран

-;Скажіть в яких трекерах зі списку є співробітники з Росії і їх також приберу, без проблем, тільки не пишіть цю помилку історії великими літерами.
Ну якщо у тебе був час написати статтю, знайди час на ресерч, вони там будуть повір мені. Ми на особистості переходити не будемо, це не в наших принципах.


-не суперечить тому факту, що ваш трекер російський
Що означають ці слова? що таке трекей російський? за якими критеріями це визначається?

-моя біль це русня яка лізе на український ринок як ті окупанти терористи
компанія в пабліку з 2017 року, торгує публічно і в тч для клієнтів з України, і в тч для тебе, як для колишнього юзера, який користувався і вів паблік на рус мові, зокрема в 20-21 роках. То як зрозуміти тоді, що компанія лізе на український ринок?

avatar
Alex Follow
1 month ago Author

Можливо ви не помітили, але ця стаття не про ваш трекер і якщо у вас горить по тій причині, що ви не попали в цей список, то це ваші проблеми, зробіть свій огляд.

Я видалив згадку про ваш трекер після першого ж коментаря і попрошу надалі не згадувати/рекламувати його тут в коментарях, бо стаття не про нього.

avatar
Іван
1 month ago

Ми якраз потрапляємо в кожну вашу статтю про трекери) ви наш анти амбасадор) але, вибачаюсь, я так не і отримав відповіді на поставлені на запитання вище

avatar
Alex Follow
1 month ago Author

більше не попадатимете

Відповідаю на запитання:

«що таке трекер російський? за якими критеріями це визначається?» – за критеріями активної присутності на російському ринку і співробітниками в росії

«То як зрозуміти тоді, що компанія лізе на український ринок?» – ну от я на початку створення каналу ліз на російський ринок, це була помилка. Проведіть паралелі і зрозумієте, що це значить.

avatar
Іван
1 month ago

я вище відписав, що компанія присутня на українському ринку від самого початку свого заснування. і завжди були користувачі з України. а додавання укр локалізації - це прояв поваги і солідарності до укр спілбноти, щоб вони могли юзати трекер на своїй мові, а не спроби збільшити продажі. тут неправильна інтерператція зі сторони

🤝Добра підбірка. дякую. Протестую maxconv

avatar
Pooh
1 month ago

Де мій улюблений кейтаро.......

avatar
Alex Follow
1 month ago Author

тому ти і однодепник 😏

Доречі, коли стаття про хайки?