avatar
4 хвилин читати

Що робити після покупки акку? ч2.

Що робити після покупки акку? ч2.

Ну що, продовжимо тему посту https://ban.media/story/shcho-robiti-pislya-pokupki-akku

І продовжимо з моменту запуску браузеру, як тільки ви завантажили аккаунт, вам відкрився відповідний браузер антіку. Не летіть одразу на фб, якщо звісно купили не в нас))

Чому? Бо зазвичай шопи передають аккаунти з куками тільки від самого фб і там нуль зовнішнього фарму. Тому, якщо ви придбали фарм, а не звичайний авторег, зайдіть на пару сайтів, бажано де є піксель фб.

Як зрозуміти чи є піксель на сайті?

В основному всі антіки працюють на базі Chromium, коротше, виглядають як хром і це він і є) Вам необхідно додати розширення Pixel Helper. Або подивитись код сторінки і знайти там піксель, я думаю простіше через розширення, плюс до всього що розширення можна встановити на всі акки одразу через антік)

І при переході на сайт з пікселем в розширені буде вказуватись кількість пікселей на сайті.

Ну от, полазьте по сайтах, поки вас тригернуть пару пікселей, а вже потім заходьте в аккаунт, тоді менше шансів отримати швидкий чек.

Якщо придбали фарм чи саморег у нас, можете сміливо залітати в акк, ми передаєм всі куки разом з акком.

Наступне, що робить більшість, летять в ADSку зразу чи створювають фанку, не поспішайте, погортайте ленту, поклацайте вкладки, зайдіть на лічку якогось друга, чи зайдіть в групу, поставте лайк, залиште комент, але не все одразу, не жестіть, рандом ваше все, будьте чайником - фб вас полюбить за це)

А от тепер, вже можете створювати фанку, чи йти в адс, приймати політику, шарити акк, в'язати карту і т.д.)

І робіть це неспішно, бажано паралельно ще чимось займатись, тоді шанси, що вас тригерне, мінімальні) Ну і після "важких" дій, таких як, прив'язка карти, перешар, створення фанки, давайте відльожку від пари хвилин до доби)) Ну і не забувайте час від часу робити дофарм в продовж життя акку, як на фб так і поза ним.

Ну а тепер, найдовгоочікуваніша тема і бажання всіх) НАШ СЕТАП.

Ми та наші друзі юзають цей сетап з 2018 року і він не змінювався. Виключенням був тільки 1 шторм від фб, але це було давно та неправда.

Берем два типи аккаунтів:

- Фарм (стандарт чи преміум) з бм

- Самореги відповідно до необхідного добового спенду.

Ми звісно берем преміум, на дистанції ( а я кажу про пів року роботи) показують себе краще.

Заходим на саморег, пролиставши пару постів в ленті фб або зробивши інші мінімальні дії, заходим в адс, приймаем політику фб, копіюєм айді рк саморегу.

Залітаєм на преміум з бм, робим запит доступу, і надаєм повний доступ і фінансову роль

Приймаєм на саморегу запит.

Вуаля, все готово)

Далі всі дії проводимо з саморегу, створюєм фанку, в'яжем карту, запускаем рекламу, преміум тільки як адмін і резервний доступ до рк в разу бану соцу саморегу. Все дуже просто, але надійно. Користуйтесь правильно)

Дякуємо Tymchenko_v13 за вже другу відео інструкцію, доречі саме він надає відповіді на всі технічні питання нашим клієнтам і перший тестить продукти)  

P.S. Якщо хочете дізнатись, щось конкретне по фарму, пишіть в коментарях, або в лічку в тг, всім обов'язково відповім і якщо питання буде широке, напишу статтю)

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

6 Коментарі

avatar
Maks OS
3 months ago

На вкуснічах, дяка

avatar
Alex Follow
3 months ago

Дякую, якраз тестую шопи з авторегами і ловлю чеки через швидкі дії 🥲😅

avatar
Alex
3 months ago Author

То нажаль скоріше через самі автореги також, авторег краще юзати під автозалив, більш менш норм автореги на https://account-factory.com.ua/ , але це все одно авторег, якщо найдеш прям норм автореги, тегни мені пліз) мені цікаво)

avatar
Alex Follow
3 months ago

мені «особливі» автореги потрібні, тож я пішов найлегшим шляхом і намагаюсь реєструвати сам 😅

avatar
Alex
3 months ago Author

То ти виходить самореги робиш) А от з саморегами, через пару днів я зможу тобі допомогти, можеш написати в тг і я тобі видам готові, як тут https://telegra.ph/SAMOREG-12-08

avatar
Alex
3 months ago Author

Ну або напиши, я тобі підкажу, як зробити, якщо маєш проблеми