avatar
2 хвилин читати

Види аккаунтів

Які бувають аккаунти, порядок цін і призначення

Види аккаунтів

Доволі поширене запитання, особливо серед новачків, що зрозуміло. Бо що? Коли ми біжим купляти аккаунти в перший раз? Коли вже дуже треба і немає вже часу вивчати, що і як. Через це бувають складнощі. Тому давайте розбиратись з видами аккаунтів. 

Щоб приходячи в будь який шоп ви розуміли, що вам треба і що ви берете.

Існує оснвоні три підвиди аккаунтів: Автореги, Самореги, Фарми

- Авторег

Розхідник, найнижчої якості. Ці аккаунти використовують, як розхідники, для запуску реклами, шарять ці акки на фарми і запускають рекламу, при відльоті авторегу, просто міняють авторег.

Автореги бувають різні, з пройденою перевіркою селфі, заповнені і незаповнені, з автарками чи без, з друзями постами чи без, але їх об'єднує одне - спосіб створення.

Автореги створюються за допомогою софтів і скрипту, який реєструє аккаунти, заповнює данні, додає фото, пости і все що тільки можна собі уявити. Зазвичай зареєстровані на віртуальні номери, часто без пошти.

Круто правда? Так, але не забуваємо, що це скрипт, а скриптові дії тригеряться дуже просто, банальні закономірності, чи схожі дії. І тому такі аккаунти мають низький траст (довіру зі сторони фб). Їх беруть пачками і один час брали в основному під автозалив, такий самий скриптовий метод запуску.

Вручну аккаунти погано себе поводять, у шопах заміна видається протягом першої години після видачі, буває при першому заході вилітають на чек чи зрд, яке пройти зазвичай неможливо. Але все ж таки під об'ємні запуски та автозапуски, можна знайти непогані варіанти, які будуть працювати. Ну і вони є найдешевшими з усіх існуючих видів аккаунтів, в основному до доллара, чим і заслужили свою популярність.

- Саморег

Аккаунт з двох - трьох денним фармом, повністю заповнені з доданними особистими данними, поштою, фотками , 2фа іт.д. Повністю зареєстровані (на фізичну сімкарту) і профармлені вручну. 

Хоча такий набір пропонуємо саме ми)

Основна відмінність від авторегу те, що аккаунти зроблені вручну.

Саморег має набагато більше трасту, бо фармиться вручну,

В основному такі аккаунти є недорогими і є прекрасним замінником авторегів. Ціна стартує від 1,5$ - 6$ в залежності від кількості фарму.

Особисто наша команда і наші клієнти запускають рекламу саме з них, це дешево і максимально якісно.

- Фарм (Кінг, Мамка) 

Фарм, це той самий саморег, саме саморег, вручну створений, хочаааааа..... Дехто нехтує цим правилом і роблять фарми з авторегів і це погано, якість таких аккаунтів погана. Тому шукайте зареєстровані вручну аккаунти, з активним фізичним номером, який повторно приймає смс.

Так от, фарм, саморег з яким працюють фармери 10,14,21 і більше днів.

Я б і аккаунти з 10 денним фармом не рахував, як кінг чи мамку, як на мене занад-то мало, в основному всі не займаються дофармом і такий аккаунт не покаже термін життя в пів року.

Повернемось, до основної теми, спеціально навчана людина робить комплекс дій для підвищення довіри фб протягом довгого періоду часу. Такі аккаунти зазвичай використовують для адміністрування, керування дешевими аккаунтами (саморегами, авторегами). На такі аккаунти вже створюються чи додаються БМи, звісно краже коли створюються.

З усіх, ці аккаунти є найміцнішими з точки зору довіри фб до аккаунту. Ну і звісно ж ці аккаунти є найдорожчими з усіх, в залежності від варіацій 8$ - 50$ - 70$

Кожен магазин додає свої якісь фішки, по 100500 варіантів кожного аккаунту з різними цінами і т.д. Ви вже маєте тестувати і оюирати для себе найкращий сетап для запуску)

Сетап, який використовуємо особисто ми з 2018го року, який працює безвідмовно протягом всього часу, є з точки зору фб, найлайтовішим, про нього ми розкажемо в одному з наступних постів) 

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

6 Коментарі

avatar
Alex
4 months ago Author

А, доречі, хто дочитає до коментарів, якщо у когось є конкретні питання, чи може хотіли дізнатись щось конкретне по фарму, пишіть в коментарях, або в лічку в тг, всім обов'язково відповім і якщо питання буде широке, напишу статтю) Буду це додавати в кінці своїх статей теж, щоб не губилося)

avatar
Alex Follow
4 months ago

сетап під сіре цікавить 🌚 що куди як в'язати

avatar
Alex
4 months ago Author

Це буде обов'язково)

avatar
DYKTATURA
4 months ago

база

🔥🔥🔥

avatar
Alla Ivankiv
4 months ago

Мамка