avatar
1 хвилину читати

Використання GPT-4 в арбітражі

Використання GPT-4 в арбітражі

Всім привіт, сьогодні хочу розпочати серію статей на тему використання сучасних нейронок для наших з вами цілей, а саме оптимізація робочих процесів для збільшення заробітку. Можливості, які надає нам навіть публічний GPT-4o або його найближчі конкуренти – це нескінченна прірва можливостей.

Використання ШІ в Арбітражі.

Оптимізація рекламних кампаній.
Використовуючи GPT-4, Claude-3, Gemini 1.5 тощо арбітражники можуть аналізувати великі обсяги даних для визначення найбільш ефективних рекламних стратегій. Це й навіть порівняння показників ефективності ваших рекламних оголошень з банальними скрінами рекламного кабінету чи трекера в чат з gpt4о, який приведе все до відносних значень, порівняє показники й надасть поради як їх покращити. Ви навіть можете зайти в будь який спай й накидати йому скрінів оголошень, попросити опрацювати, додати контексту й він надасть вам свою аналітику й поради, які зможуть допомогти поглянути на них з іншої точки зору.

Автоматизація креативних процесів.
ШІ також застосовується для створення та тестування рекламних креативів. Використовуючи різні нейронки для генерації контенту, такі як GPT-4, наприклад, ви можете нескінченно створювати текстові оголошення, клікбейти, тексти для ваших лендингів а потім тестувати їх на ефективність. Це дозволяє швидко знаходити найбільш ефективні варіанти та сильно скорочувати час на створення контенту або робить його безкоштовним для вас.

Автоматизація нудних процесів.
Ніщо не заважає вам за декілька секунд зробити повноцінні працюючи вебсайти на безліч сторінок й скриптами на них які вам потрібні. В цілому скрипти для унікалізації контенту, для автоматизації якихось нудних але зрозумілих вам процесів. Якщо ви нічого не розумієте в кодингу, а пітон для вас досі виключно змія, то прямо про це кажучи гпт4 він допоможе вам навіть сформулювати задачу для нього. Починайте з простого формулювання й вносьте правки по його діям також простими словами.
На разі модель з останнім оновленням, яку зробили доступною навіть для безкоштовних користувачів - є ідеальним інструментам для цих процесів. Якщо раніше нам була необхідність по 10 раз йому пояснювати, що я хочу від нього й просити скинути мені код повністю з всіма правками, а не окремі функції або навіть просто пусті функції, які він міг віддавати й текстом "зроби сам". То зараз все працює ідеально, так як й має працювати. Ви йому задачу, навіть простою мовою - він вам результат.
А коли ви навчитеся хоч базово розумітись в тому що відбувається в коді й зможете формулювати більш чітке ТЗ, то у вас не буде якихось обмежень.

Так, йому насправді тяжко на разі написати ВЕЛИКИЙ скрипт з безліччю функцій, але нічого вам не заважає навіть при великому обсязі роботи розбивати на підпункти й доповнювати їх.

Персоналізація контенту за допомогою ШІ.
Наприклад, алгоритми можуть аналізувати гео в цілому, мову, інтереси, навіть банально свята у користувачів і на основі цього пропонувати найбільш релевантні рекламні оголошення. Це підвищує ймовірність конверсії та загальну ефективність кампаній. Та й в цілому він реально може допомогти вам з ідеями для рекламних кампаній. Просто додайте йому прикладів з вашої роботи, конкурентів, щоб він реально зрозумів що ви від нього хочете, а не видавав вам "водичку".

GPT в моєму житті.
Якби не поява GPT я не знаю чим би зараз займався. Безліч задач виконано, безліч ідей реалізовано завдяки GPT. Нам вдавалося працювати навіть з першою GPT 3.5, яка була повільна й не сильно розумна, але навіть вона змогла перекладати прості слова "Я хочу це й це" в реальний робочий код й допомагати реалізовувати ідеї.

Висновки.
Використання ШІ в арбітражі дозволяє значно підвищити ефективність рекламних кампаній, автоматизувати рутинні процеси. Всі лідеру ринку, хто пропускає можливості ШІ - вже завтра можуть пропустити на перші місця тих, хто починає опановувати сучасні інструменти.

В інших статтях розглянемо з вами приклади інструментів ще крім текстових нейронок й способи їх застосування в нашій практиці. Якщо є якісь питання по темі GPT або текстових нейронок буду радий відповісти на них в коментарях.

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
5 Коментарі
avatar
Тетяна
3 months ago

GPT став моєю правою рукою, дійсно корисна стаття, дякую!
зараз вже не уявляю життя, рутину, роботу без ШІ

avatar
AFFILIFY
4 months ago

був досвід щоб чат гпт написав мені скрипт спілкування на онліфансі що вийшло доволі непогано

avatar
AFFILIFY
4 months ago

Імба

avatar
Alex Follow
4 months ago

Юзаєш тільки Chat gpt 4о чи інші якісь варті уваги і якщо так, то в яких моментах?

avatar
Bohdan
4 months ago Author

На разі по всім параметрам й порівнянням гпт4о виграє всіх найближчих конкурентів.
До цього оновлення, можна було іноді використовувати Claude, він субʼєктивно найближчий по якості.
Gemini від Гугла не має жодних переваг крім великого контекстного вікна, але щоб його опанувати або використати потрібна якась прям вузькопрофільна задача. До того ж 128к токенів від гпт4о ну більш ніж достатньо, особливо коли вони покращили токенізацію (вартість символів в токенах) для всіх мов в тому числі української.