avatar
1 хвилину читати

Вплив дизайну на конверсію сайту

Підійде для прочитання , як власникам/цям бізнесу , так і діджитал спеціалістам

Дизайн сайту – не лише естетичний аспект. Він грає ключову роль у створенні першого враження та впливає на рішення юзера.
Касандра | Ваша Дизайнер
  1. Перше враження : рішення залишатися на сайті чи ні - приймається буквально за 2-3 секунди , якщо перший скрін не чіпляє та не зацікавлює , далі гортати вже ніхто не буде.
  2.  Візуальна ієрархія та навігація : логічна та чітка ієрархія допомагає юзеру простіше орієнтуватися на сайті. Зручна навігація та чітко виділені акценти привертають увагу і роблять взаємодію із сайтом ефективною.
  3. Вплив кольорів та елементів : викликають емоції та впливають на рішення. Можуть створювати додатковий контекст та переконувати користувача в якості продукту або послуги.
  4. Зайві деталі та інформація : перенасиченість інформацією негативно впливає на зосередження на головних , важливих деталях та розсіює увагу.
  5. Адаптація : важливо, щоб дизайн був адаптований до різних розмірів екранів. Впливає на конверсію, оскільки забезпечує зручність взаємодії на будь-якому пристрої.

Для низькоконкурентних  ніш допустимо використовувати стандартні і шаблонні рішення оформлення сторінок , але для висококонкурентних , дизайн – це  засіб завоювання лояльності та довіри відвідувачів сайту. Тому , у багатьох випадках : індівідуальний дизайн має вагомий вплив для бізнесів .

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар