avatar
1 хвилину читати

Партнерство з BAN

Партнерство з BAN

🚫 BAN.media – це платформа де кожен може поділитись історією або кейсом з онлайн маркетингу і його побачить більше людей, аніж декілька друзів.

Ми щиро переконані, що найкращий формат просування продуктів на affiliate ринку, та і загалом на ринку маркетологів – це контент-маркетинг.

На нашій платформі, кожен має можливість безкоштовно завести блог та публікувати контент. Ви owner команди, PR міжнародної ПП, чи арбітражник початківець – різниці немає. 

Будь яка співпраця має бути win-win. Тому, якщо ви хочете прорекламувати якийсь продукт, або робіть це нативно і з користю для аудиторії, або купуйте рекламу.

***

Інфопартнерство

Колеги які підтримують нашу платформу, інформаційно та контентом, мають можливість стати інфопартнером одної із тем і потрапити в список інфопартнерів .

На нашій платформі є список основних тем, в кожної теми відведено 8 позицій для логотипів інфопартнерів, вони мають активне посилання яке веде на блог автора.

Окрім того, кожен інфопартнер отримує персональний #хештег, а так як у нас обмежена кількість хештегів – це також приємний бонус 🤗

Щоб стати інфопартнером просто напишіть нам в telegram @ban_manager

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
Коментарі вимкнені автором