avatar
1 хвилину читати

Як потрапити в команду по Search Arbitrage?

Як потрапити в команду по Search Arbitrage?

Як потрапити в команду по Search Arbitrage?

Алоха. Ban.media першими в україномовному середовищі почали писати про SA, тож вирішив написати цю статтю тут. А ще я починав свій шлях в арбітражі з чату ХХХCPA, за що вдячний @alex_follow.

Я з командою почав знайомитись з SA минулого літа. За цей час багато змінилося. Побудована платформа для пошуку ключів, зручний інтерфейс для створення кампаній, ми зрозуміли з чим можна працювати, а за що Тонік бʼє по голові. 

Тож це рекламна стаття в якій я хочу запросити вас спробувати себе в Search Arbitrage.

Раджу прочитати для початку усі статті @AllaIvankiv про SA, вона описала досить багато нюансів і підводних каменів, які зустрічаються.

Хто ми?

Компанія велика, в ній працює досить багато команд. Різні люди з різним досвідом. Я маю змогу будувати і розвивати свою команду в цій компанії. 

Гемблінг з яким я працюю майже 4 роки трохи виснажує. В SA натомість думати доводиться лише про крео та ключі, а не про акки і бани, хоча якщо лити якісь зубні протези то і тут можна отримати копняка від Цукерберга.

З чим працюємо?

Наразі ми працюємо лише з Тоніком. Офферів (ніш) вдосталь, 3к офферів на всі ГЕО можна тестити вічно. Підключення нових провайдерів займає довгий час, але в майбутньому вони зʼявляться.

Ллємо ТТ та FB. Почати простіше в ТТ, але маштабувати і довго лити краще з FB.

Чому Search Arbitrage?

  1. Майже немає банів
  2. Виплата зазвичай складає не більше 2$ за лід, залежно від гео, іноді це 10 центів але роі 100. Тож тест гіпотези не потребує великих витрат.
  3. Маштабованість. Хоча на 1 звʼязку важко відлити більше 200$ дейлі, перелік гео на які можна пустити ту саму звʼязку досить великий, не кажучи вже про інші оффери.

Як потрапити до нас в команду?

Працюємо ремоут, можете займатись паралельно іншими проектами, мене це не хвилює, головне щоб працювали, впевнений ви побачите великі перспективи. Напишіть мені в Телеграм DKolodiy. Одразу зазначайте свій досвід, з чим працювали і свої запитання. Зі своєї сторони обіцяю що наші умови точно кращі ніж в інших компаніях в цій ніші, в чому ви можете самі переконатись, пройшовши пару співбесід на Linkedin.) 

Автор https://t.me/DKolodiy

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
1 Коментар
avatar
Alla Ivankiv
2 months ago

Дякую за згадку)
Не бачу тебе у своєму комюніті по сьорчу правда

Пс: читайте мої статті