avatar
5 хвилин читати

Внутрішні інструменти для модерації ФП

Внутрішні інструменти для модерації ФП

На фоні прекрасної статті Пуха (Сповідь Арбітрана, ану бігом підписуйтесь), я вирішив додати ще невелику статтю- мануал, як працювати з корисними інструментами в мета бізнес сьют, щоб ваші фанки мали більше трасту і мали менше проблем)

Якщо ви не читали статтю «Як завдяки роботі з фп можна збільшити свої ROI на 20-30%» рекомендую почати з неї.

Наша воно треба? Викинув фанку і пішов далі. 

Я за інший підхід, важливіше з фанками працюють в довгу, це підвищить результативність, а щоб полегшити нудні задачі , то є дуже зручні інструменти в самому фб, які допоможуть в адмініструванні і модерації вашої сторінки. Про які я розкажу)

Хто памʼятає, колись був популярний сервіс FBtools, який дозволяв чистити коментарі наприклад, що було корисно, але через нього банились акки, так от я вам розкажу, як робити так, щоб фб сам чистив небажані коментарі) але то пізніше. 

Спочатку пробіжимося коротенько по тому 

На що звертає увагу ФБ?

З точки зору фанки, зараз не важливо, яка у вас ніша, обʼєми і т.д. Сам фб каже, ми піклуємось про наших користувачів і через це ловіть бан вам, ваша фотка кота порушує політики, це нереалістичні результати) 

Так от, це значить, що ШІ фб оцінює реакції людей під вашими оголошеннями. 

Для прикладу змоделюємо ситуацію, фб такий, ага, якщо є коментарі, оооо, добре, багато коментарів - супер, значить цікаво людям, хоча можливо нерозкрита тема на крео, ану, що там за коменти і реакції, ага позитивні чи нейтральні гуд, але чому вони без відповіді, ну і т.д. цей ланцюжок нескінченний, але суть в тому, що це впливає на вашу видачу, на вашу аудиторію і якість аудиторії яку видає фб. Тому це дуже важливо. 

Для фб погано коли ви ховаєте чи видаляєте коментарі вручну, якщо багато таких інцидентів то ви швиденько отримаєте бан фанки.

Логічне питання, як же бути з тими коментарями, які під оголошенням з котиком пишуть, фу, який негарний! 

Особисто я б вирахував по айпі і набив хлебало, але фб не оцінить

Коментар сфабриковано!!!
Коментар сфабриковано!!!

тому варіант такий 

Натискаємо на імʼя людини, щоб відкрилась картка користувача, натискаєм три крапочки, припинити спілкування і обираємо ЗАБЛОКУВАТИ фейсбук і мессенджер користувача

І знаете що?) Фейсбук сам видалить коментарі цієї людини і не дасть писати нові, бачити вашу рекламу і т.д. супер?) Не зовсім.

Бо ви не відповіли людині, фб не зарахував опрацювання коментаря, тому відпишіть спочатку на коментар, а потім блокуйте. Це інструмент нумеро уно)

Йдем далі)

Я думаю всіх бісять чудіки, які закидають якісь гіфки, зображення і т.д. в коментарі, з ними також можна боротись автоматично, як?) 

Заходимо в Meta Business Suitе на вашу фанку.

Переходьте в професійну панель 

Та знайдіть інструмент «Асистент Модератора»

Нагадую, що у кожного фб різний, шукайте з усіх сил цей інструмент 

Кльоцайте додати і вам відкриється меню вибирайте зображення в коментарі, додати і вуаля

Ніхто більше не скине зображення в коменти, плюс якщо роздивитися скрін, то ви побачите величезну кількість критеріїв, які можна використовувати, плюс там вище ще є критерії аккаунту, які не можуть розміщувати коменти, це і без друзів, і без аватарки і т.д. коротше) багато класних штук, які відсіють фермерів з аудиторії і небажані речі, як на мене найсильніший інструмент, це ключові слова, думаю ви бачили мою статтю про оффери вертикалі essay, ні, то рекомендую ознайомитись) У мене є оффер по дисертаціям і там основна проблема в коментарях, це типу порушення наукової доброчесності, так от додавши цей ключ в список, я відсіяв основну масу проблемних коментарів, просто проаналізуйте ваші коментарі, зберіть список ключів, додайте в цей інструмент і буде вам щастя, у вас навіть крео не будуть виграти так швидко. 

На цьому можна було завершити, але я хотів би розказати про ще одну корисну штуку, яка допоможе конвертувати звернення, коли ви не на фанці.

Ми ж всі хочемо, щоб ми написали і нам одразу відповіли, да?) Ну от є інструмент, який допоможе відповісти первинно. 

Знову ж таки біжим в Meta Business Suitе вашої сторінки, переходим у вкладку Вхідні і шукайте ось таку шляпу 

Тут теж уйма можливостей, почитайте, повивчайте. Я казав про миттєву відповідь. Не важливо, що, вам написали в дірект чи мессенджер, відправиться заготовка з посиланням, зображенням чим хочете, я таким чином добував трафік на сайт, наприклад, про ефективність я мовчу, суть не в цьому, суть в тому, що ці інструменти допоможуть в адмініструванні, швидких відповідях і використання інструментів фб, що підвищать і траст і оцінку в очах фб і покращать якість отриманої аудиторії для реклами. 

Працюйте над покращенням ваших воронок, не тільки над крео і таргетом!

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар