avatar
3 хвилин читати

Як живе OnlyFans? Або звідки беруться люди?

Не пройшло і півроку, а я знову з вами. Чи то не кохання?

Перед початком написання хотілось би зазначити, що розповсюдження контенту 18+ на території неньки, то погано, але закордоном - супер-ок-клас! Ми ж з вами розбираємо лише кейси і обговорюємо пафосні моменти для можливого розвитку чиїхось сторінок, не ваших (тому дікпіків в особистих не чекаю, дякую). 

Тепер, давайте ближче до діла. 

В першій частині ми з вами вʼїхали, що таке онліфанс і нащо він взагалі був створений. Сьогодні трішки відкриємо занавіс з трафіком. 

Насправді, це реально найбільший головний біль всіх агентств та моделей, бо постійно десь потрібно видобувати цих клятих фанів. ПП, на жаль, в нашій ніші немає, тому викручуємося як можемо.

Де знайти трафік?

До повномасштабного вторгнення в оф було надзвичайно велике СНД комʼюніті. «Бум» онліфансу (як і порнхабу) стався під час корони (2020 рік). Всі тоді сиділи по квартирам і тільки то і робили, що дроч.. (простіть не слові, але що є то є). Тому люди почали обʼєднуватись в  маленькі телеграм-канали / групи. Туди всіх додавали «по знайомствам». В чатах були і менеджери, і моделі, і продакшени, і трафік люди - одним словом, повна хата мармеладу. Ця соборна солянка почала і виводи основних «китів» онліфанс трафіку. 

GG

Іншими словами «guaranteed gains» (не важно какой fabrics, сколько details)

В цих самих комʼюніті в тг почалась історія, що моделі почали надсилати туди свої флаєри по продажу промо. 

Приклад промо-флаєру
Приклад промо-флаєру

Тобто, модель «А» купувала в моделі «В» гарантовану кількість фанів з її сторінки. Модель «В» робила пости або ж масові розсилки на своїй сторінці оф з моделюю «А» і таким чином закривала ордер :)

Приклад промо gg
Приклад промо gg

Reddit 

Якби не оф ніша, мені здається я б дізналась про реддіт вже аж в тіктоці, коли читають різні історії звідти, але є на ньому дещо цікавіше. Реддіт насправді кишить порнографією. Для розвитку тут потрібно створити аккаунт з достатньою кількістю карми і поститись в специфічних сабреддітах (по вашому типажу, особливостям і тд). 

От наприклад реддіт Джозефіни Джексон, топ української порноакторки, думаю ви її точно знаєте :) - https://www.reddit.com/user/Josephine_jackson/ Звучить звісно це легко, але тут є багато підводних каменів - постинг, підбір сабреддітів, накрутка апвоутів, підбір контенту, веріфаї і тд. Цьому справді потрібно навчатись і завжди бути в темі, бо воно весь час змінюється.

Twitter 

Тут також не тільки про політиків і твітів про те, хто як чайок попив)

Твіттер - це «особистий бренд», соц.мережа по прикольніша інсти, насправді (в цій сфері). Тут так само, можна постити як нюд, так і не нюд контент. Твіттер тієї ж Джозефіни наводжу - https://twitter.com/josephinejxxx Розкрутитись тут можна за допомогою ретвітів одне одного (ви вступаєте у спеціальні чати і там вже все несеться з сфс), ну і + контенту (або ви просто набираєте медійку десь і звідти вже крутите на інші платформи). Тут супер важливо мати щось особливе, щоб зачепити фанів.

Вітрини 

Це дуже специфічна історія. Тут можна як і сильно ошпаритись, так і привести китів (це фани, які дофіга заплатили). Вітрина - це сайт, де розміщено багато моделей, туди іде трафік і вони вже обирають модель серед десятка по своїм смакам. Десь «закулісся» вітрини схоже на рк, а десь це просто в тупу додати свою фотку + посилання на оф (ну і заплатити за клік і тд).

DA

Тіндер, бамбл, баду і тд 

Лайкаєш одну і ту ж тьолочку вже десятий раз і думаєш шо то тіндер глюканув?) Нє, чувак, тебе просто хантять на її онлік (ну або ж спочатку на інст, а потім онлік). Воронка доволі проста, але під неї потрібна ферма + бот (або ж багато маленьких ручок). 

Дейтінг епс доволі обширна історія і просто так її модель або один менеджер не витягне, тут реально треба команда. 

Ви почитали про трафік, від крутих дядь і тьоть, тут не про соц.мережі (більшою частиною). Насправді, саме тому моделям і вигідніше співпрацювати з командами або агентствами, бо в це капець як тяжко вʼїхати з нуля (але можливо). 

Мерсі боку, що приділили частинку свого часу прочитанню! Про АІ моделей напишу трішки пізніше

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
9 Коментарі
avatar
Mark
6 months ago

Як моніторять в GG кількість фанів, які підписались?

avatar
Anna
6 months ago Author

якщо ще актуально, можу розповісти :)

avatar
Mark
6 months ago

не критично, але цікаво

avatar
Nick
6 months ago

ПП в даній ніші є, знаю 2

avatar
Anna
6 months ago Author

вони то є, але, чесно кажучи, не варті уваги, на мою думку

avatar
Tom
7 months ago

а стаття ррррррозйоб!!!

avatar
Anna
6 months ago Author

дякую!

avatar
Tom
7 months ago

коли повернешся на неньку???

avatar
Anna
6 months ago Author

слідкуєш за мною?