avatar
1 хвилину читати

Як стати онліфанс гуру? Вступ до прекрасного

OnlyFans, only, OF, онлік - є дуже багато варіантів як «обізвати» цю платформу, але всі ми розуміємо про що ми будемо тут говорити :) Блакитно біла платформа була взагалі створена з ціллю, щоб крієтори по всьому світу ділилися своїм контентом (і це взагалі не про 18+ історію). Тут можна знайти все: і стандартний відеоблог із ЛА, і йогу з Балі, і порнуху з київського Французького кварталу.

Стати перформером на онлі доволі легко.

Для реєстрації багато мізків не треба - просто пройти kyc. Єдине, тут не можливо зареєструватись людям із паспортами країн з мусульманськими поглядами + після початку повномаштабки - рф, рб.

Другий пункт - оформлення сторінки. Вам потрібно зробити банер, аватарку, біо профілю, ну і в ідеалі декілька постів. Раніше крієтори могли мати лише дві сторінки на оф, вони могли перегукуватись або ж бути двома незалежними.

Але, нещодавно, онліфанс викатив обнову, через яку 1 крієтор може мати вже 3 сторінки. Я насправді не знаю нащо так багато, але енівей може комусь воно треба. 

Далі починається саме веселе – трафік))

Як би гарно не фотографував свою попу, у тебе нічого не вийде без адекватного нормального трафіку. Елементарно, якщо в тебе 5к (половина з них накрут) в інсті, ти запостиш сторі з «дуже нативною» рекламою свого онлі і на нього таки підпишуться платно десяток твоїх кентів - воно нічого не дасть.

Ну заробиш ти зі однокласника Валєри соточку баксів і що? Валєра не мільйонер, тому треба мати постійний приток фанів на свою сторінку. Розвивати медійку (тікток, ютуб, твіч, твіттер, навіть той самий інст) або ж вкладати в інші види трафіку.

Для першої історії треба бути максимально трудоголіком і витрачати багато часу на зйомку контенту, але, це супер траст, бо людина, котра перейшла на сторінку вже є твоїм фаном. Вона тебе знайшла на якійсь соціальній платформі і хоче взнати про тебе більше.

В другій ситуації (трафік, який ми купуємо) все набагато простіше – треба просто знайти гарних тьоть або дядь, які тобі згенерують його за допомогою інших сорсів та заплатити їм. 

А більше інфо чекайте в другій статті, сподіваюсь вона буде не через півроку :)

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
5 Коментарі
avatar
Tom
5 months ago

not bad

avatar
Treem
5 months ago

Є кейси де онліфанс сторінку ведуть згенеровані AI аватари?🙂

avatar
Anna
5 months ago Author

Є про що розповісти тут, обовʼязково розповім)

avatar
Mark
5 months ago

Напишіть статтю про пп онліфанс або аналогічні методи для легкого старту в цю нішу для моделей та арбітражників.

avatar
Alex Follow
6 months ago

Чудовий вступ 👏🏻 чекаю наступну статтю