avatar
2 хвилин читати

Завантажуєм відео з ТікТок ADS Library

Cкачати відео з ТікТок ADS Library без смс і реєстрації

Завантажуєм відео з ТікТок ADS Library

Інколи, тобто дуже часто, потрібно підглянути, що відливають колеги арбітражники і взяти ці відео як референси для дизайнера, тобто спиздити крео.

Для комфортного пошуку креативів, китайці придумали ТікТок ADS Library, але вони забули добавити кнопочку «Завантажити» тому розказую як це зробити.

Заходим сюди https://library.tiktok.com/ads?region=all

Обираєм крео яке сподобалось і переходим на його сторінку.

Тиснем в Google Chrome правою кнопкою миші десь по сторінці і обираєм пункт контекстного меню «Перевірити» або «F12» щоб викликати інспектор коду, або як зараз воно називається в хромі DevTools

Щоб відкривати це вікно в Safari, потрібно в налаштуваннях браузера увімкнути меню «Розробка» а потім на сторінці  «права кнопка» → «перевірити елемент»

Отже, відкрили інструменти розробки на сторінці потрібного крео і тиснем «Ctrl+F» або «Сommand+F» щоб відкрити пошуковий рядок. В пошуку шукаєм текст «<video»

Стрілочками показав рядок пошуку і те, що знайшло. Після <video ви можете бачити посилання яке, в даному випадку, починається https://v77.tiktokcdn.com...

Тицяєте на це посилання правою кнопкою мишки, а потім відкрити в новій вкладці або вікні, залежить від браузера. Вітаю, ви спиздили крео, тобто зберегли референси.

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
3 Коментарі

Можна ще простіше. Ставиш розширення і качаєш

avatar
Alex Follow
10 months ago Author

можна і так, але тоді стаття була би коротка, а потрібно ж трішки роздути щоб імітувати успішність медіаплатформи 😂

насправді, я завжди через інспектор викачую, а плагінів мінімум стоїть

Запускай курс для копірайтерів