avatar
4 хвилин читати

5 афілейт-медіа для рекламних інтеграцій

5 афілейт-медіа для рекламних інтеграцій

В попередньому матеріалі була підбірка українських медіа про трафік, за якими варто спостерігати.

Сьогодні заощаджуємо час потенційних рекламодавців і розказуємо, де рекламувати партнерки, сервіси, конференції, товари та будь-які продукти для арбітражників. 

***

Palai

Канали: Inst, сайт

За рік активного розвитку «Палай» набрав більше 10 000 підписників у соцмережах. Телеграм-канал виріс до ≈4 000 фоловерів, а TikTok — до ≈2 800. 

В медіа регулярно рекламуються команди, партнерські мережі, тулзи для арбітражників, тематичні конференції та інші продукти. 

Affhub

Канали: Instсайт

«Аффхаб» — один з лідерів ніші по рекламним інтеграціям. На сайті та в соцмережах регулярно з'являються огляди CPA-мереж, партнерські матеріали і продакт-плейсменти. 

Одна з останніх великих інтеграцій — співпраця з приватним забудовником «Інтергал-Буд». Поки в інших медіапроєктах подібних розміщень не було. 

CPADOK

Канали: TG, сайт

Зі своїх каналів знаємо, що овнер проєкта прискіпливо перевіряє рекламодавців на зв'язки з болотами і детально брифує кожного потенційного клієнта. 

Сайт і соцмережі «Спадка» не засмічені рекламою, кожна інтеграція виглядає якісно. Навіть в стандартних рекламних оглядах відчувається професіоналізм. 

Affbox

Соцмережі: Inst, сайт

Медіа існує кілька місяців, але за цей час у нього були колаби з Conversion Club, Gambeat, AdsEmpire і другими відомими афілейт-брендами. Наша гіпотеза про міцні зв'язки овнерів з ТОПами ринку підтверджується. 

Скоріше за все, найближчим часом цей проєкт буде активно розвиватися, тому краще планувати рекламні кампанії заздалегідь. 

Uageek

Канали: Inst, сайт

«Ґік» — один з лідерів медіаринку, до якого регулярно приходять рекламодавці. Позиція у овнера проукраїнська, а значить, поряд з вашим продуктом 100% не буде болотян. 

Нагадаємо, що Uageek першим отримав генеральне спонсорство на рік від нетворка ClickDealer. Це свідчить про перспективність рекламних розміщень. 

***

Багатьох реклів цікавить статистика відвідувань сайту, але, насправді, в більшості випадків цифри там не сильно вражаючі. Україноцентричні медіа про трафік існують всього 2 роки і 5 000 уніків за добу ви там не побачите. Всьому свій час. 

Якщо у вас є продукт для афілейт-ринка — приходьте за бустом до українських медіа. 99% з них фінансуються з кишень овнерів, тому кожна рекламна інтеграція — внесок у стабільну роботу проєктів. 

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
4 Коментарі
avatar
Admin
4 months ago

*тут може бути ваша реклама*

avatar
Affiliate Journalist
4 months ago Author

Підтримую

avatar
Tanya
4 months ago

Eeeee. Нікого не пропустили? Я теж хочу працювати не тільки за ідею 😁

avatar
Affiliate Journalist
4 months ago Author

На Бані рекламувати Бан, таке собі)