avatar
6 хвилин читати

Cервіс для монетизації трафіку та відправки пуш-розсилок MonRays

Cервіс для монетизації трафіку та відправки пуш-розсилок MonRays

Формат push-розсилок — це потужний інструмент для генерації трафіку, який може бути не менш ефективним, ніж заливи з Facebook чи Google Ads, особливо якщо використовувати його не лише для перенаправлення на офер, але й збору бази користувачів.

Платформа для додаткової push-монетизації MonRays допомагає оптимізувати роботу з пушами, заощаджуючи час, і надає можливість додатково монетизувати зібрану базу користувачів.

Основні особливості MonRays

MonRays — це self-service платформа для роботи з push-розсилками. Завдяки цьому сервісу ви можете створювати та надсилати індивідуальні push-повідомлення на комп'ютери та смартфони користувачів.

MonRays підтримує всі популярні браузери, включаючи мобільні версії, які за останні роки значно збільшили свою частку користувачів. Клієнти сервісу можуть бути впевнені, що охоплюють максимальну аудиторію.

Основні особливості, що відрізняють MonRays від інших push-сервісів:

  • Кастомні шаблони розсилок: створення персоналізованих повідомлень для кожної кампанії;
  • Таргетинг за допомогою фільтрів: вбудовані інструменти для точного налаштування сегментації аудиторії;
  • Звіти в режимі реального часу: можливість моніторити ефективність кампаній у реальному часі;
  • Зручний Telegram-бот: для швидкого доступу до статистики прямо в месенджері;
  • Широкий спектр додаткових інструментів: Pop-ups, PWA, Interstitial Ads, Inactive Offer, Backlink, Second Offer для збільшення конверсій;
  • API розсилка пушів: можливість push-розсилки для мобільних додатків, вебсайтів, та інші формати через просте інтегроване API.

Інтерфейс MonRays оснащений набором корисних інструментів, кожен з яких допомагає отримати максимальний прибуток з трафіку та підвищити ROI. Серед доступних функцій — планувальник розсилок, налаштування ланцюжків, беклінки для переадресації, API розсилка, а також додаткова монетизація за допомогою second offer.

Як зареєструватися і засетапити скрипт на сайт в MonRays

Форма реєстрації складається з трьох обов’язкових полів: назва компанії або логін, пошта та пароль. Обов’язково треба вказати свій Телеграм чи Skype, щоб менеджер швидше апрувнув обліковий запис. 

Після верифікації профілю стають доступними всі вбудовані інструменти, але спочатку необхідно встановити скрипт MonRays на лендінг. Спочатку потрібно додати код скріпта в тег <body> на лендінгу, а потім завантажити файл sw.js у кореневу директорію.

Після інтеграції залишається запустити рекламну кампанію щоб зібрати базу та підготувати контент для створення шаблонів розсилок. 

Створити розсилку можна в розділі «Scheduled» - відложені push, «Periodic» - періодичні push, або  «Chained» - ланцюгові push. Для початку треба створити креатив та таргет групу.

Креатив складається з іконки, тайтлу, адреси сайту та повідомлення. На скріншоті нижче є приклади під дейтинг, на базі яких можна створити власні промо.

Target Group обирається для кожної розсилки і впливає на результат. За допомогою вбудованих фільтрів можна звузити цільову аудиторію за ГЕО, мовою, ОС, пристроями, лендами та доменами. 

Після цього створюємо вже саму компанію для пушів. В інтерфейсі заповнюються поля з тайтлом, URL, групою таргету, таймзоною і додаються креативи.

Ще одна особливість MonRays що прямо в інтерфейсі є можливість зібрати PWA під пролив трафіку. Заповнюються поля з тайтлом, обираєтся лендінг для PWA, лінка open URL та install URL, install button (трігер для встановлення), а також заповнюється опис маніфесту.

Статистика і звіти в MonRays

Ядро платформи — детальна аналітика по взаємодії користувачів з пушами. Аналіз звітів допоможе побачити наявні проблеми та підвищити ефективність розсилок. В інтерфейсі доступно 6 вкладок з різними даними. 

Короткий опис звітів:

  • CLICKS — статистика переходів по кожному пушу;
  • SUBS — динаміка кількості підписників;
  • DELIVERED — звіт по об’єму доставлених повідомлень;
  • PWA — статистика відкриттів та інсталів застосунку;
  • POPS — кліки по спливаючим вікнам;
  • In-Page — переходи через внутрішньосайтові пуші.

Додаткова статистика також є на головній сторінці сервісу — дашборді. Там представлені зручні вкладки для аналізу головних метрик ефективності розсилок. 

Тарифна сітка MonRays

Наразі сервіс пропонує базову підписку за $99 і кастомний тариф під запити клієнтів. Після реєстрації дається тестовий період на 30 днів для тестування можливостей. Оплатити поки що можна лише криптою.  

В базовому тарифі доступна стандартна персоналізація та необмежена кількість підписників, а власники кастомної підписки отримують можливість створення функціоналу під індивідуальні запити клієнта та цілодобовий саппорт.

За промокодом BAN2024 отримуйте 30 днів безкоштовного тестового періоду та налашування від спеціаліста команди MonRays.

MonRays — корисний інструмент для вебів, які хочуть концентруватися не лише на платному трафіку. Можна зібрати власну базу та монетизувати її оферами з різних вертикалей. Або просто запускати сегментовані розсилки під конкретний продукт.   

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар