avatar
2 хвилин читати

Донатьте!

Донатьте!

Наша маленька «команда» регулярно донатить, ми робим це тихо, інколи не тихо, але робим це регулярно, до чого закликаємо і вас. Будь ласка, не забувайте завдяки кому ми маємо можливість арбітражити, заливати трафік і заробляти кошти.

Наші воїни потребують допомоги та підтримки!

У багатьох є улюблені фонди та волонтери яким можна довіряти, ви і так їх всіх знаєте, а якщо не знаєте куда можна донатити, то хочему поділитись одним із варіантів.

Наші друзі, чат-форум для арбітражників @uageek_media спільно з БО ВГ «Шлях» запартнерились, щоб спільно донатити на збори, які закривають актуальні потреби, і які підтверджені всіма документами. 

Зараз, у вас є можливість задонатити і отримати власний, унікальний підпис на снаряд, який полетить вбивати русню. Долучайтесь, донатьте, скоро Новий Рік і Різдво – це найкраща альтернатива різдвяним привітанням у вайбері.

Деталі тут: t.me/uageek_media/32288/36697

***

БАНим русню

Ми помітили в статистиці, що русня відвідує нашу платформу. Ми не бажаємо бачити їх в будь якій іншій статистиці, окрім статистики ГШ ЗСУ. Також, не хочемо, щоб вони мали доступ до контенту який публікують наші автори.

Тому ми забанили доступ на стороні cloudflare по ІР країни помилки. вони звісно можуть скористатись VPN, але перешкоду ми зробили, до чого і вас закликаємо!

На скріншоті нижче, показали в якому розіділі cloudflare і яке правило створювати щоб забанити русню на вашому ресурсі.

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
Коментарі вимкнені автором