avatar
1 хвилину читати

Фарм лайно чи як зрозуміти, що акки слабенькі

Фарм лайно чи як зрозуміти, що акки слабенькі

Стаття буде коротенька, але необхідна. Є три основних пункти

1. Активність і заповненність профілю

"Налаштування та конфіденційність" → "Журнал дій" → ліворуч у стовпці вибираємо "Історія дій" - тут можна подивитися які дії виконувались фармером на цьому профілі. Оновлення інформації профілю, публікації у профілі та сторонніх групах, пошук по фб, лайки тощо. Це основа. Чим більше різноманітних дій тим краще.

2. Інтереси у рекламі

"Налаштування та конфіденційність" → "Налаштування" → "Реклама" → "Рекламодавці, на чию рекламу ви натискали" → "Теми" та інші вкладки, зараз йде оновлення платформи і інтерфейс всюди різний і поміняний місцями, тому полазьте по усім вкладкам - і тут ми бачимо перелік інтересів профілю, за яким на нього таргетується реклама. Вони безпосередньо залежить від того, як фармився акк. Наприклад: якщо фармер вступав до груп з косметикою і лайкав рекламу з косметикою, то в інтересах буде більше б'юті, а якщо в геймерські — то ігри. 

Відсутність хоча б цих двох пунктів, це основні дзвоники про те, що скоріше за все вам напарили авторег задрочений фармом по завищеній ціні і який просто відлетить за пару днів, якщо не при першому заході 

Третій і дуже важливий пункт є саме якість фарму, його часові затрати і чи зроблені вони руками чи автоматизованними роботами, як витриманий баланс, а також дії, їх черговість та інші секретні штучки, які роблять фармери для покращення якості аккаунтів і це є найважливішим будівельним матеріалом якості аккаунту. 

Звісно, що якщо ви ллєте на чернуху, або зашкварений домен, або крео навіть якщо вони унікалізовані але їх тригерить, якщо підсеть вашої проксі забита забаненими аккаунтами, або неякісна проксі, все це може викликати бани. Старайтесь максимально унікалізувати, міксувати зв’язки, не зашкварюйте аккаунти і зв’язки і буде вам щастя.

У нас мамки живуть більше пів року в середньому, хоч і ми ллємо все, що хочемо.

і реклама в форматі

Залітає на ура. Чого і вам бажаємо)

P.S. Якщо хочете дізнатись щось конкретне по фарму, пишіть в коментарях, або в лічку в тг, всім обов'язково відповім і якщо питання буде широке, напишу статтю) 

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

2 Коментарі

avatar
Mark
3 months ago

Привіт. Цікавлять методи і ефективність фарма інтересів. Самий ефективний метод це шукати в фб групи/фп тематичні підписуватись на них і там лайкати пости? Чи гуляння по тематичним сайтам з фб пікселем теж ефективне?

avatar
Alex
3 months ago Author

Привіт, гуляння вирішує, бо саме через нього випадають рекомендації в рекламі і реагуючи на неї найраще формуюються інереси акків. А постйний прямий пошук і підписка на групи, можуть навпаки тригернути акки, основне що треба розуміти, що повтор дій тільки привертають увагу