avatar
3 хвилин читати

В яку сторону гуглити арбітражнику?

Ця нотатка пояснює в яку сторону гуглити майбутньому арбітражнику

В яку сторону гуглити арбітражнику?

Якщо ви тут – то вже чули щось про арбітраж трафіку і напевно плануєте, або задумуєтесь опанувати цей метод онлайн збагачення.

Розумію, важко відмовитись від того, що вам обіцяють інфоцигани в інстаграмі, але запевняю вас – це все повна хуйня.

Арбітраж трафіку – це складний вид діяльності, який потребує: технічних навиків, soft скілів, креативності, вміння аналізувати, стресостійкості, терпіння, багато фінансів, наполегливості, знань по маркетингу, вміння гуглити та добувати інформацію і ще багато чого.

Жоден арбітражник не хизується в біо своїми доходами.
невідомий геній

Все те, що вам обіцяють в інстаграмі – це повна маячня.

Якщо ви бачите інстаграм профіль про успішний успіх, красиві фоточки, якісь цифри в біо – з вірогідністю 100% це звичайний інфоциган який до арбітражу практичного відношення не має.

Якщо попередній текст не переконав вас відмовитись від ідеї стати арбітражником, то ось короткий план в яку сторону гуглити щоб розібратись в цьому лайні.

Найголовніше, що вам потрібно знати це те, що навчитись арбітражити пройшовши курс, який ви побачили в рекламі в інсті і забути про навчання – неможливо!

Дійсно хороші курси по арбітражу якщо і існують, то платної реклами вони не потребують. Жоден курс не дасть гарантій профіту або працевлаштування.

Змушений вас розчарувати, навіть перегляду відосиків на ютубі під час вечері, про те як круто арбітражники тусять в Дубайську, недостатньо щоб почати заробляти в арбітражі трафіку.

Навчатись і тестувати потрібно постійно.
всі норм арбітражники

Обирайте один напрямок і розвивайтесь в ньому:

→ Гуглите які є вертикалі в арбітражі трафіку (gambling, nutra, dating, betting, sweepstake, товарка, e-commerce, mVAS, інше) і читаєте про ці вертикалі все, що знайдете.

→ Гуглите які є джерела трафіку (сорси, source, рекламні мережі, рекламні формати) в арбітражі трафіку (facebook ads, tiktok ads, uac, УБТ, УБТ в tiktok, push, native, stream, teaser, spam, ASO) читаєте про ці сорси та формати все, що знайдете.

→ Кожне незрозуміле слово гуглите, запитуєте в ChatGPT або якщо не можете нагуглити – запитуєте в чаті/чатах. Навіть деякі слова в цій статті, якщо не розумієте значення, просто погугліть.

→ Після того як вибрали вертикаль і джерело трафіку до неї, гуглите партнерські програми які мають оффери з цієї вертикалі. Наприклад «партнерська програма дейтинг вертикаль», або запитуйте рекомендацій в чатах.

→ Відповідно до того який сорс вибрали гуглите які потрібні інструменти для роботи з ним (трекер, спай сервіс, карти/платіжки, проксі, акки, антидетект браузер) та опановуєте ці інструменти методом наукового тицяння і читання документації.

→ В партнерських програмах і в рекламному нетворку читаєте FAQ, блог і правила. Часто це дуже нудно, але там зазвичай багато цікавої і корисної інформації.

Декілька порад:

– Арбітражити потрібно по фану, якщо ви прийшли сюди швидко підняти грошей і відкрити суші бар чи кальянну – то це не працююча історія. Ви або маєте ціль стати арбітражником, або ніхуя не вийде 🤷‍♂️

– Арбітражити потрібно не переступаючи заради цього свої моральні принципи, інакше воно буде вас мучити і тоді яким чином з цього вийде фанова робота?

– Якщо близька тема схуднення і розумієте цільову аудиторію – то обирайте нутру, якщо любите спорт то betting, якщо немає грошей то ідіть в TikTok УБТ. Якщо ввважаєте, що казино це погано то і обирати gambling вертикаль не потрібно.

Інформації по арбітражу зараз дуже багато і нажаль не завжди вона від тих людей які дійсно розуміються в темі. З часом, зможете навчитись розрізняти де кейс це просто рекламний вкид, а де дійсно корисна інфа.

Швидкий план:

Берете пачку доларів, купуєте акки фб, заводите в антидетект браузер, тицяєте всі кнопки в адс менеджері і намагаєтесь запуститись.

Якщо вдалось, зливаєте трафік в будь яку рандомну ПП. Вітаю, у вас зʼявився досвід. Cміливо перебираєте вакансії і влаштовуєтесь баєром, або джуном в якусь команду.

З часом вас підвищать до тімліда, у вас уже буде реальний досвід, тому забираєте баєрів з собою і робите власну команду, на цьому етапі вже можна прицінюватись до панамери або ламборгіні.. 😂

Все вище написане – це просто моя субʼєктивна думка і звісно я, як і всі, можу помилятись. Існують винятки із правил, можливо комусь просто пощастить, всі люди різні і шлях становлення успішним арбітражником у всіх також різний.

Багато читайте, вчіться, тестуйте і все у вас вийде 🙂 або ні. Подякувати автору за заряд мотивації можна в коментарях 👇

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
19 Коментарі
avatar
Стас
5 months ago

Alex, привіт. 3 роки тому був в темі, щось пробував, дуже подобалось, але тоді злив гроші на пушах і повернувся в товарку (яка приносила дохід), проте моя душа так і залишилась в кейтаро, ппшках і у всіх інших цікавих штуках. (до речі з тобою якось спілкувались в тг, я тобі скидував варіанти апок для убт).
Зараз в товарці так і сижу, заробляю 1-2к$ але нудно. Хочу знову повернутись в арбітраж, відновити всі доступи на пп і тд. Проте, я людина яка завжди працювала сама на себе, не люблю працювати в команді і тд. Зараз всі з усіх сторін кричать, що в соло - не витягнеш. Яка твоя думка з цього питання?

avatar
Alex Follow
5 months ago Author

Розумію тебе

Три роки назад також уже всі волали що соло ріп і йдіть в команди, але заходиш на STM і бачиш як кидають статку на 20к дейлі за кінець 2021 і якось воно все не бʼється одне на одне))

Овнерам команд вигідно просувати цю тезу що соло ріп, бо ж їм потрібні баєри які будуть заливати і приносити профіт, до того ж овнери команд мають всі необхідні ресурси для цього: медійність і гроші.

Ти вже в соло робиш 1-2 к, що рівнозначно якомусь посередньому баєру в тімі який нікому не цікавий, але приносить команді трішки профіту.

Якщо маєш вільні кошти і тим паче тебя тяне до цього, а не розглядаєш як швидку і легку "тємку" то чому ні? Навіть якщо соло арбітраж ріп то завжди є виключення, тож тестуй і бажаю успіху 🙂

avatar
Стас
5 months ago

дякую за розгорнуту і швидку відповідь! STM це форум?

avatar
Alex Follow
5 months ago Author

Так, форум, платний, але не можу сказати що він вартий уваги за 100 дол в місяць, хіба що плануєш попси лити

або якщо ти фанатик арбітражу і дуже-дуже цікаво почитати шо там в англомовному ринку відбувається, але не очікуй якогось палива

avatar
Стас
5 months ago

дякую знову, раз ти тут і так швидко відповідаєш, може є якась підбірка вартих уваги)

avatar
Alex Follow
5 months ago Author

бан медіа 🌚 😁

зроблю потім якусь статтю на основі цих коментарів і підбірку тоже

avatar
Стас
5 months ago

дякую. Ще коли я працював я був у приватному чаті (Арбитраж трафика), там було буквально 100-150 людей. Ти не міг би відповісти в телеграмі? Буквально одна хвилина

avatar
Alex Follow
5 months ago Author

Пиши

avatar
Діма
10 months ago

Дякую Алексу за статтю,так як я багато досвіду в арбітражі не маю для мене ця стаття виявилась досить корисною,правильно гуглити це не в носі колупатись теж треба вміти!

avatar
greedisgood
10 months ago

"Якщо вдалось, зливаєте трафік в будь яку рандомну ПП. Вітаю, у вас зʼявився досвід. Cміливо перебираєте вакансії і влаштовуєтесь баєром, або джуном в якусь команду."
а як же робота в соло чи своя невеличка команда?

avatar
Alex Follow
10 months ago Author

так про роботу соло це перша частина статті)

Дякую Алексу за те що так розгорнуто пояснив різницю між інфоциганами і звичайними арбітражникам. Після цієї статті я став гуглити в два рази продуктівніше, розвиваю свою компанію і вже завтра їду знімати другий офіс, а ще за цей тиждень я заробив більше 100к$, якщо хочете так само - пишіть в особисті.

avatar
Alex Follow
11 months ago Author

тут нема особистих 😐

avatar
Анж
11 months ago

є, то ти просто не знаєш)

avatar
Oleh
11 months ago

Анжела, прівєт

avatar
Alex Follow
11 months ago Author

це вам тіндер чи шо блять

avatar
Oleh
11 months ago

просто спілкуюсь, тебе їбе?

avatar
Alex Follow
11 months ago Author

Слухай ти блять

avatar
Анж
11 months ago

Олег, привіт. Так приємно, що ти написав, я навіть не сподівалась