avatar
2 хвилин читати

Hello world

Нетворкінг ще ніколи не був таким простим і доступним!

Hello world

Ми довго працювали щоб створити сприятливе середовище для спільної роботи, обміну ідеями та взаємного розвитку.

Почніть вести телеграм канал або інстаграм профіль, пишіть на BAN.ᴍᴇᴅɪᴀ статті, а ми попіклуємось про те, щоб збільшити їх охоплення.

Наша мета – консолідувати українське арбітражне комюніті.

У нас діють правила яких слід дотримуватись всім учасникам платформи без виключень, будь то адміністратори, автори, читачі або рекламодавці.

Мова платформи українська 🇺🇦

Якщо ви співпрацюєте з русньою, рекламуєте русню, рекламуєтесь у русні, або будь-яким іншим чином толеруєте русню, то всидіти на двух стільцях не вийде.

«так мьі же донатім» – молодці, донатити це обов'язок кожного українця, але донатами ви не купуєте якісь преференції, або білет на платформу.

русня, і все що з ними повʼязано, іде нахуй!
BAN.media
***

Функціонал платформи

Основна функція нашої платформи – публікація текстового контенту. Тут ви можете безкоштовно створити особистий чи бізнес-профіль.

Ваш блог, ваші правила! Ви можете повністю його брендувати, завантажити обкладинку та аватарку, написати короткий рекламний опис, додати посилання на соціальні мережі та просувати свої продукти через контент-маркетинг.

Ви можете писати і публікувати історії, або якщо закінчилось натхення, зберігати чернетки, щоб дописати пізніше. Одну з найважливіших для вас історій можна закріпити у профілі.

Під час публікації історій ви можете обрати одну з основних тем, яка відповідає тематиці статті, і додати 4 хештеги. Рекомендуємо також завантажувати обкладинку до історій.

Функціонал платформи дозволяє підписатися на інших користувачів. Щоб переглядати тільки контент авторів, за якими ви слідкуєте, скористайтеся розділом моя стрічка.

Якщо ви помітили щось цікаве, але не маєте часу прочитати, просто натискайте іконку "Зберегти" і ознайомтеся з контентом пізніше у розділі збережене. Це стосується як історій, так і коментарів.

Комерційна складова

Ми не проти заробляти на проєкті, хоча це не є його основною метою. Тут ніколи не з'явиться надмірна кількість банерів, продажних відгуків, брендування на пів екрану та інших подібних інтеграцій.

Наша основна відмінність полягає в тому, що будь-хто може писати статті, посилатися на них із своїх ресурсів і бути впевненим, що на сторінці історії не буде банерів від конкурентів.

Якщо вас цікавить реклама то вам сюди, якщо хочете стати інфопартнером то сюди.

Про що писати?

Хоча ми в першу чергу орієнтуємось на affiliate ринок, можна писати про все, що стосується онлайн маркетингу і трафіку. Повний список тем, на які можна писати, співпадає з списком хештегів https://ban.media/tags

Відчуваєш втому? Заїбало? Ми тебе розуміємо друже! Арбітраж трафіку – це справжнє випробування для нервової системи.

Напишіть історію про те, що робили і які труднощі виникли, постарайтесь якомога детальніше описати процес. Можливо стане легше, або ні 🥲 В будь-якому випадку, є ймовірність познайомитись з колегами-однодумцями і разом спробувати вирішити ваші проблеми.

Маєте кейс або антикейс? Поділіться своїм досвідом щоб познайомитися з колегами в вашій вертикалі, разом розвиватися і обмінюватися досвідом.

Ви тільки починаєте свій шлях у партнерському маркетингу? Створіть блог і пишіть про це; у коментарях ви отримаєте фідбек, знайомства і поради від досвідчених колег.

Ви представник партнерської програми чи іншого продукту? Поділіться інсайдами, експертизою, поділіться чимось відвертим; будьте щирими з аудиторією, а ми просуватимемо ваш бренд.

Якщо ви бажаєте створювати контент, вести телеграм-канал, піднімати свою медійність, але не знаєте про що писати – зверніться до нас і ми дамо поради.

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
9 Коментарі
avatar
Admin
11 months ago Author

Коментарі працюють 🥰

avatar
Alex Follow
11 months ago

а хулі їм не працювати?

avatar
Admin
11 months ago Author

тебе забанити?

avatar
Alex Follow
11 months ago

😂😂😂

avatar
Tanya
2 months ago

ну ніби все працює 😌

avatar
Tanya
2 months ago

бо хтось лазить по коду і може їх зламати 😂😂😂

avatar
Tanya
2 months ago

поки що

avatar
Admin
2 months ago Author

🥵🥵🥵

avatar
Tanya
2 months ago

Мені теж страшно