Таргетинг та SMM
Написано в Таргетинг та SMM
avatar
2 хвилин читати

КЕЙС: х3 на послугах масажу (Ірландія)

КЕЙС: х3 на послугах масажу (Ірландія)

Клієнтка звільнилась з масажного салону та захотіла працювати сама на себе. Профіль Instagram був новим, мало підписок та відсутність клієнтської бази.

Тому запит був такий: набрати аудиторію та збільшити записи на сеанс масажу. Орієнтувались саме на місцевих, тому профіль вели англійською.

Наші дії були такі: зробили 2 види знижок для заохочення людей записатись саме до нас. 20% на перший сеанс на класичний масаж спини\всього тіла та знижка на спа-комплекс масажу 40%. Для зручності клієнтка встановила додаток для онлайн-запису, але більшість все ж таки записувались через дірект.

Запустили одну групу на широку на ціль Трафік, щоб отримати підписки. Всі інша макети пускали на ціль Повідомлення.

Клієнтка працює в самому центрі Дубліна, що дуже зручно. Гео використовували її адресу +10 км радіус.

В перший тиждень ми зрозуміли, що найкраще заходить саме спа-комплекс, тому іншу акцію відключили. Натомість запустили нове оголошення з пропозицією придбати подарунковий сертифікат на спа-комплекс до Дня Матері.

Також в клієнтки є робочий профіль в Фб, але майже не упакований. Бюджету вести рекламу однаково на Інсту та Фб в нас не було, але все ж один макет вирішили пустити в Фб для впізнаваності.

Але щось пішло не так)) Аудиторія в Фб нам не сподобалась, писали одні чоловіки і цікавились геть не масажем! Як не happy ending, так body to body.....

Тому ми вирішили у ФБ лишити тільки жіночу аудиторію.

Тепер по результатах:

Витрати за 3 тижні склали 510 євро.

120 нових підписників

Отримали 21 запис на суму 1650 євро: ROI 224% (тобто на кожен 1 євро ми заробили 2,24 євро)

510 ділимо на 21 = 24 євро (це ціна за клієнта)

Тут ще великий плюс в LTV (пожиттєва цінність клієнта) – витратившись один раз на клієнта, він може й надалі записуватись на сеанси масажу і приносити додатковий прибуток. Деякі клієнти вже записались на наступний сеанс!

+11 записів на березень, які ми не врахували сюди!

Продовжуємо працювати далі!

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
1 Коментар
avatar
Mykola
7 months ago

Було б круто якісь картинки побачити, щоб хоч якось зрозуміти чому чоловіки писали, або чому акція зі спа працювала краще ніж другі. А так це не кейс, а голі цифри, нічого цінного нема :(