avatar
6 хвилин читати

Кейс на Нігерію: 190 FTD за 6 днів, веб Moonstar Network в ділі

Гемблінг кейс на Нігерію

Кейс на Нігерію: 190 FTD за 6 днів, веб Moonstar Network в ділі

Нігерія – перлина Африки. Для середньостатистичного арбітражника це гео здається непримітним, але, як ми писали в нашому огляді, Африка незабаром зробить квантовий стрибок у всіх сферах, а Нігерія буде на вершині цього п'єдесталу!

Тому вже зараз думай про те, де буде конвертити в наступні роки. Да, сегодня в завтрашний день не все могут смотреть. Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать… 

Саме тому ми і пишемо огляди гео, щоб ти був на крок попереду ринку і вже зараз набивав руку на тих гео, що скоро вибухнуть від ставок і кількості трафіку. Від слів до справи, сьогодні твоїй увазі ми представляємо кейс одного з наших вебів і розповімо, як за 6 днів він зробив 190 FTD на Нігерію.

Moonstar надає вебам готові рішення під залив – клоакінг, лендинги, приклади крео та інше. З нами заливають, тому що з Moonstar конвертить! Пиши менеджеру і підключайся:

Gambling Affiliate Manager

Crypto Affiliate Manager

Партнерка: Moonstar Network

Офер: N1bet NG

Ставка: 5 євро

ГЕО: Нігерія

Дохід: $694

Витрати: близько $30 карти/акаунти + $278 бюджет

Профіт: 386$ ROI: 125,32%

Дати заливу: 24.05 - 31.05.2024

Загалом: 659 реєстрація, 190 FTD, 130 квал FTD

ЧОМУ НІГЕРІЯ?

Одразу скажемо, цей кейс зроблений не вебом-новачком! Арбітражник уже мав досвід роботи з Африкою і Нігерією зокрема, що дало можливість швидко знайти зв'язку, оптимізувати РК і відлити тест капу.

Веб прийшов до нас у середині травня і запросив офери під Африку. Афф менеджер дав на вибір кілька гео, які на той момент йшли найкраще. Серед них була Руанда, Замбія, Нігерія, Замбія і Кот-д'Івуар!

Оскільки був досвід роботи з Нігерією, веб взяв саме її, офер N1bet NG, оплачувана ціль FTD 1000 NGR, ставка до 9 ЄВРО за FTD. Для проливу тест капи веб отримав ставку в 5 ЄВРО за FTD.

Статистика по офферу від рекламодавця:

  • Click2Reg > 19%
  • Reg2Dep > 30%

ТРОХИ ПРО ГЕО

У нашому огляді на Нігерію ми детально розібрали всі підводні камені цього гео, тому тут ти знайдеш лише коротку вижимку. Середня ставка по гео на спін - 0,24 євро, нижча за світовий показник в 1 євро. У пріоритеті ігри з низькою волатильністю.

Популярні бонуси – безкоштовні обертання і джекпоти. Уже зараз обсяг ринку онлайн-гемблінгу та ставок перевищує 2 мільярди доларів, до 2025 року дохід від азартних ігор складе приблизно 675 мільйонів євро. За прогнозами, до 2029 року кількість користувачів онлайн-гемблінгу складе 3 мільйони осіб.

Цільова аудиторія – молоді люди від 18 до 35 років. У Нігерії відсоток жінок, які роблять ставки, вищий, ніж у європейських країнах. 38% чоловіків і 27% жінок роблять ставки на спорт кілька разів на тиждень. У середньому, 33% нігерійців роблять ставки кілька разів на тиждень, 9% роблять ставки щодня, 11% ставлять раз на тиждень і 20% – кілька разів на місяць.

До речі, в Moonstar Network є і беттінг-офери на Нігерію. Англійська Прем'єр-ліга та іспанська Ла Ліга в Нігерії користуються найбільшою популярністю, може, і збірні цих країн сподобаються нігерійцям на цьому євро? Пиши менеджеру, він розповість, що зараз у топі з беттінгу.

КРЕАТИВИ

Як ми писали раніше в нашому огляді, Нігерія – типовий представник TIER-3. Тут люди грають, щоб розбагатіти, для них казино – це спосіб заробити швидкі гроші і у великій кількості, як вони думають. Також в африканських країнах крео мають бути максимально яскравими.

Вебмайстер тестував і статику, і відео. Найкраще залетіли крео стрирачки та слоти з емоціями. На подив новини не зайшли, від слова зовсім!

Крео які були використані:

Крео, яке не змогло
Крео, на яке були великі сподівання, але результату було нуль
Крео, яке змогло

Короткий гайд від Moonstar, яким має бути крео для Нігерії:

  • Яскраве, африканці люблять все яскраве і строкате
  • Валюта - нігерійська найра, мова крео - англійська. Зарахування грошей іде на нігерійський банк, ось кілька найпопулярніших - Access Bank, Zenith Bank і United Bank for Africa.
  • Якщо новинник - тільки на популярні в Нігерії канали, список додаємо - Channel 24, The Punch, BBC News, CNN, TVC News.
  • Лухарі лайф, виграш супроводжується дикими емоціями.

Особисто від себе порекомендуємо замовляти креативи у Wild Creo. Багато наших вебів звертаються саме до них, плюс Wild Creo завжди люб'язно надають приклади своїх топових крео для наших оглядів! Якщо тобі потрібно швидко, якісно і не за всі гроші світу - Wild Creo твій вибір

Що стосується відео або статика - тут відповість тільки тест. Чи конвертує статика в цілому? Так! Чи чули ми від наших вебів, щоб статичне крео залетіло - ні. Вирішувати тобі.

ДОДАТКИ

Тут у нас інформації мінімум, знаємо тільки, що використовувалися додатки від WWA і Trident. Щодо додатків головний критерій щоб не важили багато. Плюс порада від нас, намагайся використовувати той самий дизайн додатку, що і на крео, і на преленді, так конверсія в деп буде вищою.

ПРОЦЕС ЗАЛИВУ

Залив був з 24 по 31 травня, з 8 днів трафік заливався тільки 6 днів. Сам залив був тестовим, щоб "намацати" зв'язку і зрозуміти математику по гео і оферу. Лили пб + бюджет. За оптимізацією все стандартно, РК, які дають від 2 депо на $2 ПБ, проплачуються і летять далі!

Аудиторій було дві:

  • 18-38 чоловіки
  • 25-45 чоловіків

Плюс мінус результати були однакові, виділити якусь одну неможливо. Усі кампанії стартували о 12 ночі за гео. Структура кампаній 1-1-1.

Статистика за офером виходячи із заливу:

  • Click2Reg > 16,75%
  • Reg2Dep > 28.79%

Загалом було отримано 659 реєстрацій за ціною в $0.46, 190 FTD за ціною $1.62, 130 квал FTD за ціною $2.36. Не важко порахувати, що з кожного депозиту веб заробив $2.69.

РЕЗУЛЬТАТИ

За 8 днів, тільки 6 з яких лився трафік, вийшло налити 130 квал FTD і заробити $694 за витрачених $308. FTD долітають ще, але в яких кількостях важко сказати. ROI склав 125%. Варто сказати, що цей кейс був тестовим заливом. За цим офером веб забрав всю капу на липень і вдало її вже відлив. Ставка, як ви розумієте, була вже далеко не 5 євро за FTD.

Африка вже кілька років набирає обертів і стає дедалі популярнішою серед арбітражників, але далеко не всі вміють з нею працювати. Дешевий трафік, високий конверт і населення, яке постійно зростає, стимулюють дедалі більше вебмайстрів пробувати свої сили на цьому потенційному континенті. Тут працює все те ж саме, що і в інших TIER-3 країнах.

Зараз ринок беттінгу в Нігерії значно більший, ніж онлайн-гемблінг, але дуже скоро вони зрівняються, і Нігерія стане топ-1 ринком Африки за обсягом онлайн-гемблінгу, обігнавши ПАР.

Більше інформації щодо гео дізнаєшся у нашого афіліейт-менеджера.

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар