avatar
4 хвилин читати

Кейс на Туреччину: як заливати ПБ двійки і отримати 14 депозитів за 3 дні

Кейс на Туреччину: як заливати ПБ двійки і отримати 14 депозитів за 3 дні

Усі звикли бачити кейси на тисячі, або навіть десятки тисяч$$$ профіту! Але такой спенд и объем не все могут позволить. Вернее позволить могут не только лишь все, мало кто может это делать. Звичайний соло-веб має бюджет до $10 000, а іноді взагалі лише заливає ПБ. Сьогоднішній кейс від соло-веба, який не боявся випробувати себе в заливі на двійки і вийшов з профітом!

Партнерка: Moonstar Network

Офер: Seastar

Ставка: 40$

ГЕО: Туреччина

Дохід: 560$

Витрати: 160$ на автіки/фарми/карти

Прибуток: 400$

ROI: 150%

Дати заливу: 28.05 - 31.05.2024

Загалом: 185 інсталів (3.7$), 83 реєстрації (8.4$), 14 депозитів (50$)

ЧОМУ ТУРЕЧЧИНА?

До Туреччини ми почали придивлятися вже давно, але саме з початку весни 2024 року до нас почало надходити багато трафіку та запитів за різними оферами з цього гео. За менш ніж місяць ми зібрали пул якісних оферів і гео було готове для масштабного заливу вебами Moonstar.

Слава прийшов до нас з чітким запитом, дайте офер, який зараз конвертить, на недорогому гео, з малою капою і з швидкою зворотньою відповіддю від рекламодавця.

Афф-менеджер порадив протестувати Туреччину, зокрема оффер Seastar. В залежності від джерела трафіку, виплати досягають до 60$ за деп, по ФБ Слава отримав базову ставку 40$ за 1 деп.

Статистика за оффером від рекламодавця:

Click2Reg > 36%

Reg2Dep > 20%

КРЕАТИВИ

Оскільки ми знаємо, що турки дуже емоційна нація, у них немає особливих проблем з інтернетом, а відео конвертують краще, ніж статика, було вирішено протестувати відеокреативи з потужною реакцією на виграш і обертанням слотів. Також у тест дали статику. У тесті було більше 4 креативів, але найкраще себе показало відео зі стиркою і слотами. Нижче приклад креативу, який спрацював:

Статика Зевса
Статика Зевса
Статика Зевса
Статика Зевса
Статика Бонанзи
Статика Бонанзи

Важлива порада від Moonstar, турки люблять емоції, тому використовуйте креативи з яскравими емоціями, де люди під час виграшу стрибають, щось ламають і тому подібне. Очевидно, що це будуть відеокреативи. Виграші лише в турецьких лірах, також можна додати місцеву музику для більшої автентичності.

ДОДАТКИ

Додатки підбиралися під дизайн креативу та лендінгу, щоб конверсія була вищою і у користувача не виникало відчуття, що його "обдурили", перекинувши на додаток зовсім іншого дизайну. Було прийнято рішення взяти до тесту Зевса і Бонанзу.

Після коротких тестів Зевс показав себе набагато краще, на ньому і зупинилися. Важливо, щоб все співпадало, бо як ми говорили раніше, якщо креатив Зевс, а додаток умовно з тематикою Єгипту, а ленд зовсім з Джокером, то результати будуть явно гіршими!

ПРОЦЕС ЗАЛИВУ

Щоб знайти "золото", спочатку довелося заливати на всі плейсменти. Після аналізу було вирішено залишити стрічку ФБ і ФБ рілз, оскільки депозити в основному надходили звідти. Також під час заливу було встановлено ОС від Android 11, і результати значно покращились.

Аудиторія стандартна для гемблінгу, чоловіки віком 25-49 років.

Слава запускав о 00:00 і залишав летіти весь день. Оскільки заливав з двійок, бюджет встановлювався на рівні адсетів. Структура кампанії 1-1-1 з бюджетом 2$ на день. Також були кампанії 1-5-1 з добовим бюджетом 1$.

Також були спроби запустити з відкладеним стартом у годину пік (після 19:00 за місцевим часом) одразу з бюджетом 20$, але не вийшло. Всі тестові кампанії пройшли повз.

Ціна інстала склала 3.7$, загалом отримано 185 штук. 83 реєстрації (8.4$) та 14 депозитів (50$). Варто зазначити, що це залив за ПБ двійки. Тобто повністю без оптимізацій та іншого. Тому насправді показники дуже хороші з такого способу заливу.

РЕЗУЛЬТАТИ

За 3 дні було налито 14 депозитів на 560$. Витратна частина склала 160$, загальний ROI 150%. Як говорили раніше, трафік був з ПБ 2$, вийшло 80% від спенду. Важливо враховувати, що це дуже хороший результат з ПБ 2$, адже зазвичай вважається хорошим результатом 50-60% від спенду. По конверсії вийшло приблизно 5 до 1 з реєстрації в деп. Без оптимізації, за 3 дні, на морально вольових Слава отримав дуже гідний результат.

Якщо ти хочеш повторити успіх Слави і профітно залити Туреччину – пиши Володимиру та бери офери, успіх гарантуємо! Окрім Туреччини зараз стріляє Африка, Європа та ЛАТАМ.

Більше подробиць у нашому ТГ каналі, лий з Moonstar і все у тебе буде

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
2 Коментарі
avatar
Volodymyr
2 months ago

Слава великий молодець, взяв мої крео і залив двійки, а я потім думаю чому CPM виріс по крео, ахаахах

2 статики з зевсом, що прикріплені вище були поцуплені, атата так робить

avatar
Moonstar Network
2 months ago Author

Ох уж цей Слава)) Як то кажуть, тихо побачив і взяв, називається знайшов)