avatar
2 хвилин читати

Кейс: перелив трафіку з Telegram в Whatsapp

Кейс: перелив трафіку з Telegram в Whatsapp

Продовжимо нашу розмову про канали та як з ними можна працювати

Прочитати більше про нові функції та можливості можна тут і тут.

Ця публікація буде максимально короткою, але вона покаже тенденції і проблеми тому полетіли! Після появи десятка офіційних каналів в каталозі про який я розповідав раніше було логічно очікувати перелив трафіку та взагалі перехід деяких установ та організацій повністю на іншу платформу.

Перед тим потрібно провести низку рекламних кампаній серед своїх підписників, одна з таких була вчора і на каналі Повітряні Сили ЗС України / Air Force of the Armed Forces of Ukraine.

Трішки статистики самого каналу 

Статистика: telemetr.io 
Статистика: telemetr.io 

Звичайно проблем з набором аудиторії й переглядами в них немає і це не дивно, ми їх дуже сильно любимо і читаємо, щоб розуміти чи пора спускатись на подвали, бо твої сусіди в черговий раз хочуть тебе звільнити від теплої квартири та смаколиків.

На момент початку ми мали:

1. Канал на 598 000 читачів

2. Охоплення 1 публікації за 24 години в районі 300 000 тисяч

3. Верифікований канал у Whatsapp на 2 500 тисяч читачів

Над креативом довго працювати не прийшлось тому пішли по класиці заклик і посилання

Загалом публікація набрала: 278 тисяч переглядів та більше 3 000 тисяч реакцій.На канал підписалось 7 500 нових читачів. 

Цікаво буде спостерігати як буде відбуватись розвиток далі, але поки це перша кампанія серед такого роду сторінок. Чи зможуть дотягнути до 100 тисяч або і більше питання часу і мотивації.

Щоб краще розуміти можливості переливу було б добре провести опитування серед читачів якими месенджерами вони користуються, щоб дізнатись орієнтовну ціль на яку можна орієнтуватись.

Кардинально змінити ситуацію зможе тільки повний перехід та відмова від Telegram, що нестиме більше шкоди чим користі, а цю статтю лишу на пам'ять.

Дякую що дочитали бережіть себе та підтримуйте наші Збройні Сили.

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар