avatar
7 хвилин читати

Огляд гео Австралія: Як лити крипто трафік на країну кенгурів та високих виплат

Австралія – гео, про яке ми чуємо не так часто в арбітражі. Якщо добре пошукати інформацію, можна знайти багато кейсів під гемблінг, кілька під дейтинг і майже не знайти кейсів на крипто вертикаль. Але це не означає, що гео не конвертить під крипту і на нього не варто лити крипто трафік. Варто! Виплати по Австралії коливаються від $1100 до $1150 за CPA з самого початку, а на об'ємі можна отримати значно вищі ставки при якісному та постійному трафіку.

Чому ж це гео так подобається крипто арбітражникам? Про це і не тільки читай в огляді від Moonstar Network.

А ми нагадуємо, що Moonstar Network надає готові лендинги та преленди під залив крипти, консультуємо щодо таргету та надаємо приклади крео. Якщо заливаєш через ФБ – дамо клоакінг, по Австралії у нас ставка $1100 з CR 10%, що набагато краще, ніж ставка в $1400 з CR 3%. Для постійних партнерів є можливість лити через CPL і CRG зі щоденними виплатами на крипту.

ДЕМОГРАФІЯ, ЕКОНОМІКА І ІНТЕРНЕТ

Австралія належить до країн TIER-1 кошику. У країні високі зарплати та відповідний рівень життя населення. Трафік дорогий, але великі виплати дають можливість прибутково залитися на AU.

Населення Австралії становить 26,7 мільйонів людей у 2024 році. До 2030 року очікується зростання до 28,2 мільйонів людей, а до 2050 року — до 32,2 мільйонів. Національна валюта – австралійський долар (AUD), офіційна мова – англійська, але враховуй, що австралійська англійська відрізняється від британської або американської. Тут є свої скорочення, фрази та слова, про які ми розповімо трохи пізніше.

Австралійці дуже азартні. Молоді люди прагнуть до незалежності від батьків і часто починають самостійне життя після вступу до університету, чому сприяє державна підтримка.

Середня зарплата становить близько $5000, але цей показник коливається в залежності від регіону країни. Moonstar радить залитися на великі міста. 86,75% всіх австралійців живуть у містах, а проникнення інтернету становить понад 91%.

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

На скріншоті представлені найбільш використовувані соціальні мережі в Австралії.
На скріншоті представлені найбільш використовувані соціальні мережі в Австралії.

 Facebook є безпрецедентним лідером за кількістю інтернет-користувачів. Більшість наших вебмайстрів заливають Австралію саме через FB. Ми добре знаємо, які креативи та прелендінги будуть конвертити, і знаємо все про клоакінг. Команда Moonstar уже собаку з'їла на цьому гео, тому якщо є питання по заливу – сміливо пиши нашому менеджеру.

Facebook не тільки найпопулярніша соціальна мережа в Австралії, але й основне джерело переходів в інтернет. На його частку припадає 65% онлайн-трафіку.

Лідируючі позиції за кількістю користувачів займає вікова група 25-34, за нею йде 18-24, але ми не радимо включати їх у таргет, а орієнтуватися на діапазон 25-55 років.

Розподіл за віком користувачів Facebook
Розподіл за віком користувачів Facebook

Приблизна кількість користувачів у кожній віковій групі:

  • 18-24: 4 000 000 користувачів
  • 25-34: 5 100 000 користувачів
  • 35-44: 3 900 000 користувачів
  • 45-54: 2 900 000 користувачів
  • 55-64: 2 100 000 користувачів

Цікаві факти про користувачів Facebook в Австралії:

  • Загальна аудиторія (13+): 18 мільйонів
  • Середня кількість кліків реклами за місяць: 22 (проти 12 у світі)
  • Частка Facebook на ринку реклами в соціальних мережах: 80%

КРИПТОВАЛЮТА В АВСТРАЛІЇ

Австралія має один з найвищих рівнів володіння криптовалютою у світі. Згідно з дослідженням YouGov, чверть австралійців (25% або 4,6 млн) володіють криптовалютою. Для порівняння, близько 13% дорослого населення США купували або торгували криптовалютою за останні 12 місяців, і всього 4% дорослого населення Великої Британії.

Більше третини (36%) людей молодше 50 років володіють або володіли цифровими активами, такими як Біткойн та Ефіріум. Загалом близько 5 мільйонів австралійців придбали криптовалюту. За даними опитувань, типовий австралійський користувач криптовалют — це батько-міленіал з дитиною до 18 років.

СКІЛЬКИ ГРОШЕЙ АВСТРАЛІЙЦІ ЗАРОБЛЯЮТЬ НА КРИПТОВАЛЮТІ?

76% власників криптовалют в Австралії повідомили про отримання прибутку від своїх інвестицій за останні 12 місяців. Середній прибуток склав понад $10 000. Батьки з дітьми до 18 років частіше за інших заробляли на торгівлі криптовалютою: 86% повідомили про прибуток, в середньому заробивши $12 428.

Скільки заробили австралійці на крипті за останні 12 місяців
Скільки заробили австралійці на крипті за останні 12 місяців

КРИПТО ЦА В АВСТРАЛІЇ

Ядро всіх крипто оферів — чоловіки віком від 30 до 55 років із вищою освітою та доходом вище середнього. 60% усіх власників криптовалют в Австралії — чоловіки. Проте, кількість жінок, які володіють криптовалютою, зростає. У 2021 році кількість жінок, що володіють криптовалютою, збільшилася більше ніж удвічі. Станом на 2024 рік, Австралія займає третє місце у світі за рівнем впровадження криптовалют.

Топ-1 криптовалюта в країні — Bitcoin, за ним слідують Ethereum, Cardano, Dogecoin та BNB.

Найпопулярніші криптовалюти в Австралії
Найпопулярніші криптовалюти в Австралії

ГЕОГРАФІЯ ЗАЛИВУ

Тут усе так само досить просто: береш топ 10 міст Австралії та сміливо ведеш свою рекламу на них. Звичайно, найбільше потенційних лідів ти знайдеш у Сіднеї та Мельбурні. Наприклад, у цих містах розташовано більше 90% усіх біткоїн-автоматів країни.

Рекомендується залучати трафік на такі міста: Сідней, Мельбурн, Брісбен, Перт, Аделаїда, Канберра та Голд-Кост. Повний список усіх міст можна отримати у нашого афф менеджера.

Відсоток володіння криптовалютами в найбільших містах Австралії
Відсоток володіння криптовалютами в найбільших містах Австралії

ПІДХОДИ ТА КРЕАТИВИ

Як ми вже зрозуміли, в Австралії крипта дуже популярна. Населення активно нею володіє і інвестує, і з кожним роком власників цифрового золота стає все більше. Люди тут інвестують у крипту заради добробуту сім'ї, щоб забезпечити дітям гарну освіту, піклуватися про батьків на старість і так далі.

Варто зазначити, що підходи на цьому гео працюють такі самі, як і на більшості популярних під крипту, а саме:

  1. Преленди з історіями успіху. Як ми казали, 23% австралійців мають інвестиції в крипту, тому ти можеш "грати" на бажанні новачків спробувати заробити багато та швидко. Преленд з кричущим заголовком, наприклад, "Самотній батько знайшов спосіб забезпечити 3 дітей і вийшов на стабільні 1000 доларів на день", може зайти, навіть дуже!
  2. Креативи з селебриті. Зірки місцевого масштабу завжди викликають довіру у аудиторії. Звичайно, це не Ілон Маск, але якийсь бізнесмен з Австралії, який зробив свій інвестиційний проект у зелену енергетику, також може принести чимало лідів!  

У креативах використовуй новинні сюжети та графіки, це краще, що може бути. 

Приклад новинного креативу
Приклад новинного креативу
Приклад креативу з графіком
Приклад креативу з графіком

Приклади крео надали наші друзі з Wild Creo. Їх команда дизайнерів може зробити статичний чи відео креатив під яку вертикаль за лічені хвилини. Веби Moonstar користуються послугами Wild Creo і вам радять!

Перед запуском рекламної кампанії на це гео, для підвищення конверсії, настійно рекомендуємо використовувати в креативах та текстах оголошень 1-2 слова з місцевого сленгу. Ось невеликий список часто використовуваних австралійцями слів:

- aussie – австралієць;

- barbie – барбекю (австралійці обожнюють такий вид відпочинку); 

- sarvo – сьогодні, цим днем;

- sheila – жінка;

- bloke – чоловік;

- good on ya –зачот!;

- ripsnorter – захоплюючий;

- bludger – ледачий, халявщик;

- veg out – розслабитися;

- hooly dooly! – О, боже!;

- avagogyermug – спробуй це;

- compo – компенсація.

ПІДСУМОК

 Австралія є однією з найперспективніших гео для залучення крипто трафіку. Багате населення, висока обізнаність про крипту, сучасність та азарт – твій ідеальний коктейль для прибуткового залучення. За всіма тонкощами роботи з гео, а також готовими лендінгами, прелендами, прикладами крео та клоакінгом під ФБ можна звернутися до нашого менеджера. Заливай з Moonstar, і все у тебе буде!

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар