avatar
4 хвилин читати

Onlyfans.Смерть.P2W games

Onlyfans.Смерть.P2W games

Привіт всім! Сьогодні ми хочемо розповісти про один з найбільш захоплюючих для мене кейсів в арбітражі, який я коли-небудь бачив (так, названо від байту з серіалу).

З вами - арбітражне медіа AFFILIFY.

Приєднатись та почитати круту інформацію можна тут:

Тиц на байт кнопку

Сьогодні одна людина із команди по онліфансу вирішила поділитись одним із надзвичайно нетипових рішень та варіантів пошуку фанів для моделі Онліфанс.

Я думаю, що розповідати, що таке онліфанс, нікому не потрібно, особливо оскільки ми вже маємо статті, які висвітлюють цю тему. Однак, для більшості джерел трафіку онліфанс це доволі типові соціальні мережі, такі як Reddit, Twitter, TikTok, Instagram та інші.

Звичайно, такі мережі завжди забезпечують потік трафіку та фанів на сторінку Онліфанса, але потрапити на справжнього "кита" (людину, яка буде віддавати на модель від 1000 доларів щомісячно) досить важко, і це зазвичай повний рандом.

Нашому вебу з його командою  вдалося знайти "китів" в мобільних іграх, тому далі ми опишемо його досить нестандартний спосіб і як він взагалі до цього дійшов).

Після робочого часу наш веб  любив позадрити в p2w мобільні ігри (Rise of Kingdoms, Lords Mobile).

P2w games 

Pay-to-win" (часто скорочено як "P2W") - це модель в ігровій індустрії, де гравці можуть купувати внутрішні ігрові елементи або переваги за реальні гроші, що дозволяє їм отримувати перевагу над тими, хто не платить. Це може включати в себе покупку спеціальних предметів, валюти, або інших ресурсів, які дають гравцеві значну перевагу у грі. Цей підхід часто критикується гравцями за те, що він порушує баланс гри та може знижувати якість геймплею, зокрема у мультиплеєрних іграх.

Простішими словами це ігри які максимально залежать від донату.

У світі мобільних ігор майже кожна гра, яка є в розділі "рольові ігри", є пей-ту-він грою. Наш веб зачасту використовував жіночі аватари та відіграв за "жінку", адже на цьому можна було розвести чоловіків на скіни або донат на гру. Зачасту кити (щось схоже на онліфанс китів, але ці витрачають гроші на ігри та донат, щоб займати топ-місця) завжди дарували йому скіни, ресурси або інколи напряму донатили в гру.

Плюсом, якщо ти жінка, тебе не кікали з топ кланів за те, що не встигла розвиватись, як твій клан, наприклад. Всього на всього треба було сподобатись офіцерському або клан лідеру.

Так як грав він доволі багато а лити на онліфанс почав недавно, він спробував заманити китів на онліфанс. Звичайно, закидувати в лице було безкорисно, тому він почав з спілкування. Знайти клан з китами на початку розвитку сервера  було доволі легко, адже є безліч діскорд груп з підготовкою до розвитку. Аккаунт було названо під стиль онліфансу і на аватарку була поставлена реальна модель зі значком онліфансу (з моделью було узгоджено цей варіант тесту).

Звичайно, під такий тест було створено окреме посилання та прокладку для відстеження кліків і фанів з гри. Спочатку ми хотіли спілкуватись в загальному чаті, але кількість спаму просто не давала нам можливості якось зацікавити європейських геймерів. Після того, як було знайдено хороший топ-європейський клан, ми почали обробляти в клан  чаті саме китів. Спочатку думали, що це буде майже нереально, але кити самі запитували, що це за контент, чи є там 18+, яка вартість підписки, чи можна чатитись в грі.

В цей момент важливо вчасно підхопити кита і перевести його на профіль онліку. Не пробуйте чатитись в грі, оскільки це може призвести до бану, і кит не залишиться з вами більше ніж неділю, отже, ви втратите гроші і свій час.

Лідери були дуже активні, і в клановому чаті дійсно був максимальний треш з купою повідомлень. Веб писав тім ліду, що скоро попре ііііііііііііііііііііііііі хуй там.

І це були самі топові кити клану(.
І це були самі топові кити клану(.

Що ж, Тімлід не був дуже задоволений, адже з моменту реєстрації чатери максимально їх обробили, а експеримент тривав вже більше неділі, що давало шанс поставити крапку на цьому і забити.

Після останнього розмови з китами, ми надіслали їм посилання і перестали грати протягом неділі. Зайшовши до гри, я побачив, що близько 10 повідомлень з питаннями, де я пропав, і чому посилання в чаті не відкривається. Зрозумівши, що посилання не відкривається коректно, і переробивши його під тимчасову прокладку без тригерних слів, ми побачили, що почалися переходи, спілкування, і чатери отримали дозу гарячих лідів, які максимально хотіли побачити еротичний контент. Коли веб заходив на аккаунт, він отримував багато подарунків. Плюсом було те, що ніхто не скаржився на якийсь контент або шахрайство, адже вони отримували те, що хотіли, а сам аккаунт був завжди в топі обговорення. У топ кланах завжди була ротація людей і китів, тому нові ліди прибували постійно. Згодом клан переріс у альянс, і кити почали жартувати, що в них є топ онліфанщиця, що дало ще більше об'єму.

За пару неділь статистика виросла дуже сильно і  затрати вийшли  10-20 долларів для підтримки аккаунту на старті донатом, щоб зайти в топ клан (звичайно, в деяких іграх можна гріти аккаунти і готуватись до стрибку на нові сервера, що робить аккаунт для вас повністю безкоштовним, але нам це робити відверто лінькі).

Дневнева статка по одному клану на другий тиждень роботи
Дневнева статка по одному клану на другий тиждень роботи
Клан із одних норвежців зазвичай приносив дуже багато грошей
Клан із одних норвежців зазвичай приносив дуже багато грошей
Загальні цифри які змогли видати 5-6 аккаунтів з глобальних чатів
Загальні цифри які змогли видати 5-6 аккаунтів з глобальних чатів

Звісно, тут є і мінуси. Витрата часу дуже велика, адже вам потрібно мати максимально підігрітих лідів, щоб вони були готові депати і хотіли побачити саме ту картинку, яку вони вже собі нафантазували.

Робота чатерів з таким трафіком надзвичайно складна, адже більшість фанів дуже заторможені і не знають, чого хочуть від вашої моделі. Крім того, багато питань стосуються того, як ви граєте і відповідаєте в один і той же час, тому обов'язково контролюйте питання часу.

У будь-якому разі, такий спосіб отримання трафіку живий і плюсом є те, що ви знаєте, що в них є гроші, і досить значні, оскільки ці фани донатять в гру сотнями доларів, щоб просто отримати різні бафи, а кити після початку сервера готові вкласти і 3 або 4 тисячі доларів, щоб бути в топі. Щодо вибору гри, то це майже всі топові додатки у App Store або Google Play, де є чат і клани. Наприклад, Rise of Kingdoms, звідки йшов трафік.

Доречі після такої підримки від китів ресурсами або прямими донатами можно ще й продавати аккаунти які будуть вартувати теж немало адже в таких типах мобільних ігр нема фіналу.
Доречі після такої підримки від китів ресурсами або прямими донатами можно ще й продавати аккаунти які будуть вартувати теж немало адже в таких типах мобільних ігр нема фіналу.

Підсумок 

На жаль, модель вирішила покинути onlyfans-індустрію, і більше немає можливості навести приклади того, як чаттер успішно обробляв лідів  з таких типів джерел. Однак якість цих лідів була набагато вищою. Крім того, чаттер розуміє, що в нього є гроші на донат, тому можна не витрачати час на те, щоб визначити, чи є у нього гроші, чи це просто "бомжик", який просить безкоштовні фото.

Звичайно, це не стандартний тип джерела трафіку, і видавати великі обсяги трафіку дуже важко і тривало. Більше того, керівництво може вважати, що ви просто витрачаєте час на гру в телефон, а не "добуваєте" трафік складними методами в поті свого чола.

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

4 Коментарі

О, я теж колись задротив в цю гру. Вона дуже багато часу забирала, тому видалив

avatar
AFFILIFY
1 month ago Author

та це більшість рольових ігр такого плану пожирають час,але веб зміг довести ліду що він не просто задрот

avatar
Alex Follow
1 month ago

та це я по роботі на пх, вивчаю тренди 🌚

avatar
AFFILIFY
1 month ago Author

скажеш це своїй жінці потім що ти просто на пх дивишься де застосувати перфоманс маркетинг