Таргетинг та SMM
Написано в Таргетинг та SMM
avatar
2 хвилин читати

Проблеми = БАБКИ

Сьогодні зранку прочитав статтю в аффілейт журналіста  і зʼявилося бажання теж написати шось.



Ця стаття буде про те що треба полюбити проблеми Чому? Бо проблеми – це приховані джерела доходу. Вирішуючи їх, стаєш багатшим. Якщо ви хочете уникати проблем, то бізнес як і багато професій – не для вас, бо так ніхуя не заробиш.

Так як тут багато таргетологів, то візьмем в приклад професію таргетолога. Кожен зможе підставити свою професію під це і побачити проблеми які він може вирішити

Таргетологи допомагають бізнесам привертати клієнтів через рекламу в інсті і фебуці і такдалєє. Це спеціалісти, що вирішують цілий ряд проблем бізнесу, пов'язаних із залученням цільової аудиторії. Всім ці проблеми відомі, але подивитись на них в цьому ключі могут не только лишь все, мало кто может это делать

Проблема нумеро уно: Недостаток клієнтів

Багато бізнесів мають проблему з нестачею клієнтів. Їхня реклама мʼяко. кажучи неефективна, маркетингові (якщо вони знають шо таке маркетинг)зусилля не приносять бажаного результату. Таргетолог аналізує цільову аудиторію, розробляє стратегію і запускає рекламні кампанії, спрямовані саме на тих, хто зацікавлений у продукті чи послузі. Розв'язавши цю проблему, бізнес отримує більше клієнтів і більше доходу, і в свою чергу таргетолог який виконує кпі і інші приколи і отримує премії.

Проблема дос: Високі витрати на рекламу

Інша розповсюджена проблема – високий бюджет на рекламу при низькій ефективності (але насправді оговорочка що не завжди тут може вирішити таргетолог, бо кампанія може бути ок, а сейли або їх скрипти будуть зроблені з лайна і палок). Таргетолог може продумати новий офер, прикинуть якесь цікаве утп що в сво чергу зменшить ціну ліда і зменшить витрати і збільшить конверсію. Тут таргетолог використає усі свої сили і може показати такий рівень гендзютсу шо це значно зменшить ціну ліда і покращить якість трафу (Без хуйні типу звуження аудиторії на 12-15 тисяч людей в місті на 2 мільйони)

Проблема три: Відсутність аналітики та розуміння ефективності

(Та шо нам кабанам, запустимо зараз з кнопочки просувати всеодно 99-95% таргетологів не вміють працювати)

Багато бізнесів не розуміють, які рекламні канали працюють, а які ні, бо у них немає системи аналітики і вони ще люблять єбашити все всліпу, дай бог шоб там піксель був десь прикручений якщо це сайт. Ви ж з своєю сторони можете це все зробити, додати піксель, гугл аналітики, усе це , які в свою чергу дозволять відстежувати поведінку користувачів і ефективність рекламних кампаній. Це допомагає бізнесу зрозуміти, які дії приносять результат, і робити акцент на них, підвищуючи загальну ефективність вашої стратегії.

Проблема кватро: Конкуренція

У умовах високої конкуренції важливо виділятися на фоні інших пропозицій. Ви як таргетолог завжди можете придумати якесь цікаве утп, яке буде привертати увагу вашої ЦА, використовувати якісь максимально креативні ідеї які будуть давати жоский результат і шоб всі бачили шо таргетолога нє скрить за широкімі штанами. Це теж допоможе бізнесу зростати і так само збільшувати ваш дохід, бо проблему з конкуренцією ви теж вирішите

Підібьємо підсумок цієї статті професія таргетолога – це чудовий приклад того, як любов до проблем і бажання їх вирішувати може приносити значні доходи

Бізнеси завжди будуть стикатися з проблемами, і ті, хто вміє їх вирішувати, будуть на вагу золота. І якщо ви будуєте кар'єру або бізнес, навчіться любити проблеми, брати на себе відповідальність і вирішувати їх.

Це ключ до успіху в будь-якій сфері.

Ваші думки (якщо вдруг таке буде) буду радий почитати в коментарях

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
7 Коментарі

Чудова стаття! 🔥 Абсолютно погоджуюсь!

Максимально згоден, більшість таргетологів не розв'язують проблеми, а намагаються знайти якийся компроміс, де мінімально допустима кількість заявок буде приходити, і бізнес, який не хоче прям сильно рости, наче спокійний і всі лишаються в своєму болоті.

Полюбив проблему у висловлені думки в коментарі, автору +5 балів.

avatar
Ірa
2 months ago

Навіть гугл не зміг пояснити мені значення слова « гендзютсу», тому хто пояснить скину 5 гривень на карточку, бо проблеми = гроші, схоже )

avatar
Koopers_ua
2 months ago

Ну ChatGPT відсилає нас до Японії, але краще хай вже Пух нам скаже точне значення )

Слово "гендзюцу" (яп. 幻術) в японській мові означає "мистецтво ілюзій" або "мистецтво створення ілюзій". Це термін, що часто використовується в контексті японських бойових мистецтв та культури ніндзя, де гендзюцу описує техніки, які використовуються для введення противника в оману шляхом створення ілюзій, обманів та маніпуляцій сприйняттям.

У популярній культурі, зокрема в аніме та манзі, таких як "Наруто", гендзюцу часто зображується як здатність створювати ілюзії, які впливають на відчуття і свідомість противника, змушуючи його бачити, чути чи відчувати те, чого насправді немає.

avatar
Ірa
2 months ago

Скидайте карту 😁

avatar
AFFILIFY
2 months ago

благословимо

avatar
Alla Ivankiv
2 months ago

Амінь