avatar
3 хвилин читати

Сервіс для економії коштів на сервісах від White Tools. Огляд White Tools Browser.

White Tools Browser. Чи дійсно можна економити на сервісах без труднощів?

Сервіс для економії коштів на сервісах від White Tools. Огляд White Tools Browser.

Економити люблять усі, особливо коли це приносить задоволення! Саме тому українська команда розробників WhiteTools створила спеціальний браузер, який дозволяє зручно та без обмежень економити на сервісах і нейромережах.

Браузер від WhiteTools допомагає Digital-спеціалістам заощаджувати, пропонуючи доступи до сервісів за ціною, що значно нижча за оригінальну.

Як працює White Tools Browser?

Команда розробників WhiteTools з 2022 року надає доступ до сервісів за нижчою ціною, ніж на офіційних сайтах. За цей час вони пройшли нелегкий шлях, зіткнувшись із блокуваннями акаунтів, лімітами та багатьма іншими труднощами. Це підштовхнуло їх до ідеї створення власного браузера, щоб вирішити ці проблеми та зробити процес економії ще зручнішим.

Браузер використовує технологію антидетекту, яка запобігає моментальному блокуванню акаунтів, котрі Ви придбали. При вході в сервіс, до прикладу "Freepik", браузер автоматично підміняє такі дані, як IP-адреса, User-agent та Fingerprint. Це дозволяє безпечно використовувати сервіси без ризику блокування.

Інтерфейс White Tools Browser
Інтерфейс White Tools Browser

Чому б тоді просто не використовувати антидетект?

Протягом більш ніж року команда WhiteTools експериментувала з тим, як надавати доступи так, щоб вони не блокувалися, користувачі не стикалися з лімітами, і всі могли працювати комфортно. Спочатку використовували простий метод — видавали доступ у форматі логін+пароль. Однак це швидко перестало працювати, оскільки акаунти масово блокувалися.

Наступним кроком, який частково змінив ситуацію, став антидетект браузер. Після покупки доступу користувач отримував логін та пароль, проксі і user-agent. Все, що було потрібно — скористатися любим антидетект браузером і вставити ці параметри (user-agent та proxy). Однак, на жаль, 8 з 10 покупців не використовували антидетект і заходили напряму через свій браузер. Саме тому через деякий час акаунти знову блокувалися. Оскільки WhiteTools завжди безкоштовно замінювали акаунти в разі блокування, користувачі не дуже переживали за локнуті акаунти і продовжували працювати, ігноруючи рекомендації щодо використання антидетекту.

Саме тому найкращим рішенням стало створення власного браузера, який працює на основі антидетект-технології. У цьому браузері вхід до сервісу виконується автоматично, що дозволяє уникнути блокувань через найпоширенішу причину, а саме лінь людей, котра шкодить іншим користувачам.

За рахунок чого така дешева ціна на сервіси?

Дешева вартість підписки виходить через те, що акаунт надається одразу декільком персонам. Наприклад ChatGPT з розширеною підпискою "Team", видається лише на 3-5 покупців. Щоб всі могли в любий момент скористатися нейромережею та ніколи не виникали ліміти. Також саме для цього і був створений браузер. Щоб коли адмін WhiteTools писав, що на акаунті буде лише 4 персони, на ньому було дійсно 4 персони. А не як завжди акаунт разіслали у форматі логін+пароль по чатах, серед друзів та рідних. І по факту там вже сидить 15+ користувачів, всі стикаються з лімітами та з часом все-таки наступає бан. Оскільки ніхто з цих 15 не використовував антидетект

Але не всі сервіси видаються на декількох покупців. До прикладу Canva надається саме на Ваш акаунт. І не потрібно використовувати White Tools Browser. 

Хлопці дійсно постаралися для того, щоб всі могли комфортно використовувати сервіси по низьким цінам і не стикалися з лімітами.

Як відбувається користування браузером?

Користування WhiteTools Browser досить таки легке. Все що потрібно це натиснути на одну кнопку. Але давайте ми Вам покажемо весь шлях. Від входу в акаунт, до використання придбаного Вами сервісу. 

Вхід у браузер

Для початку Вам потрібно увійти у Ваш акаунт. Після покупки любого сервісу у WhiteTools, Вам надається логін та пароль від їхнього браузера. Тобто все, що Вам потрібно - це ввести логін та пароль, котрий Ви отримали та натиснути на кнопку "Далі".

Користування сервісами

Інтерфейс WhiteTools Browser
Інтерфейс WhiteTools Browser

Після входу в акаунт перед вами відкривається меню, де відображаються придбані Вами сервіси. Тут також вказано дату завершення доступу, щоб не забути, коли підписка пропаде з браузера.

У меню є кнопка "Запуск" — саме вона нам потрібна. Для входу в потрібний сервіс натискаємо кнопку "Запуск", і автоматично відкривається нове вікно з сервісом, у якому браузер робить автоматично вхід.

Приклад відкритого сервісу у White Tools
Приклад відкритого сервісу у White Tools

Ось і все. Ви спокійно можете використовувати придбаний Вами сервіс та не переживати за те, що акаунт можуть заблокувати або у Вас виникнуть проблеми з лімітами. Так як за це все подбали за Вас. 

Висновок

Команда розробників White Tools проробили дійсно великий пласт роботи для того, щоб ми могли користуватися сервісами досить таки дешево та без проблем. А також для тих, хто дочитав аж сюди. За промокодом Inspect, отримуйте додаткову знижку -25% на покупку першого доступу. 

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
3 Коментарі
avatar
Alex
1 week ago

Спасибо за шикарный обзор, но сервис не работает)))
У них на сайте нет контактов поддержки, кнопки скачать вообще не работают.
Такое ощущение, что им только-только сверстали сайт, захостили и не настроили))

avatar
Inspect Media
1 week ago Author

Вітаю!
Так, дійсно, на момент написання огляду сайт ще не до кінця готовий та наразі на етапі модифікації. Саме тому деякі кнопки на сторінках можуть не працювати. Додали його лише для того, щоб потім значно не модифікувати написаний матеріал та люди читаючи пост, могли одразу ознайомитися з суттю сервісу через офіційне джерело, а не випадково натрапили на якісь фейки.

Наразі з наявними сервісами та цінами можна ознайомитися у Telegram каналі за посиланням https://t.me/+hamcBkR1iCA1ZTEy

avatar
Alex
1 week ago

Ооо, дякую))) Ознайомлюсь